تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 630 از 720 اولاول ... 130530580620626627628629630631632633634640680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

E به منزله ی اروپایی بودن این مدله که دارای گیرنده ی dvbs هست و در جمهوری چک مونتاژ شده.
    اگر این مدلو خرید کردید میرید زیر پل حافظ یا پاساژ شرکا و بلوری پلیر پایونیر مدل bd440 که قیمتی حدود 600 الی 700 داشت الان رو نمیدونم یا اگر وارد شده باشه مدل bd450 که کمی بهتر از 440 هست رو دیدن و در صورت پسند میخرید.
    فروشگاه ها در این بازار به هر نحوی شده میخوان حداکثر سود رو ببرن و کاریش هم نمیشه کرد. در حالی که دستگاه پخش بلوری پاناسونیک که وارد شده قیمتی حدود 100 الی 150 دلار داره و نباید بالای 500 بیارزه.

2. این کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

E به منزله ی اروپایی بودن این مدله که دارای گیرنده ی dvbs هست و در جمهوری چک مونتاژ شده.
    اگر این مدلو خرید کردید میرید زیر پل حافظ یا پاساژ شرکا و بلوری پلیر پایونیر مدل bd440 که قیمتی حدود 600 الی 700 داشت الان رو نمیدونم یا اگر وارد شده باشه مدل bd450 که کمی بهتر از 440 هست رو دیدن و در صورت پسند میخرید.
    فروشگاه ها در این بازار به هر نحوی شده میخوان حداکثر سود رو ببرن و کاریش هم نمیشه کرد. در حالی که دستگاه پخش بلوری پاناسونیک که وارد شده قیمتی حدود 100 الی 150 دلار داره و نباید بالای 500 بیارزه.
    خیلی ممنون ازشما
    اگه ممکنه جواب این سوالمو سریع بدبد چون همین الان دارم میرم بخرمش!من مدل سونی w904 رو هم دیدم خیلی عالی بود!!!فقط دلم میخواد یکی بدون جانبداری بهم بگه این مدل یا سونی!که دلم قرص بشه برم بخرم!و اینکه قصد دارم بدون گارانتی بگیرم چون با گارانتی 700 هزار تومن قیمتش بود!آیا میارزه با گارانتی بگیرم؟!
    ممنونت میشم سریع جواب بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان vt50 تو گناوه گیر میاد؟اگه باشه اونجا 50 اینچش قیمتش چقدر میتونه باشه؟
    نه رفیق، توی گناوه دنبالش نباش. این چیزا رو اونجا نمیارن. مخصوصا الان و با این بازار آشفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    میگن پاناسونیک میخواد تولید پلاسما رو تا اواخر 2014 متوقف کنه . خب راستشو بخواید این برام مهم نیست چون چه متوقف بکنه چه نکنه خدمات پس از فروش در ایران خیلی معنای خاصی نداره ضمن اینکه در خارج از ایران هم فکر نمیکنم صرفا بهخاطر تعطیل شدن تولید پلاسما شرکتی با اعتبار پاناسونیک بیاد و تو خدمات پس از فروشش کم بذاره
    در هر صورت قصدم خرید PANASONIC PLASMA VT50 با مبلغی حدود 7.500.000 تومان هست اما از اونجا که هیچوقت با تعصب روی برند خاصی خرید نکرده ام لذا از دوستانی که تعصب ندارند و اطلاعاتشون خوبه خواهش میکنم به من کمک کنند و بهم بگن با هزینه ماکزیموم 8 میلیون تومان چه تلویزیونی میشه تهیه کرد که از vt50 برتر باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1- اولویت برای ما دیدن تصاویر SD هست یعنی دی وی دی و فیلم و شبکه های داخلی و.....البته میخوام یک ریسیور HD هم بگیرم پس مسلما اینکه بتونه تصاویر HD رو خوب نشون بده میشه اولویت دوم . زیاد اهل 3D نیستم ولی خوب اینهم مهمه و میشه اولویت سوم . فعلا بازی نمیکنم اما بچم که یکی دوسال دیگه بزرگتر بشه و کمی عقلش برسه اونوقت با توجه به سابقه علاقمندی شدید من به بازی قطعا بازی هم به موارد مصرف افزوده میشه

2 - پشتیبانی از فرمت ها مختلف تصویر هم برام خیلی مهمه
    پشتیبانی از فایل های زیر نویس فارسی هم خیلی مهمه چون یکی از تفریحات غالب من اینه که فیلم دانلود کنم و بعد به فرمت دی وی دی تبدیلش کنم و یک زیر نویس براش بذارم و بشینیم با خانوم تماشا کنیم

3 - زیبایی بدنه و شیک بودنش هم مهمه اما نه به اندازه کیفیت پانل و عملکرد دقیق و صحیح در نشان دادن تصاویر

ضمنا همونطور که تعصبی روی برند ندارم روی LED یا PLASMS بودن هم تصبی ندارم هرچند اگر قرار باشه LED بخرم ترجیح میدم که FULL ARRAY + LOCAL DIMMING باشه و FULL LED باشه و همه صفخه پشتی با LED پوشیده شده باشه و نمیخوام EDGE LED باشه

انصافا با تعصب جواب ندید که جوابهاتون هم برای من و هم برای سایر دوستان قابل استفاده باشه / ارادتمندم
    Last edited by poyasalary; 28-08-2013 at 00:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

از اونجایی که مدل w904 یا 900 سونی تونسته نظر مثبت ادیتورهارو جلب کنه و دارای کنتراست و دقت رنگ خوبی هست ولی بنده بالاترین مدلی که از سونی مشاهده کردم hx925 بود و از نزدیک این مدل رو ندیدم و شاید دوستانی که این مدل رو از نزدیک مشاهده یا دارنده ی اون هستند بهتر بتونن کمک کنند.
    با توجه به وضعیت فعلی خرید با گارانتی اشتباهه چون معلوم نیست اون مهری که رو برگه فروش میزنه تو خرابی به کار بیاد یا نه. اگر به هر صورت پنل tv به مشکل بر بخوره لاجرم مجبور به تعویض اون خواهید بود که به نظر نمیرسه فروشگاه زیر بار همچین مشکلی بره و در غیر این صورت در سایر موارد خرابی میشه با هزینه ی کمتر گارانتی tv رو تعمیر کرد.
    به دوست عزیز پویا:
    اولویت شما تصاویر sd هست و یک نکته ی اساسی برای شما:
    tv های موجود در بازار با رزولوشن فول hd بهترین عملکردشون زمانی هست که تصاویر رو از منبع خوب مثل bd با کابل خوب دریافت کنند و در غیر این صورت منابع ضعیفی مثل شبکه های داخلی یا حتی بیشتر شبکه های سات لاییتت دارای مشکلاتی هستند که بهترین tv های بازار هم نمیتونن از پسش بر بیان از قبیل دقت رنگ و وضوح تصویر مخصوصا خطوط و بافت و حرکت سوژه ها و... و حتی رنگ مشکی و عمقشون هم دچار مشکل هست و نمیشه کاریش کرد و نباید از tv انتظار معجزه داشت.
    vt50 دارای ریس یووورر بالایی و پایینی وطنی هست و نیازی به تهیه اونها نیست و از کیفیت مطلوبی برخورداره و راضی کننده هست.
    اگر محیط منزل شما دارای فضایی پر نور هست و دکور tv جلوی منبع نوری مثل پنجره ها قرار داره این مدل توصیه نمیشه مگر اینکه جایگاه tv مناسب و دور از پنجره و منابع نورانی باشه.
    نشون دادن زیر نویس برای تصاویر دانلودی شاید با مشکل روبرو بشه ولی فیلم های dvd معمولی که در بین کاربران به وفور یافت میشه رو با زیر نویس بدون مشکل پخش میکنه.
    3d این مدل هم اگر بهترین نباشه جزو بهترینهاست و بعد از مدت کوتاهی 3d جزابیتش کم میشه و شاید کمتر به سه بعدی نگاه کنید.
    در حال حاضر tv فول led کمتر تولید میشه مگر مدلهای سال پیش سونی مثل hx925 یا 950 رو در سایز 55 و 65 بگیرید و در سایر موارد اکثرا led حاشیه ای هستند.

7. 3 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از اونجایی که مدل w904 یا 900 سونی تونسته نظر مثبت ادیتورهارو جلب کنه و دارای کنتراست و دقت رنگ خوبی هست ولی بنده بالاترین مدلی که از سونی مشاهده کردم hx925 بود و از نزدیک این مدل رو ندیدم و شاید دوستانی که این مدل رو از نزدیک مشاهده یا دارنده ی اون هستند بهتر بتونن کمک کنند.
    با توجه به وضعیت فعلی خرید با گارانتی اشتباهه چون معلوم نیست اون مهری که رو برگه فروش میزنه تو خرابی به کار بیاد یا نه. اگر به هر صورت پنل tv به مشکل بر بخوره لاجرم مجبور به تعویض اون خواهید بود که به نظر نمیرسه فروشگاه زیر بار همچین مشکلی بره و در غیر این صورت در سایر موارد خرابی میشه با هزینه ی کمتر گارانتی tv رو تعمیر کرد.
    به دوست عزیز پویا:
    اولویت شما تصاویر sd هست و یک نکته ی اساسی برای شما:
    tv های موجود در بازار با رزولوشن فول hd بهترین عملکردشون زمانی هست که تصاویر رو از منبع خوب مثل bd با کابل خوب دریافت کنند و در غیر این صورت منابع ضعیفی مثل شبکه های داخلی یا حتی بیشتر شبکه های سات لاییتت دارای مشکلاتی هستند که بهترین tv های بازار هم نمیتونن از پسش بر بیان از قبیل دقت رنگ و وضوح تصویر مخصوصا خطوط و بافت و حرکت سوژه ها و... و حتی رنگ مشکی و عمقشون هم دچار مشکل هست و نمیشه کاریش کرد و نباید از tv انتظار معجزه داشت.
    vt50 دارای ریس یووورر بالایی و پایینی وطنی هست و نیازی به تهیه اونها نیست و از کیفیت مطلوبی برخورداره و راضی کننده هست.
    اگر محیط منزل شما دارای فضایی پر نور هست و دکور tv جلوی منبع نوری مثل پنجره ها قرار داره این مدل توصیه نمیشه مگر اینکه جایگاه tv مناسب و دور از پنجره و منابع نورانی باشه.
    نشون دادن زیر نویس برای تصاویر دانلودی شاید با مشکل روبرو بشه ولی فیلم های dvd معمولی که در بین کاربران به وفور یافت میشه رو با زیر نویس بدون مشکل پخش میکنه.
    3d این مدل هم اگر بهترین نباشه جزو بهترینهاست و بعد از مدت کوتاهی 3d جزابیتش کم میشه و شاید کمتر به سه بعدی نگاه کنید.
    در حال حاضر tv فول led کمتر تولید میشه مگر مدلهای سال پیش سونی مثل hx925 یا 950 رو در سایز 55 و 65 بگیرید و در سایر موارد اکثرا led حاشیه ای هستند.

بهزاد جان ممنون
    ولی متاسفانه من دیروز همون موقع رفتم vt50 رو گرفتم!با گارانتی!فقط تنها چیزی که توجهمو جلب کرد این بود که انگار دستگاه باکسش باز شده بود و دوباره چسب زده بودن روش ولی طرف میگفت برای این که مطمئن بشیم پنلش خط نداره و پشتش ضربه نخورده باشه باز شده و تست شده!!!طرف میگفت نمایندگی با گارانتی PGF حرف زده و قراره در صورت مشکل،درستش کنن!ولی توی قرار داد فقط نوشتن گارانتی و گفتن یه جز ریختن آب و نوسانات برقی و ضربه هر اتفاقی بیفته قبول میکنن!و اینکه من فقط یه جا رفتم قیمت کردم و همونجا خریدم چون قیمتش از شریعتی پایین تر بود...حدود 1/5 میلیون پایین تر...با گارانتیش شد 7 میلیو ن و 900 هزار تومن...
    یه فروشگاهی به اسم فروشگاه یک...توی جمهوری نبش چهار راه دانشگاه!حالا نمیدونم ،ولی طرف میگفت ما نمایندگی بانیان رو داریم و از این حرفا...فروشگاه بزرگی هم بود ولی تفن و لوازم خانگی هم داشتن و اینکه من توی جمهوری تا جایی که دیدم هیچ فروشگاه پاناسونیکی به چشمم نخورد...هنوز برام نیاوردنش...خیلی استرس دارم یه وقت دست دوم و کارکرده باشه...و اصلاً فروشگاهی که ازش خرید کردم نمایندگی نباشه!و اینکه الان گفتی که گارانتی فایده ای نداره من یجورایی شدم چون 700 هزار تومن روی قیمت دستگاه کشیدن!اصلش گفت بی گارانتی 7200!نمیدونم زنگ بزنم بگم بدون گارانتی میخوام یا همین گارانتیش خوبه؟موندم توی این قضیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام. آقا منم قصد خرید دارم و بین vt50 , سامسونگ f8880 مردد هستم . راستشو بخوای اگر هرکدوم برو بخوام بگیرم از بانه میگیرم و بدون گارانتی
    اگر پولت حلال باشه شک نکن بدون هیچ مشکلی تی وی به دستت میرسه. که حتما مال شما حلاله پس نگران نباش
    اما در مورد گارانتی من چندان اعتقادی به گارانتی ندارم
    ضمنا لطفا وقتی گرفتی چک کن ببین آیا اگر یک فیلم رو با زیر نویس srt تو یک فولدر بذاریم و بریزیم رو فلش مموری و از طریق پورت usb به تلویزیون وصلش کنیم قادر به پخش فیلم با زیر نویس فارسی هست یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. آقا منم قصد خرید دارم و بین vt50 , سامسونگ f8880 مردد هستم . راستشو بخوای اگر هرکدوم برو بخوام بگیرم از بانه میگیرم و بدون گارانتی
    اگر پولت حلال باشه شک نکن بدون هیچ مشکلی تی وی به دستت میرسه. که حتما مال شما حلاله پس نگران نباش
    اما در مورد گارانتی من چندان اعتقادی به گارانتی ندارم
    ضمنا لطفا وقتی گرفتی چک کن ببین آیا اگر یک فیلم رو با زیر نویس srt تو یک فولدر بذاریم و بریزیم رو فلش مموری و از طریق پورت usb به تلویزیون وصلش کنیم قادر به پخش فیلم با زیر نویس فارسی هست یا نه ؟

والّا باید ببینی چه کاری ازش میخوای؟!اینکه ساپورت فرمت بخوای به نظرم سامسونگ...و اینکه این یکی پلاسماست اون یکی led و اینکه شما روی مدل w904 رو هم یه بررسی بکن حتماً!!!!کیفیتش تصویرش فوق العادست و در واقع بهترین led سال 2013 شناخته شده!خیلی خیلی هم شیکه!من خودم f8880 رو دیدم ولی به نظرم تصویر داخلش به شدت روشن و رنگها کمی غیر دقیق و اشباع بودن و برای من کارکردهای اینترنتی و حرکات دست و سر یا کیت evoloution مهم نیست...و اینکه مدل مد نظر شما فقط 46 داره!اگه قصد صبر کردن هم دارید میتونید صبر کنید تا مدل f8500 بیاد!واقعاً ارزششو داره...
    در مورد زیرنویس فک کنم دوستان هم گفتن،پخش نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نه رفیق، توی گناوه دنبالش نباش. این چیزا رو اونجا نمیارن. مخصوصا الان و با این بازار آشفته.
    سلام اتفاقا تو گناوه گیر میاد من شماره مغازه ای که تو گناوه بود رو گذاشتم توی یکی از پست های همین سایت فکر کنم حدودا صفحه های 290 بود
    میتونین پیداش کنید و باهاش تماس بگیرید
    در ضمن من خودم توی مغازه یارو بودم که از شیراز بهش زنگ زدن و درخواست جنس عمده دادن
    مطمئن نیستم ولی احتمالا از اجناس 2013 آورده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان بالاخره گرفتمش!
    بسیار هم عالی!فقط اگه 55 اینچش موجود بود که اصلاً میترکوند
    بدون گارانتی هم گرفتم!صاحب مغازه خودش گفت اگه بدون گارانتی هم بگیری جای دوری نمیره!میگفت این تلویزیون اینقدر کیفیت قطعاتش بالاست که احتمال خرابیش خیلی کمه...منم نگرفتم
    البته به نظرم مدل سونی W904 هم واقعاً عالیه!به نظرم عمق رنگ مشکیش اندازه ی همین VT50 خودمه

13. این کاربر از soooti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •