تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 630 از 1135 اولاول ... 1305305806206266276286296306316326336346406807301130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کسی میدونه جریان این انترانت ملی چی هست؟
    همینحوری که تو پست قبل هم گذاشتم دیدید محدودیت حجمی نداره!!!
    ولی حالا باهاش میشه وارد چه سایتهایی شد؟؟مثلا میشه از هیپفایل یا مثلا آپلودباز دانلود کرد؟یا مصلا میشه با ف*ی€ل0تر ش*کن رفت فی*س€بو€ک؟
    خواهشا اگه کسی از اسن سرویس جدید آیاتک یعنی انترنت ملی استفاده کرده یه توضیحی بده بینیم چجوریاس

2. این کاربر از dilemma2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jafary2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ضمن تایید حرف دوستان باید بگم 300 مگابایت از حجم من کم کرده
    جالبه از ساعت 7 که قطع و وصل شده تا الان دیگه قطع نشده. فکر میکنم دانلود شبانه از این به بعد تا ساعت 7 هست دوستان. 1 ساعت ازش کم کردن. بجای اینکه بیان یه کاری بکنن ملت نرن یه شرکت دیگه...
    اما از روزانه من هیچی کم نشده !!!!

4. این کاربر از jafary2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

آسا تک انترانت ملی هم داره میده ولی نمیدونم جریانش چیه!!!
    این لیست قیمت هاش هست.
    اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 64 کیلوبیت (190000 ريال + آبونمان)
    -اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 128 کیلوبیت (289750 ريال + آبونمان)
    -اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 256 کیلوبیت (489250 ريال + آبونمان)
    -اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 512 کیلوبیت (788500 ريال + آبونمان)
    -اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 1024 کیلوبیت (1187500 ريال + آبونمان)
    -اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 1536 کیلوبیت (1586500 ريال + آبونمان)
    -یک ماهه، سرعت دو مگابیت، اینترانت ملی (1985500 ريال + آبونمان)
    -اینترانت ملی ،یک ساله، سرعت512 کیلوبیت (9566500 ريال + آبونمان)
    هیچی فقط میتونی باهاش وصل بشی به حوضه علمیه قم.
    چقدر هم گرونه

6. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

کسی میدونه جریان این انترانت ملی چی هست؟
    همینحوری که تو پست قبل هم گذاشتم دیدید محدودیت حجمی نداره!!!
    ولی حالا باهاش میشه وارد چه سایتهایی شد؟؟مثلا میشه از هیپفایل یا مثلا آپلودباز دانلود کرد؟یا مصلا میشه با ف*ی€ل0تر ش*کن رفت فی*س€بو€ک؟
    خواهشا اگه کسی از اسن سرویس جدید آیاتک یعنی انترنت ملی استفاده کرده یه توضیحی بده بینیم چجوریاس
    فقط باش سرورایی که تو ایران هست میتونی باز کنی... حتی نمیتونی p30world هم باز کنی چه برسه با upload center ها... مفتشم گرونه...

8. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

اما از روزانه من هیچی کم نشده !!!!
    جالبه. توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کردید؟
    اگه از حجم شما کم نکرده باشه فردا هم امتحان میکنم ببینم چی میشه. آخه میخواستم تنظیم کنم فردا کامپیوتر ساعت 7 خاموش بشه بجای 8

10. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جالبه. توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کردید؟
    اگه از حجم شما کم نکرده باشه فردا هم امتحان میکنم ببینم چی میشه. آخه میخواستم تنظیم کنم فردا کامپیوتر ساعت 7 خاموش بشه بجای 8
    من رو به شک انداختی به هر حال من هر شب کارم اینه که بذارم دانلود. امشب هم چک می کنم.

12. 2 کاربر از jafary2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان مثل اینکه تعرفه های آسیاتک هم تغییر کرده و همه ماهانه شده و دیگه سه ماهه و شش ماهه برای اینترنت نداره .... من همین الان 128 سیستم قدیم رو دارم اگه دوباره 128 سیستم جدید رو بخرم سرعت دانلودم مثله قبل هست یا با افت شدید مواجه هستم. من با 128 سه ماهه نه گیگ روزا تا 200 تا هم ( دانلود منیجر) می رفتم .

و یه سئوال دیگه با این سایت بیست نت برای حجم نامحدود کدوم تعرفه سرعتش میشه دانلودی برابر با 200 ( دانلود منیجر) داشته باشم. و آیا می صرفه یا نه همون سیستم آسیاتک بهتره !

14. این کاربر از jafary2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان مثل اینکه تعرفه های آسیاتک هم تغییر کرده و همه ماهانه شده و دیگه سه ماهه و شش ماهه برای اینترنت نداره .... من همین الان 128 سیستم قدیم رو دارم اگه دوباره 128 سیستم جدید رو بخرم سرعت دانلودم مثله قبل هست یا با افت شدید مواجه هستم. من با 128 سه ماهه نه گیگ روزا تا 200 تا هم ( دانلود منیجر) می رفتم .

و یه سئوال دیگه با این سایت بیست نت برای حجم نامحدود کدوم تعرفه سرعتش میشه دانلودی برابر با 200 ( دانلود منیجر) داشته باشم. و آیا می صرفه یا نه همون سیستم آسیاتک بهتره !
    وقتی مراحل رو میری جلو یه مرحلش هست میگه چند ماه میخوای تمدید کنی.... مثلا اگه شما توو مرحلیه اول 128 ماهانه 2 گیگ انتخاب بکنی بعد توو مرحله بعد 3 ماه انتخاب کنی میشه 3 ماه 6 گیگ یعنی 3 تا ماهانه 2 گیگ ...

نه... روزانه تغییر نمیکنه چون downstream که روو خط بستن با تمیدی سرویس که عوض نمیکنن....

16. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

فکر نمیکنم همچین سرویسی تو ایران باشه که با سرعت 200 شبانه روز مجانی دانلود کنه.
    از نظر تئوری سرویس 2 مگابیت باید سرعتی برابر 256 کیلوبات (در دانلود منیجر) داشته باشه. ولی وقتی میان بین 8 نفر تقسیمش میکنن یکمی از سرو تهش میزنن یکم هم توش دزدی میکنن یکم هم رو حساب رفاقت کم میکنن یکم هم واسه اینکه لج مشتری در بیاد کم میکنن و ......................... خلاصه فکر نکنم باشه!!!!!!!!!

راستی این سرعتو واسه چی میخوای؟ با این سرعت میشه روزی 17 گیگ دانلود کرد. این چیزا واسه ایران زوده!
    به نظرم تو فکر چیز دیگه باش
    Last edited by saurron; 10-08-2012 at 19:59.

18. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

فکر نمیکنم همچین سرویسی تو ایران باشه که با سرعت 200 شبانه روز مجانی دانلود کنه.
    از نظر تئوری سرویس 2 مگابیت باید سرعتی برابر 256 کیلوبات (در دانلود منیجر) داشته باشه. ولی وقتی میان بین 8 نفر تقسیمش میکنن یکمی از سرو تهش میزنن یکم هم توش دزدی میکنن یکم هم رو حساب رفاقت کم میکنن یکم هم واسه اینکه لج مشتری در بیاد کم میکنن و ......................... خلاصه فکر نکنم باشه!!!!!!!!!

راستی این سرعتو واسه چی میخوای؟ با این سرعت میشه روزی 17 گیگ دانلود کرد. این چیزا واسه ایران زوده!
    به نظرم تو فکر چیز دیگه باش
    اینو باید بگیرن.دی:
    -اينترنت پر سرعت 2048 كيلو بيت نامحدود (نامحدود طلايي) (3899000 ريال + آبونمان)

20. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •