من 2 روزه که به سایت گوگل نمیتونم برم همه سایت ها میره الا این گوگل
دوستان مکس نت با گوگل مشکلی ندارن ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من 2 روزه که به سایت گوگل نمیتونم برم همه سایت ها میره الا این گوگل
دوستان مکس نت با گوگل مشکلی ندارن ؟
بله گوگل میره رفتم همین الانم
درباره سرعت هم بگم که دیشب هم سرعت دانلود اومده بود روی 55 همون طور که گفتم، منتها اومدم chiz pn رو باز کردم. جالبه که تا اخر شب سرعت روی 110 موند.
خلاصه از این به بعد با chiz pn شبانه رو استفاده کنید
همه این لینک ببینین:
lکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور که میبینین اینجا زده ماکس نت نمایندگی از طرف آسیا تک پس این وسط بزرگ نت چی کارس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by night-sky; 28-04-2011 at 20:26.
بزرگ نت شرکت مادر هست و ماکس نت وابسته به اون و برای ارائه خدمات اینترنتی ایجاد شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میدونه این توربو کلاس و اونیکی که اسمشو نمیدونم ماکس نت چیه؟ منظورش از اینه از 128 الی 512و انویکی از 512 الی 1 مگ هست یعنی چی؟
پس اون وقت آسیا تک چیکارس که ماکس نت نمایندگی معرفی کرده؟؟؟
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
128تا 512 یعنی وقتی شبکه خلوته سرعت شما 512 هستش ولی وقتی شلوغ میشه تا 128 پایین میاد اون یکی هم مثل همین...........
ولی اینا بیشتر در حد حرف هستن
به هیچ وجه ماکس نت و بزرگ نت آریا با هم تفاوتی ندارن . ماکس نام دیگر بزرگ نت هست و نمایندگی آسیا تک که پاپ هست هست . البته نه نمایندگی بلکه فقط پهنا رو می گیره . نمایندگی وقتی میشه که همه چیزش مثل سرویس هاش سیستمش و ... مال شرکت اصلی باشه در حالی که ماکس یا همون بزرگ نت آریا خودش یه isp هست .
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
فرقی ندارن . فقط روش های مختلف برای اضافه گرفتن پول هست .![]()
من سرویس مکس کلاس رو دارم , در بهترین شرایط سرعت 128 ! من که تا بحال 200 هم ندیدم چه برسه به 512!!!
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
من روزای اول که سرویسمو تازه شارژ کرده بودم صفحه igoogle ام باز نمیشد و فیلتر بود!!! اما خود گوگل باز میشد..چند روز بعدش درست شد!
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
در ضمن یه سوال داشتم کسی یادش هست سرویس max class 128-512 قبل از ارائه سرویس های جدید سه ماهش 5 گیگ بود یا 6 گیگ؟
الان که 6 گیگ هست.. خودم متاسفانه دچار فراموشی شدم!
حالا چطور میشه از خود آسیا تک واسه تبریز سرویس گرفت؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)