تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 630 از 2365 اولاول ... 13053058062062662762862963063163263363464068073011301630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام
    ما دیروز رفتیم پشت شهرداری .برای 206
    از انجایی که هیچی از سیستم های ماشین نمیدانستیم 100 مدل رو به ما معرفی کردند
    اخر سر یه بنده خدایی گفت یه پخش و یه باند بذار.یه پخش پایونیر معرفی کرد 128 تومان و یه باند بوستر گفت 98 تومان
    الان پخشی که روی ماشین هست همون فابریک ایران خودرو هست
    حالا به نظر شما ما چی بگیریم؟ما کلا اهل صدا بازی و این حرف ها نیستیم فقط میخواهیم یه صدای عالی توی ماشین داشته باشیم.وقتی هم از این اهنگ های دوبس دوبس گوش میدیم کیف کنیم
    در ضمن گفتند که اگر پخش رو عوض کنیم این کنترل کنار دنده از کار میوفته و بعد هم باید یه دستگاه دیگه بخریم اون رو راه بندازیم.پخشی نیست که اون رو از کار نیندازه؟
    یه مورد دیگه هم اینه که وقتی باند های عقب فقط بخواند اونی که صندلی عقب میشینه اذیت میشه.راه حلش چیه؟
    اگر بخواهیم فقط باند بذاریم چی رو پیشنهاد میدهید ؟
    اگر پخش و باند بذاریم تا 200 تومان چی؟
    کنوود 349 پخش . یا پایونیر 3350
    باند هم کنوود 6992 یا 6982

2. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان سیستم برای پراید تا 250 چی پیشنهاد میکنید؟
    فکر میکنم با این بودجه فقط بتونم پخش و باند بگیرم
    سلام
    پخش رو پايونير 6350SD ميتوني بگيري حدود 165 فكر كنم باشه.اسپيكر هم يك جفت هرتز مدل DCX 690 قيمتش 91 تومن هست ولي من براتون 84 ميگيرم.نيازي هم به آمپليفاير نداره براي درايو شدن.ايجا رو مطالع كن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام !

من امروز رفتم و یه جفت باند پایونیر مدل 6994 برای مایشن (ریو) گرفتم ! پخش ماشین یه پخش چینی هست (از اینها که همه چی میخونه ) و آمپ هم نبستم ! به نظرم صدا تغییر محسوسی نکرده ! ضمن اینکه با اینکه خروجی پخش من در بهترین حالت 30-40 وات هست و باندها 80 وات هستند اما وقتی صدا رو تا آخر زیاد میکنم به نظرم خش خش میکنه !!!!

حالا مشکل از پخش هست یا باند نمی کشند یا اینکه باید آمپ بزارم ؟ اگر بخوام آمپ بزارم پخش رو هم تعویض کنم تاثیر میزاره ؟ برای 200-220 تومن اگه تاثیر میزاره یه پخش + آمپ معرفی کنید لطفا

بعد یه موضوع دیگه ! این بنده خدا اومد و یه قالب گذاشت روی طاقچه ی ماشین و دو تا سوراخ اندازه ی باند ها برید (وسط طاقچه) و این بانده ا رو اونجا نصب کرد . حالا موضوع اینه که صدوق ریو زیرش دو تا میله ی کوچیک فلزی هست که کمک میکنه در صندوق بیاد بالا و بهش حالت فنری میده . اما وقتی من در صندوق رو میبندم اون میله ها میچسبند به باند ها !!! میخوام بدنم این برای باند ها خیلی ضرر داره ؟ اگه روشون رو با یه پارچه ای چیزی بپوشونم حله ؟

ممنون .
    خب شما رفتي پخش چيني گرفتي مسلما احتمال پخش صداي مطلوب رو نميشه ازش داشت.
    اگر دور مگنت رابر داره مشكلي نيست.البته بهتره تماس نداشته باشه
    سلام
    ما دیروز رفتیم پشت شهرداری .برای 206
    از انجایی که هیچی از سیستم های ماشین نمیدانستیم 100 مدل رو به ما معرفی کردند
    اخر سر یه بنده خدایی گفت یه پخش و یه باند بذار.یه پخش پایونیر معرفی کرد 128 تومان و یه باند بوستر گفت 98 تومان
    الان پخشی که روی ماشین هست همون فابریک ایران خودرو هست
    حالا به نظر شما ما چی بگیریم؟ما کلا اهل صدا بازی و این حرف ها نیستیم فقط میخواهیم یه صدای عالی توی ماشین داشته باشیم.وقتی هم از این اهنگ های دوبس دوبس گوش میدیم کیف کنیم
    در ضمن گفتند که اگر پخش رو عوض کنیم این کنترل کنار دنده از کار میوفته و بعد هم باید یه دستگاه دیگه بخریم اون رو راه بندازیم.پخشی نیست که اون رو از کار نیندازه؟
    یه مورد دیگه هم اینه که وقتی باند های عقب فقط بخواند اونی که صندلی عقب میشینه اذیت میشه.راه حلش چیه؟
    اگر بخواهیم فقط باند بذاریم چی رو پیشنهاد میدهید ؟
    اگر پخش و باند بذاریم تا 200 تومان چی؟
    بله اگر پخش فابريك رو برداريد و بخواهيد پخش ديگري استفاده كنيد بايد اينترفيس جداگونه تهيه نمائيد
    براي اسپيكر من هرتز رو پيشنهاد ميكنم.با توجه به تخفيفي كه ازشركت براي دوستان اين فروم ميگيرم ،ميتونيد انتخابهاي متنوعي داشته باشيد.
    اينجا رو مطالعه نمائيد و اسپيكر خودتون رو انتخاب نمائيد.
    کد:
    دقت كنيد اگر نميخواهيد از آمپليفاير استفاده كنيد از سري DIECI درايورهاي مورد نظرتون رو انتخاب نمائيد

4. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    امپیلی alpine mrv-f450
    4کانال 30+1کانال150وات(4اهم 12ولت)RMS
    4کانال 40+1کانال150وات(2اهم 12ولت)RMS
    4کانال 50+1کانال200وات(4اهم14.4ولت)RMS
    4کانال 60+1کانال200وات(2اهم14.4ولت)RMS
    2کانال 80+1کانال150وات(4اهم 12ولت)RMS
    2کانال120+1کانال200وات(4اهم14.4و ت)RMS
    1- 1کانال 200 رو به حالت بریج حساب کرده؟میشه 2تا 100 واتش کرد یعنی از هم جداش کرد؟
    2- کلا میشه 4 تا کانال 100 وات جدا از هم گرفت ازش؟
    3- این 120 وات که زده 4 اهمه؟ از نظر کیفیت با 110 وات امپیلی mrv-t420 alpine چه فرقی داره تو کیفیت و قدرت؟
    4- بریج کردن ضرر نداره؟ یعنی کیفیتو کم نمیکنه یا اینکه حالت استریو رو بهم نمیزنه؟
    Last edited by DISTUR; 28-11-2011 at 00:41. دليل: اشتباه تایپی

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب حالا یه موضوع دیگه من الان تصمیم گرفتم تا حدود 350 خرج کنم برای سیستمم . خودم الان یه جفت 6994 دارم با یه پخش چینی که البته انواع و اقسام خروجی ها رو داره .

من 2 تا راه جل دارم :

1- آمپ 2کانال + پخش بگیرم .
    2-آمپ 4 کانال + 2 تا باند گرد خوب برای در های جولو بگیرم و پخش رو بیخیال شم فعلا .

میخوام ببینم با بودجه ی من و اینکه در حال حاضر 6994 هم دارم کودوم گزینه صدای بهتری رو برام فراهم میکنه ؟ و هر گزینه رو گفتند بی زحمت یه پیشنهاد هم بدید + قیمت هم بدید اگه میشه .
    ا
    در حال حاضر فقط همون باند ها رو دارم + پخش چینی با خروجی آمپ (آمپ ندارم)+ باند های جلوی فابریک ریو . الان صدا با موقعی که باندهای عقب فابریک خودش بود فرقی نکرده زیاد !

حالا پیشنهادتون چیه ؟

ممنون .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام بچه ها با 400ت هزینه می خوام یک جفت باند و پخش با یه امپ بخرم کیفیت فوق العاده نصبت به هزینه ام می خوام لطفا راهنمای کنید تشکر ؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    امپیلی alpine mrv-f450
    4کانال 30+1کانال150وات(4اهم 12ولت)RMS
    4کانال 40+1کانال150وات(2اهم 12ولت)RMS
    4کانال 50+1کانال200وات(4اهم14.4ولت)RMS
    4کانال 60+1کانال200وات(2اهم14.4ولت)RMS
    2کانال 80+1کانال150وات(4اهم 12ولت)RMS
    2کانال120+1کانال200وات(4اهم14.4و ت)RMS
    1- 1کانال 200 رو به حالت بریج حساب کرده؟میشه 2تا 100 واتش کرد یعنی از هم جداش کرد؟
    2- کلا میشه 4 تا کانال 100 وات جدا از هم گرفت ازش؟
    3- این 120 وات که زده 4 اهمه؟ از نظر کیفیت با 110 وات امپیلی mrv-t420 alpine چه فرقی داره تو کیفیت و قدرت؟
    4- بریج کردن ضرر نداره؟ یعنی کیفیتو کم نمیکنه یا اینکه حالت استریو رو بهم نمیزنه؟
    سلام
    اين موارد رو شما از كجا نوشتي؟اگر آمپليفاير 4 كانال باشه،شما مي توانيد به اشكال زير از اون بهره برداري كنيد(البته توانها رو كارخونه اعلا ميكنه بهتون):
    1-چهار كانل ...وات روي 4 اهم ياچهار كانال ....وات روي 2 اهم
    2-دو كانل .... وات روي 4 اهم و يك كانل ... وات (بريج شده) روي 4 اهم
    3-دو كانال ... وات روي 4 اهم و يك كانل ... وات (بريج شده 9 روي 2 اهم.
    بهترين كيفيت در آمپليفايرهاي كلاس A/B روي لود 4 اهم گرفته ميشه. هر چي امپدانس كاهش پيدا كنه قدرت خروجي آمپليفاير افزايش يافته و به الطبع كيفيت نيز كاهش ميابد.
    بريج كردن در بيشتر آمپليفايرها دو كانال استريو رو به حالت مونو در مياورد كه براي ساب ووفرهاي ضعيف مورد استفاده قرار ميگيره و لي استثنا هم وجود داره.مثلا آمپ پايونير مدل GM-944 يكي از آمپليفايرهائي هست كه نه تنها بريج مونو ميتوان ازش گرفت بلكه بريج استريو 4 اهمي و با توان RMS دو 250 وات هم ميتواند خروجي بده.
    اميدوارم مطلب رو كامل توضيح داده باشم.
    خوب حالا یه موضوع دیگه من الان تصمیم گرفتم تا حدود 350 خرج کنم برای سیستمم . خودم الان یه جفت 6994 دارم با یه پخش چینی که البته انواع و اقسام خروجی ها رو داره .

من 2 تا راه جل دارم :

1- آمپ 2کانال + پخش بگیرم .
    2-آمپ 4 کانال + 2 تا باند گرد خوب برای در های جولو بگیرم و پخش رو بیخیال شم فعلا .

میخوام ببینم با بودجه ی من و اینکه در حال حاضر 6994 هم دارم کودوم گزینه صدای بهتری رو برام فراهم میکنه ؟ و هر گزینه رو گفتند بی زحمت یه پیشنهاد هم بدید + قیمت هم بدید اگه میشه .
    ا
    در حال حاضر فقط همون باند ها رو دارم + پخش چینی با خروجی آمپ (آمپ ندارم)+ باند های جلوی فابریک ریو . الان صدا با موقعی که باندهای عقب فابریک خودش بود فرقی نکرده زیاد !

حالا پیشنهادتون چیه ؟

ممنون .
    به نظر من پخش خيلي موثره تو Audio در نهايت اگر براي استيج جلو هم بتونيد درايو مناسب بگيري حجم صدا بيشتر ميشه. ولي اگر پخشتون خوب فركانسها رو ثاپورت نكنه كيفيتتون افزايش نمي يابد.
    براي جلو ميتوني از سري ENERGY HERTZ مدل ECX 165 استفاده كني. قيمت فروشش 102 تومن هست. اگر مايل بوديد ميتونم براتون تخفيف بگيرم.
    سلام بچه ها با 400ت هزینه می خوام یک جفت باند و پخش با یه امپ بخرم کیفیت فوق العاده نصبت به هزینه ام می خوام لطفا راهنمای کنید تشکر ؟؟
    پخش رو كن وود u449 ميتوني بگيري .اسپيكر بيضي هم ECX 690 هرتز و آمپلي فاير هم هرتز مدل HE 2
    پخش رو قيمت ندارم.بايد فرصت كنم برم پيش دوستم هم قيمتهاي جديد راكفورد رو براتون بگيرم و هم كن وود
    اسپيكر هرتز ECX 690 فروشش 135000 هست كه من براتون كمتر ميگيرم
    آمپليفاير دواكانل هرتز مدل HE 2 هم فروشش 140000 هست كه اون رو هم با تخفيف براتون ميگيرم.PM ميدم خدمتتون
    کد:
    کد:
    Last edited by hamidR15; 28-11-2011 at 12:27.

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خدمت اساتید، میخواستم یه راهنمایی کنید منو
    یه جفت باند میخوام بگیرم برای ضبطم(پایونییر 6350) ،میخوام کیفیت صدای خوبی داشته باشه( وقتی یکم زیاد میکنم خر خر نکنه) فعلا هزینه پرداخت آمپو ندارم، باند هم میخوام تو رنج 100هزار باشه
    میدونم با این پولا چیزه درست درمونی گیر نمیاد، اما ممنون میشم یه باند قابل قبول (از هر لحاظ)در این رنج قیمت معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید، میخواستم یه راهنمایی کنید منو
    یه جفت باند میخوام بگیرم برای ضبطم(پایونییر 6350) ،میخوام کیفیت صدای خوبی داشته باشه( وقتی یکم زیاد میکنم خر خر نکنه) فعلا هزینه پرداخت آمپو ندارم، باند هم میخوام تو رنج 100هزار باشه
    میدونم با این پولا چیزه درست درمونی گیر نمیاد، اما ممنون میشم یه باند قابل قبول (از هر لحاظ)در این رنج قیمت معرفی کنید
    سلام دوست من،البته بنده استاد نيستم.ماشينتون چيه؟
    اين ميتونه براي شما كه نمخواهيد آمپليفاير نصب كنيد مناسب باشه:
    کد:
    قيمتش هم 91000 هست با گارنتي شركتي.
    Last edited by hamidR15; 28-11-2011 at 13:49.

12. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست من،البته بنده استاد نيستم.ماشينتون چيه؟
    اين ميتونه براي شما كه نمخواهيد آمپليفاير نصب كنيد مناسب باشه:
    کد:
    قيمتش هم 91000 هست با گارنتي شركتي.
    ممنون بابت پاسختون
    ضمنا ماشین 206 هست
    از لحاظ کیفیت صدا این باند بهتره یا mtx 693?

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بابت پاسختون
    ضمنا ماشین 206 هست
    از لحاظ کیفیت صدا این باند بهتره یا mtx 693?
    خواهش ميكنم.
    كدوم 693:
    کد:
    يا
    کد:
    و يا
    کد:
    البته اين مدل آخريه توليدش متوقف شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •