تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 630 از 2403 اولاول ... 13053058062062662762862963063163263363464068073011301630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چرا بدبخت؟من سرعت دانلودم تو روز 130-140 هست.شما تو شاتل میتونین این سرعتو بگیرین؟دوستای شما تو فرم اسم شما رو به عنوان معرف نوشته بودن؟کسایی هستن که تو همین سایت میگن ما تخفیف گرفتیم.
    در عوض من سرويس 128 نامحدود دارم و روز و شب دارم با سرعت 80 دانلود ميكنم و ماهي 28 تومان دارم پرداخت ميكنم
    شما ميتونيد تو ASK با اين قيمت اين اينترنت رو داشته باشيد؟
    سرعت دانلود تو روز 130 هست چون دارين بابت دانلودتون پول ميدين و پهناي باند ميخرين ، اما شب چي؟
    آقا این سرعته دانلود و پینگه سرویس های art چجوریه؟؟؟؟ چند روز دیگه شارژم تموم میشه...اگه کسی Art داره بگه ما هم بریم بگیریم...از کی داره نا محدود میشه؟؟؟ نا محدود بشه سرعت ها میاد پایین واسه art?
    جواب شما هم بالا داده شد در مورد پينگ هم بگم كه هيچ فرقي با پينگ سرويس هاي اكو نداره
    Last edited by moz; 06-09-2010 at 15:20.

2. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض سوال

بستگی داره از اینترنت چی بخوای
    اگه سرعت بالا میخوای با نوسان و پینگ برات مهم نیست برو اندیشه چون تو خط 7 خوب سرویس میده
    اگه سرعت برات زیاد مهم نیست نوسان کم و پینگ پایین میخوای برو شاتل
    خبر پارس رو خیلی وقته ندارم زیاد اینجا از پارس پست نمیزنن ولی از mmiladd فکر کنم درموردش میتونی بپرسی
    استاد گرمی
    من هم میخوام دانلود خوب باشه هم سرعت
    البته شبا دانلود کنم
    قیمتش هم خوب باشه و جای ریسک نداشته باشه

با این تفاسیر جی بگیرم
    پیش شماره 723

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در عوض من سرويس 128 نامحدود دارم و روز و شب دارم با سرعت 80 دانلود ميكنم و ماهي 28 تومان دارم پرداخت ميكنم
    شما ميتونيد تو ASK با اين قيمت اين اينترنت رو داشته باشيد؟
    سرعت دانلود تو روز 130 هست چون دارين بابت دانلودتون پول ميدين و پهناي باند ميخرين ، اما شب چي؟

جواب شما هم بالا داده شد در مورد پينگ هم بگم كه هيچ فرقي با پينگ سرويس هاي اكو نداره

این وسط یک فرق اساسی هست
    اولا که شاتل همش چند روزه که art رو نامحدود کرده و اندیشه هنوز واکنشی نشون نداده. اگه میخواهید مقایسه کنید وایستید تعرفه جدید اندیشه بیاد بعد با هم مقایسه کنید.
    اندیشه در حالیکه تو رشت مشتریهاش خیلی خیلی بیشتر از بقیه سرویس دهنده ها از جمله شاتله داره این سرعت رو میده اما با این شرایط تو روزا سرعتش 130-140 هست وشاتل 80. شبا سرعت شاتل 80 هست ولی سرعت اندیشه میشه 60-100 یعنی متوسط 80. یعنی سرعتی که شما داری بعنوان نقطه مثبت شاتل میگی الان شده نقطه ضعف اندیشه در حالیکه همین الان هم اندیشه حتی تو همون شب از شاتل کندتر نیست
    البته اندیشه تو بعضی از مراکز نوسان داره ولی شاتل هم نوسان داره.
    ولی حساب کنید اندیشه با چند تا مشتری نوسان داره و شاتل با چند تا؟

حالا چند تا سوال دارم چطور شما با 128 نامحدود سرعتت 80 هست ولی 1-2 از کاربران شاتل تو همین فروم میگن سرعت ما بالا نمیره؟ سرعت نامحدود رو همه رقم گفتن ولی هیچکی 80 نگفته.
    تکلیف fair usage policy چی هست؟ واینکه شاتل تا کی نامجدود ها رو سرعت بالا میده؟ چون اگه فروم شهرهای دیگه رو بخونی میبینی که سیاست شاتل تو سرویس های نامحدود این نیست که سرعت بیشتری از سرعت اسمی بده!

من هدفم نقد شاتل یا اندیشه نیست ولی میگم اگه قراره مقایسه بشه در شرایط مساوی مقایسه بشه. نه اینکه تعرفه جدید شاتل رو با تعرفه قبلی سرویس دنده های دیگه مقایسه کنیم. 2-3 روز تا آخر هفته مونده اگه صبر کنید تعرفه جدید اندیشه رو هم میبینید(البته اگه بد قولی نکنن)

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این وسط یک فرق اساسی هست
    اولا که شاتل همش چند روزه که art رو نامحدود کرده و اندیشه هنوز واکنشی نشون نداده. اگه میخواهید مقایسه کنید وایستید تعرفه جدید اندیشه بیاد بعد با هم مقایسه کنید.
    اندیشه در حالیکه تو رشت مشتریهاش خیلی خیلی بیشتر از بقیه سرویس دهنده ها از جمله شاتله داره این سرعت رو میده اما با این شرایط تو روزا سرعتش 130-140 هست وشاتل 80. شبا سرعت شاتل 80 هست ولی سرعت اندیشه میشه 60-100 یعنی متوسط 80. یعنی سرعتی که شما داری بعنوان نقطه مثبت شاتل میگی الان شده نقطه ضعف اندیشه در حالیکه همین الان هم اندیشه حتی تو همون شب از شاتل کندتر نیست
    البته اندیشه تو بعضی از مراکز نوسان داره ولی شاتل هم نوسان داره.
    ولی حساب کنید اندیشه با چند تا مشتری نوسان داره و شاتل با چند تا؟

حالا چند تا سوال دارم چطور شما با 128 نامحدود سرعتت 80 هست ولی 1-2 از کاربران شاتل تو همین فروم میگن سرعت ما بالا نمیره؟ سرعت نامحدود رو همه رقم گفتن ولی هیچکی 80 نگفته.
    تکلیف fair usage policy چی هست؟ واینکه شاتل تا کی نامجدود ها رو سرعت بالا میده؟ چون اگه فروم شهرهای دیگه رو بخونی میبینی که سیاست شاتل تو سرویس های نامحدود این نیست که سرعت بیشتری از سرعت اسمی بده!

من هدفم نقد شاتل یا اندیشه نیست ولی میگم اگه قراره مقایسه بشه در شرایط مساوی مقایسه بشه. نه اینکه تعرفه جدید شاتل رو با تعرفه قبلی سرویس دنده های دیگه مقایسه کنیم. 2-3 روز تا آخر هفته مونده اگه صبر کنید تعرفه جدید اندیشه رو هم میبینید(البته اگه بد قولی نکنن)
    دوسته عزیز...اگه یه مقدار بهتر پسته دوستانه شاتلی رو بخونی متوجه میشی که ماها برای سرعته شاتل نرفتیم به این شرکت.
    بارها گفتیم و تاکید هم کردیم به دوستانه دیگه که اگه سرعت میخوان بهتره برن به اندیشه ( حرفه شما در مورد سرعت ها کاملا تایید میشه و برتری با اندیشه هست) اما، در نوسان فکر میکنم هنوز هم به پایه شاتل نرسیده باشه (حداقله حداقل در مرکز 4)

و یک نکته ی مهمتر، من واسم جای تعجبه که شما چرا به کم و زیاد بودنه مشتری هایه شرکت نگاه میکنی...به نظرت یه شرکت هر چقدر مشتری هاش کمتر باشن و share هایی که میشه کمتر باشه واسه ماهایی که کاربرانه شرکت ها هستیم بهتر نیست؟
    شما از برابریه مقایسه ها صحبت میکنی...اما یه سوال از شما دارم شاتل چند وقته اومده و اندیشه چند مدته که در رشت داره سرویس میده؟ این رو هم بهتره مد نظر قرار بدین

6. 2 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوسته عزیز...اگه یه مقدار بهتر پسته دوستانه شاتلی رو بخونی متوجه میشی که ماها برای سرعته شاتل نرفتیم به این شرکت.
    بارها گفتیم و تاکید هم کردیم به دوستانه دیگه که اگه سرعت میخوان بهتره برن به اندیشه ( حرفه شما در مورد سرعت ها کاملا تایید میشه و برتری با اندیشه هست) اما، در نوسان فکر میکنم هنوز هم به پایه شاتل نرسیده باشه (حداقله حداقل در مرکز 4)

و یک نکته ی مهمتر، من واسم جای تعجبه که شما چرا به کم و زیاد بودنه مشتری هایه شرکت نگاه میکنی...به نظرت یه شرکت هر چقدر مشتری هاش کمتر باشن و share هایی که میشه کمتر باشه واسه ماهایی که کاربرانه شرکت ها هستیم بهتر نیست؟
    شما از برابریه مقایسه ها صحبت میکنی...اما یه سوال از شما دارم شاتل چند وقته اومده و اندیشه چند مدته که در رشت داره سرویس میده؟ این رو هم بهتره مد نظر قرار بدین
    دوست عزیز اشتباه متوجه شدین یا من بد گفتم
    از قدیم گفتن فواره چو بلند شود سرنگون گردد

من حرف شما رو میخوام اینجوری مطرح کنم که اگه این منطق که شما میفرمایید درست باشه ما همین الان شرکتایی تو رشت داریم که سر جمع شاید 100 تا مشتری ندارن! ایا شما میری ازشون سرویس بگیری قطعا نه!
    اگه ما داریم راجع به مثلا اندیشه و شاتل بحث میکنیم یعنی اعتقاد داریم ایتا قابلیت های یک سرویس دهنده رو دارن و با این پیش فرض سرویس هاشون رو تحلیل میکنیم.
    اگه شاتل حتی 20 درصد مشتری های اندیشه رو تو رشت داشته باشه به قول فرمایش شما وضعیت share چطوری میشه ؟ ایا نوسان سرعت شبش کمترمیشه؟ بیشترمیشه ؟ یا مساویه؟ هیچ کی نمیدونه! ما قراره رفتار سرویس دهنده ها رو تو رشت وقتی مشتریاهاشون خیلی زیاد شد رو با هم مقایسه کنیم چون این سرویس دهنده ها که تا ابد همین تعداد مشتری ندارن اما فعلا نمیتونیم چون تعداد مشتری های شرکتها با هم برابر نیست حتی نزدیک هم نیست. الان مثلا شاتل به قول شما تازه اومده پس مشتریهاش کمه و پهنای باندش ازاده! خوب تا کی ازاده؟ امروز فردا
    6 ماه دیگه یا اصلا همیشه. من میگم اینو کسی نمیدونه زمان معلوم میکنه
    ولی ما حداقل میدونم اندیشه تو رشت با ترافیک 10-15 هزار مشتری چی بود و چیکار کرد.
    تو همین تاپیک ممکنه 10 نفر بیان از اندیشه بد بگن اما این 10 نفر میشن مثلا کمتر از 0.1% مشتریهای رشتشون
    ولی اگه 2 نفر بیان از شاتل بد بگن و شاتل 1000 تا مشتری داشته باشه میشه 0.2%
    قبول کنید راضی نگه داشتن 10-15 هزار نفر با انواع و اقسام نظرات و خواسته ها از 1000 نفر خیلی خیلی سخت تره

دوباره تاکید میکنیم قصدم مقایسه نیست یا بگم این خوبه و اون بد. قطعا هر دو خوبن.
    فقط میخوام بگم وقتی تعداد مشتریهای یه شرکت زیاد میشه مشکلاتشم زیاد میشه. بیایم تو اشل خودشون اونا و مشکلاتشون رو با هم مقایسه کنیم.
    شاید اصلا این بحث رو شروع نمیکردم بهتر بود. روی سرویس ها تمرکز کنیم بهتره.

8. 3 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان عزیز
    ما قول داده بودیم که مقایسه رو کنار بزاریم و اینقدر در مورد سرویس دهنده ها با هم جدل نکنیم ، بابا پولو اونا می گیرن
    آخه چرا اینقدر شما حرص می خورین ،
    آقای Mailer عزیز کسی در مورد اندیشه بد نگفته ولی من به شما قول می دم که سرعتش اینطوری نمی مونه چون مطمئنم هنوز کاربراش به اندازه پهنای باندش نشدن
    اینم بگم که هرچی شرکت مشتری بیشتری می گیره چون پهنای باند بیشتری می گیره می تونه سرعت بهتری بده چون مشتری هرچی بیشتر می شه اونایی که کمتر اینترنت استفاده می کنن بیشتر می شن و راه رو برای کاربرای حرفه ای باز می زارن تا هرچی پهنای باند بکشن بیرون عزیزم درست می گم من ؟ همه که 24 ساعت اینترنت استفاده نمی کنن پسر گل

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

روزا خوبه ولي شبا بازم سرعت پايين مياد..

پارس آنلاين..

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان عزیز
    ما قول داده بودیم که مقایسه رو کنار بزاریم و اینقدر در مورد سرویس دهنده ها با هم جدل نکنیم ، بابا پولو اونا می گیرن
    درمورد جدل نکردن با شما موافقم ولی بحث منطقی کردن درباره نقاط مثبت و منفی سرویس دهندها چیزیه که به این تاپیک, معنا میده و بچه ها رو هم تو انتخاب آگاهانه کمک میکنه

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان عزیز
    آقای Mailer عزیز کسی در مورد اندیشه بد نگفته ولی من به شما قول می دم که سرعتش اینطوری نمی مونه چون مطمئنم هنوز کاربراش به اندازه پهنای باندش نشدن
    اینم بگم که هرچی شرکت مشتری بیشتری می گیره چون پهنای باند بیشتری می گیره می تونه سرعت بهتری بده چون مشتری هرچی بیشتر می شه اونایی که کمتر اینترنت استفاده می کنن بیشتر می شن و راه رو برای کاربرای حرفه ای باز می زارن تا هرچی پهنای باند بکشن بیرون عزیزم درست می گم من ؟ همه که 24 ساعت اینترنت استفاده نمی کنن پسر گل
    گفتم که مطرح نمیکردم بهتر بود چون ممکنه سوء تفاهم ایجاد کنه

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

قبول کنید راضی نگه داشتن 10-15 هزار نفر با انواع و اقسام نظرات و خواسته ها از 1000 نفر خیلی خیلی سخت تره
    خب بحث هم همینجاست...صحبته اندیشه و شاتل و سپنتا ( شرکت تهرانی) و etc نیست...مشکله همه ی شرکت ها هست...آخه چرا میرن مازاد بر پهنای باندشون مشتری میگیرن که بعدش کار به اینجا برسه که کیفیته سرویس هاشون به شدت واسه یه مقطع افت کنه؟؟؟

من واقعا خوشحال میشم که بیشتر رویه سرویس هایه شرکت ها صحبت کنیم، به شخصه همیشه آماده هستم واسه رفتن به شرکتی که سرویسه بهتر بده...پس هر چقدر در این تاپیک بیشتر در مورد سرویس های شرکت ها بحث کنیم نتایجی بهتر میگیریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •