خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز![]()
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز![]()
سبک خاصی رو مد نظرم نیست.اما پلیرم سانسا فیوز و سانسا کلیپ با راک باکس
دوستان بنظرتون Klipsch : X10i In-Ear بردارم خوبه یا نهقیمتش هم 280 تومنه
سلام دوستان
من بیشتر آهنگ pop/rock و گیتار الکتریک گوش میدم بنظرتون Klipsch برای من مناسبه؟
با سلام
واقعیتش در مورد audio technica ها من فقط دو مدل m30 و m50 رو امتحان کردم که بنسبت قیمتشون واقعا هدفون های خوبی هستن که m50 تو هر لیست انتخابی جزو 10 هدفون برتر قرار میگیره.ولی مدل های دیگرو متاسفانه امتحان نکردم ولی میتونین از نمایندگی پیشگامان کیش استعلام کنین.
در مورد سنهایزر ها مدل hd 238 هدفون خوبی هست ولی بخاطر اینکه بیسش کمی ضعیف هست شاید برای تمام سبکها بخصوص الکترونیک پاسخگو نباشه ولی تفکیک صدا مید و های خوبی داره و با پلیرتون براحتی درایو میشه ,ولی با کمی افزایش بودجه میتونین hd228 رو با بیس خوب و صدای عالی تهیه کنین.مدل hd201 رو امتحان نکردم ولی با توجه به قیمتش و کلا تجربه ای که از صدای سنهایزر دارم هدفون وسوسه کننده ای هست.
هدفون beyerdynamic رو باید از اقا رضا بپرسین که تست کردن و اطلاعات دقیقی در این باره دارن.ببخشین که نمیتونم کامل راهنمایتون کنم چون هدفون های که بهشون اشاره کردین بشخصه ندیده بودم که بتونم امتحان کنم و نظری بدم ولی اگه کمی صبر کنین حتما اساتید بعد از رویت تاپیکتون پاشخ مناسب رو بهتون خواهند داد.
موفق باشین
با سلام
کدوم مدل klipsch?اگه منظورتون s4 و یا s5 هست بله با توجه به بیس خوب و قویش برای سبک الکترونیک خیلی خوب هست برای پاپ و راک هم عالی هست.در کل بهترین هدفون در رنج قیمت خودش هست.
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
ببخشین جسارته ولی اکبند به قیمت 280؟چون قیمت اینترنتیش 350 دلار هست که چند ماه پیش یکی از دوستان حدود 450 یا 490 هزار که دقیق یادم نیست تهیه کرده بودن.اگه اکبند هست که این کار رو نکنین چون به احتمال 90% تقلبی هست .
سالار جان اگه ممکنه یکم در مورد M30 توضیح میدی کیفیت صداش رو؟
یا تو رنج 200 تومن از m30 چی میتونم بهتر پیدا کنم؟
من نظرم عوض شد می خوام یه هدست بلوتوث برای گوشیم بگیرم MW600 چطوره؟ قیمت گرفتم 90 تومان گرون نگفتن؟ تو این رنج قیمت بهتر از این که نیست؟
درست میگید یکم جای شک داره
اما اگر در جریان باشید قیمت های تجاری به هیچ عنوان با قیمتهایی که تو سایت تولید کننده میبینیم یکی نیست و همیشه قیمت های تجاری بین 20 تا 30 درصد پائین تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)