تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 630 از 691 اولاول ... 130530580620626627628629630631632633634640680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتی سیمز نصب می کنم و برای اولین بار اجرا می کنم
    اول این پیغام میده :

تایید پیغام را که می زنی این پیغام میده :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

باورتون میشه الان 630 صفحه رو خوندم ولی هنوز گیرم ؟؟؟ چرا سر جدتون یکی نمیاد قشنگ توضیح بده من باید چیکار کنم واسه نصب پک ها.... یکی توضیح داده باید بری توی Regedit ولی اونجا اصلا فایلی به نام Sims نداره....یکی دیگه چندتا لینک گذاشته که مطمعنم جواب میگیرین ولی همه اون لینک ها پاک شدن....یکی مردونگی کنه تا آخر این راهی که میخوایم بریم رو کامل و درست با لینکهای درست توضیح بده توروخدا......بعدش این سوال رو ندیدم هیچکی بپرسه ولی مثلا میشه همه پک ها رو باهم نصب کرد ؟؟؟ آخه من واقعا مبتدیم یه مرد از اول تا آخر بیاد توضیح بده یه دنیا دعاش میکنم...الانم اومدم آپدیت صفحه اول رو نصب کنم زبونش عوض شده باید چیکارررر کنم.....مرســــــــــــــــ ــــــــــــــــی

راستی اگرم با اون فایل 700 مگی ورژنش آپدیت میشه لطفا لینک بدید دندم نرم مجبورم دانلود کنم.....

Last edited by Mehdi-HTC; 01-09-2012 at 01:54.

داره خودمونی میشه Johan lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من نسخه‌ی دیزل رو نصب کردم بعدش این آبجکت‌ها رو نمیدونم چه جوری بخرم میگه باید log in بکنی اگه راهی برای خریدنش هست بگید

Last edited by Johan lopez; 02-09-2012 at 15:08.

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا یه سوال !
    چجوری میشه استخرو بطور منحنی زد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من سیمز را به همون روشی که گفته بودید آپدیت کردم اما ورژنش همون قبلی باقی مونده حالا چی کار کنم تا ورژنش را ارتقا بدم.

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مثل اینکه کسی نیست جواب سوال مارو بده !
    یه مشکل دیگه پیدا کردم : همیشه یکی دو هفته بعد از نصب سیمز 3 این مشکل برام بوجود میاد ! هرکاری میکنم هم اینا از بین نمیرن !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

باورتون میشه الان 630 صفحه رو خوندم ولی هنوز گیرم ؟؟؟ چرا سر جدتون یکی نمیاد قشنگ توضیح بده من باید چیکار کنم واسه نصب پک ها.... یکی توضیح داده باید بری توی Regedit ولی اونجا اصلا فایلی به نام Sims نداره....یکی دیگه چندتا لینک گذاشته که مطمعنم جواب میگیرین ولی همه اون لینک ها پاک شدن....یکی مردونگی کنه تا آخر این راهی که میخوایم بریم رو کامل و درست با لینکهای درست توضیح بده توروخدا......بعدش این سوال رو ندیدم هیچکی بپرسه ولی مثلا میشه همه پک ها رو باهم نصب کرد ؟؟؟ آخه من واقعا مبتدیم یه مرد از اول تا آخر بیاد توضیح بده یه دنیا دعاش میکنم...الانم اومدم آپدیت صفحه اول رو نصب کنم زبونش عوض شده باید چیکارررر کنم.....مرســــــــــــــــ ــــــــــــــــی

راستی اگرم با اون فایل 700 مگی ورژنش آپدیت میشه لطفا لینک بدید دندم نرم مجبورم دانلود کنم.....

سلام رفیق باسه ی اینکه همه رو نصب کنی حتی به ابدیت هم نیاز نداری فقط همه رو پشت سر هم نصب کن
    به ترتیبی که ساخته شدن نصب کن تا ابدیت بشن ولی اگه بعضی هاشو هم نداری باز نصب کنی هیچ مشکلی پیدا نمی کنه
    خود بازی می فهمه که کدوم ها هست و کدوم ها نیست وقتی اجراش کنی هر کدوم رو می ره تو آخرین پچش
    من مشکل اصلیت و نفهمیدم که بخوام جواب بدم
    فقط یادت باشه سیمز هایی که جدا اومدن رو نمی تونی نصب کنی با هم البته جدا جدا می شه منظورم مثل مدیوال

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

مثل اینکه کسی نیست جواب سوال مارو بده !
    یه مشکل دیگه پیدا کردم : همیشه یکی دو هفته بعد از نصب سیمز 3 این مشکل برام بوجود میاد ! هرکاری میکنم هم اینا از بین نمیرن !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نمی دونم دقیق مشکلت چیه ولی من اگه جات بودم یک بار ویندوز عوض می کردم و درایور گرافیک و دایرک ایکس و فیزیک رو دوباره نصب می کردم و سیمز هم بعدش اگه باز این مشکل بود سیمز پس یک مشکلی داره
    البته این کار رو نکن بزار بقیه هم بگن چی کار کن این یک حدث و گمان بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

اقا یه سوال !
    چجوری میشه استخرو بطور منحنی زد ؟
    دقیق یادم نیست ولی اگه فقط سیمز 3 خوالی رو دار نمی تونی ولی تو پچ های بعد اضافه می شه یادم نیست تو کدومش ولی میاد یا تو جنریشن یا قبلیش یادم نیست دقیق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام چرا بعد از آپدیت ورژن بازی تغییر نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •