چرا آخه شایعه پراکنی میکنین.
اینترنت ملی از مهر امسال راه اندازی شده . داستانش هم اینه که شرکت ها و مدارس و سازمان ها و دانشگاه ها و غیره رو از روی پهنای باند اینترنت خارج کردن و توی یه بستر مخصوص ( اینترانت ) قرار دادن که پهنای باند اینترنت خلوت تر بشه.
داستان این قطع شدن سراسری وایمکس هم نمیشه گفت که ارتباطی به این قضیه داشته باشه چون وایمکس هیچ تفاوت خاصی با اینترنت های کابلی نداره فقط به صورت بی سیم هست حتی پرتابل هم نیست ( حالت مبایلتی نداره هنوز )
جای نگرانی نیست. قبول دارم سرعت وایمکس خیلی کمتر شده ولی وضعیت آنتن دهیش به مراتب بهتر شده . مثلا من تو اتاق خودم مودمم همیشه 4 تا یا 3 تا آنتش داشت. الان 5 تاش پره. وضعیت پینگ خیلی خوب نیست ولی امروز صبح که سرعت دانلود ثابت و خوب بود.
ولی خوب خودتون باید دیگه اینو فهمیده باشین. وضعیت اینترنت نه دست من و شماست نه دست وارد کنندگان و اپراتورهاست.
وضعیت ایران جوری هست که همه جوره زیر بار تحریم قرار داره. و اینو هم شما باید بدونین که ایران از یک راه با جهان خارج در ارتباط هست اونم از دریای جنوب هست!
مثل اروپا نیست که از هر جا کابل های فیبر نوری وارش شده. هر کدومش هم که بسته بشه یکی دیگه جاش رو میگیره.
کلا کشورهای آسیایی وضعیت خوبی ندارن.
پیشرفت ژاپن توی سرعت نت هم مربوط به همین داستانی هست که ما داریم پیاده میکنیم. یعنی اومدن یه جور اینترنت ملی راه انداختن که تمام امکاناتی که توی سایت های خارجی موجود هست رو توی پهنای باند شخصی و داخلی پیاده سازی کردن و سرعت رسیدن به این اطلاعات رو تا حداکثر بالا بردن که شما میتونین توی 10 ثانیه یه فیلم کامل رو دانلود کنین...!
اینو همین الان هم میتونین متوجه اش بشین. یه فایلی رو از یه سایت خارجی بگیرین و دانلود کنین. چقدر وسطش قطع و وصل میشه یا سرعت پایینی توی دانلود کردن داره؟
حالا یه فایل رو از یه هاست داخلی دانلود کنین..
حتما فرقش رو متوجه میشید.