تیم ملی ایران به جام جهانی بعدی صعود خواهد کرد
مدارکش موجوده
بله
خير
تیم ملی ایران به جام جهانی بعدی صعود خواهد کرد
مدارکش موجوده
اوج فوتبال ایران زمانی بود که سال 2001 داشت با ایرلند جنوبی بازی میکرد اون موقع تو رده بندی فیفا رتبه 14 رو داشت و واقعا با کیفیت بازی میکردند الآن چند سالی هست که اصلا بازی هاشون مهیج و دوست داشتنی نیست من که خودم شخصا دیگه فوتبال اینطوری رو نگاه نمیکنم چون برسیم به یه کار دیگه خیلی بهتر و مفید تره تا بشینیم ببینیم چطوری 4 تا گل از بحرین میخوریم
ایران به جای برزیل رفته همین جام جهانی شما چطور خبر نداری؟مدارکشم هم بله موجودهتیم ملی ایران به جام جهانی بعدی صعود خواهد کرد
مدارکش موجوده
من فکر می کنم تو آسیا 2004 هم عالی بودند اما همیشه تکیه روی خصوصات فردی بازیکنها و جمع شدن ستاره های آماده بوده الان که اینها رو نداریم ...اوج فوتبال ایران زمانی بود که سال 2001 داشت با ایرلند جنوبی بازی میکرد اون موقع تو رده بندی فیفا رتبه 14 رو داشت و واقعا با کیفیت بازی میکردند الآن چند سالی هست که اصلا بازی هاشون مهیج و دوست داشتنی نیست من که خودم شخصا دیگه فوتبال اینطوری رو نگاه نمیکنم چون برسیم به یه کار دیگه خیلی بهتر و مفید تره تا بشینیم ببینیم چطوری 4 تا گل از بحرین میخوریم
خلاصه رها کنید فوتبال رو!![]()
با این روند فوتبال ایران !!
دو سال بعد :
ردهبندي فيفا در ماه اكتبر اعلام شد ; ایران با یک پله صعود نسبت به ماه قبل بالاتر از افغانستان ایستاد !
در آخرين ردهبندي اعلام شده از سوي فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) تيم ملي ايران با 30 امتياز و یک پله صعود نسبت به ماه قبل در مكان 186 جهان و 45 آسيا قرار گرفت !
ردهبندي 10 تيم برتر فوتبال جهان در ماه اكتبر:
1- برزيل با 1632 امتياز
2- اسپانيا با 1629 امتياز
3- هلند با 1340 امتياز
4- ايتاليا با 1215 امتياز
5- آلمان با 1161 امتياز
6- آرژانتين با 1103 امتياز
7- انگليس با 1101 امتياز
8- كرواسي با 1087 امتياز
9 - فرانسه با 1049 امتياز
10- پرتغال با 1042 امتياز
ردهبندي 10 تيم برتر قارهي آسيا:
1- استراليا با 848 امتياز
2- ژاپن با 735 امتياز
3- كره جنوبي با 671 امتياز
4- بحرين با 519 امتياز
5 - ازبكستان با 503 امتياز
6- عربستان با 500 امتياز
7- عمان با417 امتیاز
8- کویت با 370 امتیاز
9- كره شمالي با 359 امتياز
10- عراق با 349 امتياز
ول کنید فوتبال ملی رو
تیم ملی رو نگاه میکنیم اعصابمون خورد میشه
لیگ برتر نگاه میکنیم اعصابمون خورد میشه
ولی وقته لیگ انگلیس و اسپانیا رو نگاه میکنم
شاید تیم مورد علاقم هم ببازه ولی هر چی باشه یه فوتبال زیبا رو نگاه میکنم که 90 دقیه(+ وقت تلف شده و یکمی اونور ترش) عینه ... میدون و عینه خیالشون هم نیست و با عشق هم برای تیمشون بازی میکنن
كاشكي دكمه تشكر هم در اينجا بود![]()
بابا حامد جون اون سیستم رنکینگ قبلی که خیلی ضایع بود!اوج فوتبال ایران زمانی بود که سال 2001 داشت با ایرلند جنوبی بازی میکرد اون موقع تو رده بندی فیفا رتبه 14 رو داشت و واقعا با کیفیت بازی میکردند الآن چند سالی هست که اصلا بازی هاشون مهیج و دوست داشتنی نیست من که خودم شخصا دیگه فوتبال اینطوری رو نگاه نمیکنم چون برسیم به یه کار دیگه خیلی بهتر و مفید تره تا بشینیم ببینیم چطوری 4 تا گل از بحرین میخوریم
رتبه ایران از آلمانی که پر افتخار ترین تیم اروپا هستش بهتر بود!
ولی سیستم رنکینگ که درست شد ایرانم سر جای اصلیش یعنی همون 30 ام رفت !
تا وقتی آقای کفاشیان دونده و جناب سعید لو که زمین ناس هستن بشن رئیس فوتبال و ورزش کشور بشن اوضاع همیطوری میمونه!
یادش بخیر زمان دادکان....
روند نزولی فوتبال کشور (باشگاهی و ملی) از زمانی شروع شد که پای بازیکنان ما به کشورهای حوزه خلیج فارس باز شد.
البته این یکی از دلایلش هست.
رده بندیه کاملا مسخریه
عربستان و کره شمالی و خیلی تیمهای دیگه که بازی به مراتب بهتری در سال جدید از خودشون به نمایش گذاشتن از ایران پایین ترن
آره یادش بخیر رفتیم 3 تا از کویینز پارک رنجرز خوردیم جناب دادکان خم به ابرو نیاوردن!!
4 سال بهترین نسل فوتبالمون زیر دست برانکو و دادکان بود ...چه افتخاری برامون کسب کرد؟![]()
الان تیم ملی افت کرده چون دیگه اون ستاره ها رو نداریم! و تا مدتها نخواهیم داشت با این لیگ پویا و بازیکن ساز...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)