تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 630 از 1137 اولاول ... 1305305806206266276286296306316326336346406807301130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه saeedsamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

حرف شما درسته ولی خیلی هم سطحش بالا تر از کنکور نیست که بگیم وقت گیره
    شما چه بخوای بری جزوه بخونی چه بخوای بری اون کتابو بخونی در هر دو حالت باید بخونی دیگه
    مگه غیر از اینه؟
    خوب شما اینو بخونی حداقلش اینه که مطمئن میشی درصد بالایی رو میتونی بزنی
    راستی این فیزیکای محمود زاده برای سوم و پیشش هم خوبه؟
    همچنین برای پیش انگار دوتا کتاب داره درسته؟
    یکیش تسته یکیش آموزش؟
    نه من این نگفتم!
    چه طور بگم من یک کم با اغراق هم گفتم این کتابای محمود زاده برای کنکور هم خوبه برای کنکور هم میشه با این کتاب به درصد حتی 100 هم رسید ولی چیزی که یک داوطلب کنکور در این یک سال نیزا داره وقته و وقته وقت
    خیلی مهمه که وقت کم نیاره
    حالا این وقت کم نیاوردن هم میشه از یه طریق جبران کرد یکی از همین طریق خوندن کتاب هایی که در مختصر وقت مطلب را ادا میکنند.چیزی که دقیقا در کتاب های انتشارات اندیشه سازان هست و میبینیم که در کوتاه ترین مطلب عمیق ترین مطالب را آموزش میدند!من به جرات میگم که هیچ کتابی به این چنین ندیدم
    حیف که این کتاب ها دیگر چاپ نمیشود!

باز هم میگم این را وقتی شما درک میکنی که یک کنکوری باشی که نتیجه برات مهم باشه و خودت را به آب و آتیش بزنی برای یه رتبه خوب اون موقع زمان هم خیلی برات مهم میشه از هر طریقی استفاده میکنی که یک زمان ذخیره داشته باشی و تک تک ثانیه هات با ارزش میشه نه مثل بعضی دوستان که 24 ساعته در این سایت هستند و هر ساعت یک پست میدند و میخواند بعد از عید شروع کنند برای کنکور!

باز هم میگم شما چون زمان خوبی در اختیار داری این کتاب را بخون با دقت و عمیق
    موفق باشی

2. این کاربر از saeedsamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه به نظر من این درست نیست
    درسته که من زیاد اطلاعی از فیزیک 3وپیش ندارم ولیتا الان که دارم فیزیک 2 رو میخونم خیلی عالی بوده
    ضمنا تست های خوبی هم داره+تمرین های عالی
    من از یکی از دوستام میخوام فیزیک 1شو بگیرم و اون قسمت نور رو کپی بگیرم برا کنکور
    چون واقعا کامل توضیح میده
    ضمنا درسته که قیمتش بالاس ولی با توجه به مطالبی که داره میارزه
    کاش که یه کتاب ریاضیی هم مثل این بود
    شما همون محمود زاده رو بخونيد و اگر امتحان نهايي داريد مثال هاي دوره اي + تمرين هاي آخر فصل رو هم حتما حل كنين . و اگه براي كنكور ميخونين پرسش ها چهاگزينه اي رو حل كنين .

اينايي هم كه ميگن محمود زاده خوب نيست و ... دليلش اينه كه نتونستن درست ياد بگيرن فيزيك رو . از نظر چنين كسايي فيزيك يعني اينكه از روي گاج و رمزينه فقط بخوني كه V=IR و K=1/2 mv^2 و .... يا مثلا فقط اين جمله كه به جسم نارسانا بار بديم در همون محل ميماند ! اينكه چه اتفاقي ميافته كه بار در جسم رسانا در سطح خارجي پخش ميشه و فرمول ها چطور به دست ميان اصال مهم نيست !
    اينطور حفظي كاركردن هم نتيجش اين ميشه كه سر جلسه كنكور يه ذره فقط اگه اظطراب داشته باشي يادت ميره و قاطي ميكنه كه خازن هاي موازي رو جمع جبري ميكنن يا مقاومت هاي موازي رو‌ !‌ در صورتي كه اگه چيزهايي كه محمودزاده گفته رو ياد بگيري خوت متيوني متوجه بشي و هيچ فرمولي رو قاطي نكني . در واقع به جاي ماهي بردن بايد قلاب ماهيگيري با خودت داشته باشي .

محمودزاده خيلي رياضي وار و خشك كار كرده كتابش رو و اين باعث ميشه بسياري از دانش آموزان اون رو بالاتر از سطح خودشون بدونن و بگن كه براي من خيلي سبز و گاج و ... كافيه اين اضافست !

شما كاري به اين چيزا نداشته باش و همون محمود زاده رو كامل بخون ؛ اصلا هم اضافه نيست و بايد همش رو بخوني حتي چندتا از بيشتر بدانيد هاش هم مفيد هستن . براي تمرين بيشتر هم تست هاي گاج رو به صورت زماندار حل كنين .

با شما اصلا نمیشه صحبت کرد چون زیر بار حرف درست نمیرید و قانع نمی شوید!
    وقتی یک کتاب اتلاف وقت کنه در نتیجه آن کتاب اتلاف هزینه را در بر داره.
    اصلا هزینه به کنار وقتی که یک کتاب اتلاف وقت کنه مهم نیست چه قدر پول داده باشی برای خرید مهم اینه که این کتاب وقت زیادی از شما میگیره.و تک تک ثانیه های یک کنکوری با ارزشه!
    دانش من از کتاب فیزیک مبتکران اقای محمود زاده به هیچ وج بالاتر نیست و بسیار پایین تر است.اما دانش بسیار دیگری از کتب موجود در بازار بسیار بالاتر از این کتاب می باشد.منظور من از کتاب خوب رمزینه و خیلی سبز و همگامان نبود!
    این را هم در نظر داشته باشید که صرفا یک عنوان نویسنده کتاب درسی دلیلی بر سطح بالای کتاب کمک درسی نویسنده نیست.

در ضمن کسی که یک بار کنکور داده تجربه بیشتر داره نسبت به کسی که هنوز کنکور نداده.این حرف من را الان هرچه بگم درک نمیکنی و فقط بعد از کنکور متوجه میشی!

و کسی که یک بار و یک دور این کتاب را خوانده مرجع مناسب تری است نسبت به کسی که هنوز یک دور کامل این کتاب را نخوانده!

و کسی که هنوز درست و کامل وحساب شده شروع به خواندن این کتاب نکرده و بعد از عید میخواهد شروع کند به طور جدی بخونه نمیتونه مرجع درستی برای نقد و بررسی یک کتاب باشه!
    من گفتم مرجع كنكورم ؟ هيچكس مرجع كنكور نيست و حتي ممكنه دانش آموزي باشه كه يه فرمولي ابداع كنه كه محمودزاده خودش هم تو كفش بمونه .
    دليل اينكه ميگم محمودزاده مولف خوبيه به خاطر شاهكارهاش تو آموزش فيزيك هست نه اينكه مولف كتاب درسي هست ! كتاب درسي خودش كلي ايراد آموزش داره نميشه به عنوان سند براي خوب يا بد بودن تاليفات كسي حساب بشه . همين نويسنده هاي ژرف انديشان كه هيچ كسي كتابهاشو نميخونه هم مولف كتاب درسي هستن
    هر وقت من اعلام مرجعيت كردم اونوقت حتما حق دارين كه در مورد مرجعيت من اظهار نظر كنين .

من خيلي هم درست و حساب شده شروع به خوندن كتاب محمودزاده كردم اتفاقا الان هم هفته اي بالاي 30 ساعت مطالعه در زمينه فيزيك دارم .
    ترجبه كنكور من هم 3 بار هست و هر سه بار هم دانشگاه آزاد قبول شدم . شما ندانسته اظهار نظر در مورد من نكنين .

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امير در مورد كتابهاي غلام جون اون يه جمله رو فقط داري يا يه تحليلي چيزي هم داري براش ؟

راستي :
    نام اینجانب به خط میخی ایران باستان!!

اين يه مغلطه هست چون اون موقع هنوز نام هاي عربي وارد اين كشور نشده بودن

5. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

من فيزيك پيش هم انديشه سازان قديم دارم هم فار . نمي دونم حالا اين فيزيك پيش خيلي سبز رو بگيرم يا نه ؟
    اخه مي دونيد چيه! تستاي انديشه خيلي قديمين (1383) فارم كه 80 درصدش اموزشه...با اين اوصاف فكر مي كنم جاي يه كتاب تست باشه. نظرتون چيه ؟

در ضمن METACORTEX عزيز ! ميشه بيشتر توضيح بدي در مورد كتاب .. و اينكه يه كلام بگو واسه من ارزش خريد داره يا نه؟
    سلام
    به نظرمن سوالاهای کنکور 2 سال اخیرو بگیری چون فار هم کتاب جدیدیه برات یهتر باشه.
    به نظر من گاج کتاب بهتری است.
    هم تستاش بیشتره با کمبود تست بعد از عید مواجه نمیشی که بخوای 2باره کتاب بگیری
    هم این که این کتاب 3 فصل اولو داره + ویرایش ریاضی اش اوایل آذر می آد+معلوم نیست پیش 2 بیاد یا نه؟؟؟؟
    به نظر من اگه این 2 تا کتاب کارت رو راه میندازه بخودی سر خودتو شلوغ نکن ولی اگر واقعا با کمبود تست مواجه میشی برای آزمونا گاج به نظر من از سبز قوی تر است.

7. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت akhras's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام . بچه ها من یه کتاب میخوام واسه ریاضی سوم تجربی که هم آموزش داشته باشه و هم تست و هم تشریحی . حالا تشریحیش زیادم مهم نیس . شما کتابی سراغ دارین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من فيزيك پيش هم انديشه سازان قديم دارم هم فار . نمي دونم حالا اين فيزيك پيش خيلي سبز رو بگيرم يا نه ؟
    اخه مي دونيد چيه! تستاي انديشه خيلي قديمين (1383) فارم كه 80 درصدش اموزشه...با اين اوصاف فكر مي كنم جاي يه كتاب تست باشه. نظرتون چيه ؟

در ضمن METACORTEX عزيز ! ميشه بيشتر توضيح بدي در مورد كتاب .. و اينكه يه كلام بگو واسه من ارزش خريد داره يا نه؟
    من یه سوالی برام پیش اومده؟
    وقتی کل مطالب ریاضی و فیزیک دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی که ما می خونیم متعلق به 300 -400 سال پیش هست و بهترین مولفان کتابهای کمک درسی و معلمهای خصوصی و طراحهای کنکور دیپلمشون نظام قدیم آموزشی ( نظامی که سال 1374 تموم شد) هستن اونوقت شما رو چه حسابی میای میگی تست های قبل از سال 83 قدیمی هستن؟

در حالی که تو همین کنکور امسال و هر سال سوالها دارن به نوعی تکرار میشن.

اگه منظورت اینه که سوالها مفهومی شدم که باید بگم سولاهای ریاضی و فیزیک همیشه مفهومی هستن و نمیشه که همش با نکته تستی حل بشن.

شما کل سوالهای کنکور رو از سال 70 به بعد به نظر من بررسی کنید. بخصوص تو درسهایی مثل ریاضی و فیزیک ( شیمی کلا عوض شده ). هر سوالی که مربوط به در سهای شماست رو بخونید و سعی کنید که حل کنیدو مطمئن باشید که اونقدر ها هم آبکی و بی مایه نیستن.

در ضمن تو تست زدن کمیت مهم نیست . کیفیت مهمه . سعی نکنید با تست درس رو یاد بگیرید. اول درس رو یاد بگیرید و بعد با مساله حل کردن و تست زدن مهارت خودتون رو زیاد کنید. تعداد تست اصلا اهمیتی نداره.

متاسفانه تعداد کسایی که روش تست زنی رو بادن و دارن تمرین می کنن خیلی کمه.

روش تست زدن و بهتر بگم هنر تست زدن ، معنیش یاد گیری نکته تستی و زیاد تست زدن نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

خب اگر کتاب های محمودزاده واسه تشریحی فقط مناسبه و واسه کنکور خوب نیست ، برای فیزیک کنکور کدام کتاب کمک درسی مناسبه؟ یه توضیحی بدین !

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    کی ميكروبانك گاج(ديفرانسيل، حسابان، رياضي‌پايه) رو داره؟
    چطوره؟
    کسی نظری نداره؟

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من واسه سوم خیلی سبز و پیش اندیشه سازان میخونم (چ83 ) تست پیشم ابی قلم چی ؟ بنظرتون خوبه کتابام من رو فیزیک حساب باز کردما .پیش مصلایی اومد بخرم تجربیش چه جوریاست ؟ رشتم ریاضیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

من یه سوالی برام پیش اومده؟
    وقتی کل مطالب ریاضی و فیزیک دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی که ما می خونیم متعلق به 300 -400 سال پیش هست و بهترین مولفان کتابهای کمک درسی و معلمهای خصوصی و طراحهای کنکور دیپلمشون نظام قدیم آموزشی ( نظامی که سال 1374 تموم شد) هستن اونوقت شما رو چه حسابی میای میگی تست های قبل از سال 83 قدیمی هستن؟

در حالی که تو همین کنکور امسال و هر سال سوالها دارن به نوعی تکرار میشن.

اگه منظورت اینه که سوالها مفهومی شدم که باید بگم سولاهای ریاضی و فیزیک همیشه مفهومی هستن و نمیشه که همش با نکته تستی حل بشن.

شما کل سوالهای کنکور رو از سال 70 به بعد به نظر من بررسی کنید. بخصوص تو درسهایی مثل ریاضی و فیزیک ( شیمی کلا عوض شده ). هر سوالی که مربوط به در سهای شماست رو بخونید و سعی کنید که حل کنیدو مطمئن باشید که اونقدر ها هم آبکی و بی مایه نیستن.

در ضمن تو تست زدن کمیت مهم نیست . کیفیت مهمه . سعی نکنید با تست درس رو یاد بگیرید. اول درس رو یاد بگیرید و بعد با مساله حل کردن و تست زدن مهارت خودتون رو زیاد کنید. تعداد تست اصلا اهمیتی نداره.

متاسفانه تعداد کسایی که روش تست زنی رو بادن و دارن تمرین می کنن خیلی کمه.

روش تست زدن و بهتر بگم هنر تست زدن ، معنیش یاد گیری نکته تستی و زیاد تست زدن نیست
    خب ! نطق خوبی بود .

اول اینکه استاد شما واقعا سوالات کنکور رو از 84 و 85 به بعد بررسی کردی یا نه ؟ ولی خداوکیلی راستشو بگو..اگه بررسی کردی بیا با تستای سراسری دهه 60 و 70 مقایسه کن ببین چه فرقایی کرده... حالا اگه به نظرتون هیچ فرقی نکردن (که بالا هم همین رو گفتید ) و سوالات سال 60 و 70 خیلیلم جدیدن دیگه نظر شخصی خودتونه که واقعا...
    اصلا اشتباه نشه من نمیگم تستای سال 83 و قبلترش بدرد نمی خورن برعکس ! من میگم اگه بخوای با رویکرد سوالات تو کنکور اشنا بشی باید باید تستای چند سال اخیر رو خیلی بیشتر کار کنی واسه همین منبع می خواستم از دوستان.. ولی هر چی فکر می کنم نمیتونم درک کنم که شما با چی مشکل داری با اینکه من میگم تستای 85 به بعد یه چیز دیگست و از نظر اهمیت از سوالات سالای قبلشون خیلی مهمترن و محک بهتری هستن.

در ضمن تو تست زدن کمیت مهم نیست . کیفیت مهمه . سعی نکنید با تست درس رو یاد بگیرید. اول درس رو یاد بگیرید و بعد با مساله حل کردن و تست زدن مهارت خودتون رو زیاد کنید. تعداد تست اصلا اهمیتی نداره.متاسفانه تعداد کسایی که روش تست زنی رو بادن و دارن تمرین می کنن خیلی کمه
    اگه من میخواستم درسو با تست زنی یاد بگیرم کامل که نمیرفتم فار سه جلدی اموزش رو بخونم پسر خوب!

راستی ممنون از نکات جامعیکه در مورد تست زنی گفتی !!!
    (امیدوارم تونسته باشم به سوالی که اول گفتی داری جواب داده باشم!!!!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •