تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 630 از 2199 اولاول ... 13053058062062662762862963063163263363464068073011301630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز حدود یه هفته هست که یه مشکلی دارم مبین نت یه سری از سایت هارو برام باز نمیکنه و وقتی زنگ می زنم همش بمی پیچونند و از این عجیب تر وقتی هر جا میرم مانند Speed test آیپی منو افرانت میشناسه نمونش توی این تست ببینید

دوستان عزیز اگه اطلاعی دارن لطفا راهنمایی کنید
    من هم همین مشکل رو داشتم و فکر کردم ترافیک رو گاهی انتقال میدن روی افرانت. با پشتیبانی که تماس گرفتم گفتن این آی پی هم ماله ماست و علت این که به اسم افرانت هستش رو نمی دونست. یکبار disconnect کنید تا مجددن آی پی بگیره. اگر آی پی تون با 178.131 شروع بشه، معنی اش اینه که مشکلتون حله. با ای پی فعلی شما، سایت بانک ملت، عصر ایران، شفاف و... باز نمیشه.

2. این کاربر از parstech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

دوست عزیز هزگونه مشکلی تو مبین نت کاملا طبیعیه اصلا اعصاب خودتو خورد نکن. همین الان نه یاهو مسنجر من وصل میشه نه جی تاک. از این ساده تر؟ حتی دایال آپم این کارو انجام میده
    سلام
    جالب تر اینه که زنگ می زنم پشتیبانی 20 دقیقه پشت خط{ 2 تومن هزینه تلفنشه!} آخرش اینقدر می پیچوننت که یه بهونه ای قطع می کنند!

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

من هم همین مشکل رو داشتم و فکر کردم ترافیک رو گاهی انتقال میدن روی افرانت. با پشتیبانی که تماس گرفتم گفتن این آی پی هم ماله ماست و علت این که به اسم افرانت هستش رو نمی دونست. یکبار disconnect کنید تا مجددن آی پی بگیره. اگر آی پی تون با 178.131 شروع بشه، معنی اش اینه که مشکلتون حله. با ای پی فعلی شما، سایت بانک ملت، عصر ایران، شفاف و... باز نمیشه.
    به نظرت چندین بار باز هم دیسکانکت کنم امکان داره درست بشه؟

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

دوستان من هر سری هم ریست میکنم آیپی ثابته اصلا حتی یک رقم هم تغییر نمیکنه!!!

4. این کاربر از malavan.ehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من نمی دونم این سیستم پرداخت آنلاین کوفتی کی می خواد درست بشه !
    ساعت 6 بعد از ظهر پول پرداخت کردم هنوز که هنوزه وصل نشده ... اَه گندشو در آوردید دیگه خب یه آدم شاید کار واجب داشته باشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اینم دانلود هر روز من هست.

بیشتر این دانلود تو شبانه استفاده شده.

البته من با برادرم دوتایی استفاده می کنیم.

من در کل ازش راضی هستم.
    دوست عزیز بسیار ممنونم که پاسخ دادید ! ولی چند تا سوال دیگه تو ذهنم هست !

1- دانلود روزانتون چنده ؟!
    2- میشه اسم این برنامه رو بگید خیلی باید جالب باشه !
    3- یعنی سرعت شبانتون 100 هست اگه درست متوجه شده باشم ؟ یعنی شبها رایگان دانلود کردن 3 تا 4 گیگ میتونید دانلود کنید درسته ؟

از دوستان دیگه کسی هست بازم از 1024 که داره (1 به 4 ) تست بذاره ؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله بله .. حق با شماست عذر میخوام کیلوبیت !

حالا به نظر شما ایا به صرفه هست من تغییر بدم یا همین سرویس قبلی بهتره !
    اخه من 60 گیگو دانلود میکنم کامل !
    نمیدونم شما ماهانه طرحتو تمدید میکنی یا نه،منظورم اینه نمیدونم چقد تا آخر طرح شما مونده اما اگه خیلی مونده بهتره همین طرحو فعلا استفاده کنی به صورت معمول بعد اتمام این طرحت بری سراغ 1 به 4
    اگه نه،ماهانه تمدید میکنی و یا آخرای طرحته بهتر از این دوستانی که 1 به 4 گرفتن مشاوره بگیری،بعد انتخاب کنی

8. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا یه چیزی درست در نمیاد

سرعت 512/kbs یعنی 512 تقسیم بر 8 میشه تقریبا 65 کیلو بایت بر ثانیه پس سرعت 512 ما واقعیه و ثباتش رو اینه

پس وقتی میگن 1/4 در این صورت یک خط 2024/kbs به چهار نفر میدن که به هر نفر 512 میرسه

من از این کلمه مسخره اشراکی 1/4 سر در نمیارم بنظرم این اشراکی نیست بلکه تقسیمیه
    اگه اشراکی بود پس هر بار یک نفر از اینترنت بره بیرون پس سرعت اون بین 3 نفر دیگه تقسیم باید بشه که چنین چیزی اتفاق نمیفته
    بلکه یه جور تقسیم بندی با مرز محدود هست

پس اگه همزمان 3 نفر از اینترنت برن بیرون پس سرعتم باید بشه 2000 مگ که بازم این اتفاق نمیفته

این کلمه اشتراک یجور پوشش هست و یه جور تبلیغ الکی

512 یعنی 65 کیلوبایت در ثانیه ازین بیشتر انتظار هم ندارم چون سرعت 512 رو خریداری کردم فقط باید رو 65 ثبات داشته باشه
    و معنی اشراکی رو واقعا بهش عمل کنن
    حالا میگن کیفیت سرعت مثلا 512 بالاتر رفته یعنی چی
    این دو حالت داره :
    1- به معنی واقعی اشتراکی 1/4 رو زنده کردن
    2-دستو دلباز شدن و برای رضای خدا میبخشن
    من الان 512 دارم و خیلی موقعا سرعتم رو حداکثر یعنی 64،65 هس،حالا اگه الان هشت نفر دیگه ام بیان از اینترنت استفاده کنن(طرح 1 به 8 قدیم)سرعت میرسه به 8!
    دیگه نمیفهمم شما به کجاش گیری؟!
    اینم که میگن تو 1 به 4 سرعت بالا رفته احتمالا موقتی و برای جلب مشتری هس،مثه شرکتای adsl،البته بعید میدونم سرعت تو شبا واسه 512 دارا حتی اونا که تو طرح جدیدن بالای 65 بره
    اینم درواقع یه سیاسته،هرچقد سرعتت تو روز بالاتره بره حتی تو باز کردن سایت،حجمت زودتر مصرف میشه،پس واسه اونا سودآورتره
    پس درواقع هیچکدوم از اون دو شرایطی که شما گفتی رو شامل نمیشه متاسفانه

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

راستش من اشتراکم 512 یک به چهاره با idm سرعتم در حالت عادی دورو بر 110kbph هس دیگه 1024 خودت قضاوت کن.
    چه ساعتی از شبانه روز؟

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دوستان بهترین گزینه برای https چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من وقتی با مودم 2-3 ساعت کار میکنم و یا مودمو از جایی به جای دیگه میبرم چراغ وایمکسم چشمک زن میمونه و ثابت نمیشه و مجبورم مودمو ریست کامل بکنم ( برگشتن به تنظیمات اولیه ) تا درست شه پ
    مشکل چیه بنظرتون ؟

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من نمی دونم این سیستم پرداخت آنلاین کوفتی کی می خواد درست بشه !
    ساعت 6 بعد از ظهر پول پرداخت کردم هنوز که هنوزه وصل نشده ... اَه گندشو در آوردید دیگه خب یه آدم شاید کار واجب داشته باشه ...

جمعه پرداخت انلاین زدم 3 شنبه وصل شدم کجای کاری اقا تازه بعد از 2000 بار زنگ زدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امشب واقعاً افتضاحه. مدتیه شبها فاجعه شده.
    یاهو میل را نمیتونه باز کنه. اسپید تست را نمیتونه کامل باز کنه. نمیشه تست گرفت.
    دوستانی که تست میگیرند،حتماً سرورش را هم مشخص کنند. دوستانی هم که سرعت دانلود را ذکر میکنند، لطف کنند سرعت میانگین بنویسند، نه حداکثر را.
    شکایت فایده ای هم داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •