ماشالله!!دو صفحه این تاپیک بعد از پست من پیشرفت داشته و به همه هم جواب داده شده ولی هیچ بنده خدایی پیدا نشده یه چند کلمه به عنوان جواب تایپ کنه!!
ماشالله!!دو صفحه این تاپیک بعد از پست من پیشرفت داشته و به همه هم جواب داده شده ولی هیچ بنده خدایی پیدا نشده یه چند کلمه به عنوان جواب تایپ کنه!!
کلا خود فایل Rockstar رو بزار
مال من نداره.
گفتم فایل توی My Document هم بزار .
ممنون میشم ازت سیمون جان.
اقا کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟!
داود جان Darko نداشتیم تو بازی !
Dwayne بود ، Play-Boy هم بود .
من Darko یادم نمیاد !
خیلی جالبه من خودم سیوامو قایم کرده بودم خودم نفهمیدم!!!!!!!
آقا بگو چی شد
من دوباره بازی رو نصب کردم و RGSC رو هم نصب کردم اما دوباره همون پیغام اوووووووووووووووووووووووو مد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
خودم مشکلات دیگران رو رفع میکردم یکدفعه یک پیغام برای خودم اومده که به راک استار فرستادم هنوز جوابمو نداده!!!!!
بد شانسی رو میبینی!!
منه بدبخت داشتم درست تمام بازی هامو بازی میکردم فیرم که مشکلشو فهمیدم رفتم کارت صدا رو نصب کردم بعدش برای آخرین بار ریستارت کردم خیلی خوش حال بودم یکدفعه اومد توی ویندوز........
همه چیز به هم ریخته بود آخه چرا چرا چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا یکی اون فایل توی My Document که مربوط به GTA هست رو آپلود کنه !
کسی اگه چیزی میفهمه بگه اینم عکسش :
واقعا توی عمری که با کامپیوتر گزروندم و حتی رشتم که کامپیوتره همچین چیزی ندیده بودم که بعد از سیستم چک کل چیز هام پاک بشه ( البته از قبیل سیو بازی ها و تمپ و مای داکیومنت و.... ) خیلی خیلی مسخره ی.
وای که چه چیز هایی داشتم داره گریم میگیره !!
Last edited by 779; 17-02-2009 at 19:17.
من که کشتمش...مرتیکه بخاطر 1000 دلار اینهمه آدمو به کشتن داده بود
آقا چجوری آهنگایی که خودم میخوام رو توی بازی بیارم؟
وی My Doc ریختم ، اسکن هم کرددم توی بازی. اما توی شبکه های رادیویی خبری نیست ازش. چجوری بیارم؟
آقا پگورینو رو کشتی بازی تمومه دیگه؟
آهنگات فورمتاشون چیه عزیزبهتره از mp3 استفاده کنی
mp3 هست عزیز من. میگم توی بازی آهنگها رو شناخته فقط نمیدونم موج رادیو رو چجوری روی پخششون تنظیم کنم.
نمیخونی سوال رو هان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)