کسی از دوستان این چند وقته تونسته یا یاهو ویدئو یا ویس چت کنه؟
مال من ایکونش غیر فعاله؟
میگن مخابرات بسته راهی داره بشه دورش زد؟
کسی از دوستان این چند وقته تونسته یا یاهو ویدئو یا ویس چت کنه؟
مال من ایکونش غیر فعاله؟
میگن مخابرات بسته راهی داره بشه دورش زد؟
با سلام
منم همین مشگل دارم که صدا و تصویرم بسته است
yahoo 10 استفاده میکنم
بله ،دیروز هم وب و هم ویس سالم بود !
سایت یاهو وقتی صفحه ای رو طراحی میکنه برای کاربر خاصی که طراحی نمیکنه برای همه هست پس یه مشکلی تو حین انجام کار وجود داره که نمیتونی اون قسمت رو ببینی
بله غیر فعال هست بصورت عادی و فقط از طریق کنفرانس میتونید دسترسی بهش داشته باشید
راه های دور زدن رو هم که دیگه اکثر افراد میدونن و استفاده از وی پی ان میتونه مشکل گشا باشه
تو قسمت بالا توضیح داده شد![]()
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام.
وقتی وارد کنفرانس یاهو میشم این EROR رو میده:
This computer does not appear to have audio input capability or it is not configured correctly.
قبلا با ویندوز xp به راحتی گزینه تالک کنفرانس یاهو فعال بود ولی حالا با ویندوز 7 نه!
در ضمن من بدون هدفون تالک دریافت میکردم (با اسپیکر).
در قسمت پرای ویسی و تنظیمات هم حالت enable تیک خورده با این حال تالکم فعال نیست !
باید چکار کرد؟
سلام
تو مسنجر وقتی پنجره چت رو باز میکنم آیکون وب کم خاموشه.در صورتی که درایور وب کم لب تاپم رو نصب کردم.
دلیلش چیه ؟
سوال بعدی اینه که چرا تو مسنجرم فارسی رو به صورت مربعی نشون میده ؟
ویندوزم 7 , 64 بیت
ممنون
سلام
از چه ورژنی از یاهو استفاده میکنین ؟
این مشکل مربوط به ورژن های قدیمی هست که کدک نداشتن !
http://www.filehippo.com/download_yahoo_messenger/download/dfcb83093900326d169f813dbc88b877/
Last edited by ask_bl; 26-10-2010 at 18:34.
سوال اول : مشکل از مخابرات هست که جلو پورت ها رو بسته شما ازطریق کنفرانس یاهو میتونید هم ویس بدید و هم وب بگیرید
سوال دوم : مشکل از فونت های شما هستش شما نوع فونتت رو از منوی Performence از انواع استاندارد انتخاب ک مثل arial و tahoma
سلام.
ميخوام بدونم آيا راهي هست كه بشه فهميد توي كامپيوترم كيا وارد ياهو شدن و چت كردن از طريق ياهو مسنجرم؟
ضمناً آيا راهي هست كه بشه طوري وارد ياهومسنجر شيم كه نفري كه بعد از ما مياد پشت سيستم نتونه آي ديمونو بفهمه؟
با سلام.
وقتی وارد کنفرانس یاهو میشم این EROR رو میده:
This computer does not appear to have audio input capability or it is not configured correctly.
قبلا با ویندوز xp به راحتی گزینه تالک کنفرانس یاهو فعال بود ولی حالا با ویندوز 7 نه!
در ضمن من بدون هدفون تالک دریافت میکردم (با اسپیکر).
در قسمت پرای ویسی و تنظیمات هم حالت enable تیک خورده با این حال تالکم فعال نیست !
باید چکار کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)