تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 630 از 752 اولاول ... 130530580620626627628629630631632633634640680730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

سلام
    البته به بودجه ای هم که میخواین هزینه کنین بستگی داره
    tour ,mie2i ,x10 قیمتهاشون بالای 200 هزار هستش که برای سبکهای مختلف هم فرق میکنن.tour که برای الکترونیک خوبه که بخاطر تقلبی و های کپی بودنشون تو بازار توصیه نمیشه و x10 همچنین برای الکترونیک که توصیه شده قبل از خرید حتما صداش رو گوش کنین که بنظر اساتید اون هم توصیه نمیشه.mie2i هم یکی از دوستان چند پست قبل تر یه رویو خوب در بارش داشتن که با توجه به قیمتش فکر نکنم مناسب باشه.میمونه klipsch image s4 یا s5 که با توجه به قیمتش بهترین صدا رو تو هدفونهای هم رده خودش داره که کاملا با گوشی ایفون شما مچ هست و میتونین براحتی از صدای این هدفون و اهنگهاتون لذت ببرین.
    خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز

2. این کاربر از reza-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    برای چه سبکی از موسیقی میخواین ؟و سورس پلیرتون رو لطف کنین بگین
    با تشکر
    سبک خاصی رو مد نظرم نیست.اما پلیرم سانسا فیوز و سانسا کلیپ با راک باکس

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

دوستان بنظرتون Klipsch : X10i In-Ear بردارم خوبه یا نه قیمتش هم 280 تومنه

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض همیشه بهترین باش.

سلام دوستان
    من بیشتر آهنگ pop/rock و گیتار الکتریک گوش میدم بنظرتون Klipsch برای من مناسبه؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    واقعیتش در مورد audio technica ها من فقط دو مدل m30 و m50 رو امتحان کردم که بنسبت قیمتشون واقعا هدفون های خوبی هستن که m50 تو هر لیست انتخابی جزو 10 هدفون برتر قرار میگیره.ولی مدل های دیگرو متاسفانه امتحان نکردم ولی میتونین از نمایندگی پیشگامان کیش استعلام کنین.
    در مورد سنهایزر ها مدل hd 238 هدفون خوبی هست ولی بخاطر اینکه بیسش کمی ضعیف هست شاید برای تمام سبکها بخصوص الکترونیک پاسخگو نباشه ولی تفکیک صدا مید و های خوبی داره و با پلیرتون براحتی درایو میشه ,ولی با کمی افزایش بودجه میتونین hd228 رو با بیس خوب و صدای عالی تهیه کنین.مدل hd201 رو امتحان نکردم ولی با توجه به قیمتش و کلا تجربه ای که از صدای سنهایزر دارم هدفون وسوسه کننده ای هست.
    هدفون beyerdynamic رو باید از اقا رضا بپرسین که تست کردن و اطلاعات دقیقی در این باره دارن.ببخشین که نمیتونم کامل راهنمایتون کنم چون هدفون های که بهشون اشاره کردین بشخصه ندیده بودم که بتونم امتحان کنم و نظری بدم ولی اگه کمی صبر کنین حتما اساتید بعد از رویت تاپیکتون پاشخ مناسب رو بهتون خواهند داد.
    موفق باشین

7. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من بیشتر آهنگ pop/rock و گیتار الکتریک گوش میدم بنظرتون Klipsch برای من مناسبه؟
    با سلام
    کدوم مدل klipsch?اگه منظورتون s4 و یا s5 هست بله با توجه به بیس خوب و قویش برای سبک الکترونیک خیلی خوب هست برای پاپ و راک هم عالی هست.در کل بهترین هدفون در رنج قیمت خودش هست.

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

دوستان بنظرتون Klipsch : X10i In-Ear بردارم خوبه یا نه قیمتش هم 280 تومنه
    ببخشین جسارته ولی اکبند به قیمت 280؟چون قیمت اینترنتیش 350 دلار هست که چند ماه پیش یکی از دوستان حدود 450 یا 490 هزار که دقیق یادم نیست تهیه کرده بودن.اگه اکبند هست که این کار رو نکنین چون به احتمال 90% تقلبی هست .

9. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

با سلام
    واقعیتش در مورد audio technica ها من فقط دو مدل m30 و m50 رو امتحان کردم که بنسبت قیمتشون واقعا هدفون های خوبی هستن که m50 تو هر لیست انتخابی جزو 10 هدفون برتر قرار میگیره.ولی مدل های دیگرو متاسفانه امتحان نکردم ولی میتونین از نمایندگی پیشگامان کیش استعلام کنین.
    در مورد سنهایزر ها مدل hd 238 هدفون خوبی هست ولی بخاطر اینکه بیسش کمی ضعیف هست شاید برای تمام سبکها بخصوص الکترونیک پاسخگو نباشه ولی تفکیک صدا مید و های خوبی داره و با پلیرتون براحتی درایو میشه ,ولی با کمی افزایش بودجه میتونین hd228 رو با بیس خوب و صدای عالی تهیه کنین.مدل hd201 رو امتحان نکردم ولی با توجه به قیمتش و کلا تجربه ای که از صدای سنهایزر دارم هدفون وسوسه کننده ای هست.
    هدفون beyerdynamic رو باید از اقا رضا بپرسین که تست کردن و اطلاعات دقیقی در این باره دارن.ببخشین که نمیتونم کامل راهنمایتون کنم چون هدفون های که بهشون اشاره کردین بشخصه ندیده بودم که بتونم امتحان کنم و نظری بدم ولی اگه کمی صبر کنین حتما اساتید بعد از رویت تاپیکتون پاشخ مناسب رو بهتون خواهند داد.
    موفق باشین
    سالار جان اگه ممکنه یکم در مورد M30 توضیح میدی کیفیت صداش رو؟
    یا تو رنج 200 تومن از m30 چی میتونم بهتر پیدا کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من نظرم عوض شد می خوام یه هدست بلوتوث برای گوشیم بگیرم MW600 چطوره؟ قیمت گرفتم 90 تومان گرون نگفتن؟ تو این رنج قیمت بهتر از این که نیست؟

داره خودمونی میشه arshia66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی نمیخواد جواب مارو بده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

با سلام
    کدوم مدل klipsch?اگه منظورتون s4 و یا s5 هست بله با توجه به بیس خوب و قویش برای سبک الکترونیک خیلی خوب هست برای پاپ و راک هم عالی هست.در کل بهترین هدفون در رنج قیمت خودش هست.

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

ببخشین جسارته ولی اکبند به قیمت 280؟چون قیمت اینترنتیش 350 دلار هست که چند ماه پیش یکی از دوستان حدود 450 یا 490 هزار که دقیق یادم نیست تهیه کرده بودن.اگه اکبند هست که این کار رو نکنین چون به احتمال 90% تقلبی هست .
    درست میگید یکم جای شک داره
    اما اگر در جریان باشید قیمت های تجاری به هیچ عنوان با قیمتهایی که تو سایت تولید کننده میبینیم یکی نیست و همیشه قیمت های تجاری بین 20 تا 30 درصد پائین تره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •