تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 630 از 800 اولاول ... 130530580620626627628629630631632633634640680730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

Note:2
    سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و متخصصین انجمن بزرگ P30worldامیدوارم طاعات وعباداتتون مورد قبول درگاه حق قرارگرفته باشه
    من دراین چند روز بایک مشکل سخت افزاری مواجه شدم که با عقل و تجربه ای نچندان حرفه ای خودم نتونستم برطرف و فیصله اش بدم
    گرافیک من با مشخصات ذیل:
    Club HD 3870 X2 1gb
    چندوقته دچار نقص فنی شده ومن رو بشدت نگران کرده
    درصورت لذوم مادربورد من با مشخصات ذیل هستش:
    Asus P5E3 Deluxe wifi
    ‏ بعد ازیک سال و خورده ای همه چیز به خوبی وخوشی می گذشت که روزی دست برقضا حوس کردم هارد رو ازطریق ویندوز7 یکپارچه کنم اما بعدازپایان یکپارچه سازی و اجرای دوباره ویندوز با صفحه آبی مرگ مواجه شدم
    درمتن زیر برای راحتی کار پیغام رونوشتم خدمتتون :
    A problem has been detected and windows has been sut down to prevent damage to your computer.
    The problem seems to be caused by the following file: ati2dvag
    If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer,if this screen appears again follow these steps:
    the device driver got stuck in an infinite loop,this usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly.
    Please check with your hardware device vendor for any driver updates.
    Technical information:
    *** stop: 0x000000EA (0X89933020,0x898f5330,0xBA4FBCBC,0x00000001)
    ati2dvag
    Beginning dump of physical memory

اما مشکل چطور خودشو بروز میده به این شرحه که موقع اجرای بازی سیستم رستارت شده وبعد از بوت دوباره وپیش از صفحه خوش امدگویی سیستم عامل با صفحه مرگ روبروشده که دربالا ذکر کردم چی گفته
    معمولا بعضی مواقع پیش ازاجرای بازی و نرسیده به منو بازی درلودینگ گیرکرده و باترکیب کلیدهای:AlT+CTRL+DELبه محیط ویندوز بازگشته و الان وخیم تر شده و دیگه نمیشه ازکلیدهای ترکیبی استفاده کرد وفورارستارت میشه و در دستکاپ هم دیده شده رستارت شداند و جالبتر اینکه بعد از عوض کردن ویندوز ونصب درایورها و رستارت مشکل بزرگتر روبرو شدم وبابالاامدن سیستم و نشان دادن صفحه مرگ دیگه نمی تونم واردویندوز بشوم
    وجالبتر از آن بعضی مواقع وقتی واردطب رزولیشن میشم بجای اسم گرافیک نام مانیتور نوشته وتا رزولیشن 1024x768بیشترنمیشه قرار داد و بعد از چندساعت دوباره روی گرافیک میافته .
    این مشکل دریک روز وبعداز یکپارچه سازی بروز کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    این مشکل من مربوط به سیستم عامل نیس...
    من یه سری فیلم دانلود کردم اما موقع extract شدن بعضی از part هاش error میده و کار قطع می شه
    هیچ راهی نداره که من اینارو درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض تعمیر

نقل قول نوشته شده توسط star_nn;۵۳۸۸۸۶۸
    سلام
    این مشکل من مربوط به سیستم عامل نیس...
    من یه سری فیلم دانلود کردم اما موقع extract شدن بعضی از part هاش error میده و کار قطع می شه
    هیچ راهی نداره که من اینارو درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوست گلم این اخطارها به احتمال زیاد از آسیب دیدان فایلهای شما نشئت میگیره که ممکنه فایلهای موردنظر قبل از دانلود توسط شخصی که واسه دانلود قرار داده اسیب دیداند وبه احتمال کم درحین دانلود و یا بدلایل مختلف بلفرض مثال؛ویروسی بوداند بدسکتور وغیره....بعد از دانلود درسیستم شما دچار مشکل شده اند برای رفع مشکل از نرم افزارهای زیر استفاده کنید اما درصد اجرشداند وکار کردن فایل آسیب دیده درحد متوسط یا پایین تر هستش ولی ارزش امتحان کرداند داره بهتراز هیچیه
    درصورتی که فایل فرمت وپسونده اشzipهستش
    sanmaxi zip file repair
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    zip repair files
    لینک دانلود؛
    کد:
    ZipRepairPro

لینک دانلود؛
    کد:
    ziprepair
    لینک دانلود؛
    کد:
    درصورتی که فرمت وپسونده اشrarهست اش
    recoverytoolbox
    لینک دانلود؛
    کد:

Rar Repair Tool
    لینک دانلود؛
    کد:
    fileid=۵۵۰۷۴&i=۱

لینک دانلود؛
    کد:
    Last edited by xlife; 09-09-2010 at 15:44. دليل: اشکالات

4. این کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

سلام
    چي كار كنم كه در هنگام باز كردن فايل يك فيلم دي وي دي با وي ال سي پلير اين پنجره باز نشه؟
    اين پنجره وقتي باز ميشه مدت زيادي شروع به لود شدن ميكنه در صورتي كه با نرم افزارهاي ديگه اينجوري نيست
    توي كدوم قسمت تنظيمات بايد سيخ بزنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض مشکل عوض شدن آیکن فایل های dvd رایتر LG

سلام دوستان

مدتی دیویدی رایتر LG سیستم دوستم قاطی کرده و همه فایلهای توشو با آیکن اینترنت اکسپلورر نشون میده خواستم بدونم مشکل از کجاست؟ خیلی اعصاب خورد کنه! ویندوز هم xp هست!

ممون میشم راهنمایی کنی

در آغاز فعالیت spyesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

10

سلام
    چي كار كنم كه در هنگام باز كردن فايل يك فيلم دي وي دي با وي ال سي پلير اين پنجره باز نشه؟
    اين پنجره وقتي باز ميشه مدت زيادي شروع به لود شدن ميكنه در صورتي كه با نرم افزارهاي ديگه اينجوري نيست
    توي كدوم قسمت تنظيمات بايد سيخ بزنم؟

اگه وقتی DVD رو باز میکنین این طوری میشه برین سراغ Autoplay تو کنترل پنل

ولی اگه فایل رو باز میکنین
    رو فایل رایت کلیک و propertise بگیرین و مقابل open with کلید change برنامه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.

موفق باشید.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Note:2
    سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و متخصصین انجمن بزرگ P30worldامیدوارم طاعات وعباداتتون مورد قبول درگاه حق قرارگرفته باشه
    من دراین چند روز بایک مشکل سخت افزاری مواجه شدم که با عقل و تجربه ای نچندان حرفه ای خودم نتونستم برطرف و فیصله اش بدم
    گرافیک من با مشخصات ذیل:
    Club HD 3870 X2 1gb
    چندوقته دچار نقص فنی شده ومن رو بشدت نگران کرده
    درصورت لذوم مادربورد من با مشخصات ذیل هستش:
    Asus P5E3 Deluxe wifi
    ‏ بعد ازیک سال و خورده ای همه چیز به خوبی وخوشی می گذشت که روزی دست برقضا حوس کردم هارد رو ازطریق ویندوز7 یکپارچه کنم اما بعدازپایان یکپارچه سازی و اجرای دوباره ویندوز با صفحه آبی مرگ مواجه شدم
    درمتن زیر برای راحتی کار پیغام رونوشتم خدمتتون :
    A problem has been detected and windows has been sut down to prevent damage to your computer.
    The problem seems to be caused by the following file: ati2dvag
    If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer,if this screen appears again follow these steps:
    the device driver got stuck in an infinite loop,this usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly.
    Please check with your hardware device vendor for any driver updates.
    Technical information:
    *** stop: 0x000000EA (0X89933020,0x898f5330,0xBA4FBCBC,0x00000001)
    ati2dvag
    Beginning dump of physical memory

اما مشکل چطور خودشو بروز میده به این شرحه که موقع اجرای بازی سیستم رستارت شده وبعد از بوت دوباره وپیش از صفحه خوش امدگویی سیستم عامل با صفحه مرگ روبروشده که دربالا ذکر کردم چی گفته
    معمولا بعضی مواقع پیش ازاجرای بازی و نرسیده به منو بازی درلودینگ گیرکرده و باترکیب کلیدهای:AlT+CTRL+DELبه محیط ویندوز بازگشته و الان وخیم تر شده و دیگه نمیشه ازکلیدهای ترکیبی استفاده کرد وفورارستارت میشه و در دستکاپ هم دیده شده رستارت شداند و جالبتر اینکه بعد از عوض کردن ویندوز ونصب درایورها و رستارت مشکل بزرگتر روبرو شدم وبابالاامدن سیستم و نشان دادن صفحه مرگ دیگه نمی تونم واردویندوز بشوم
    وجالبتر از آن بعضی مواقع وقتی واردطب رزولیشن میشم بجای اسم گرافیک نام مانیتور نوشته وتا رزولیشن 1024x768بیشترنمیشه قرار داد و بعد از چندساعت دوباره روی گرافیک میافته .
    این مشکل دریک روز وبعداز یکپارچه سازی بروز کرد
    مايعات بيشتري استفاده كن .شبا قرص آستامينوفين بخور ايشالله درست ميشه :دي
    بيخيال شوخي .اين مشكل دوبار تا حالا براي من پيش اومده اما اصلا نتونستم بفهمم از كجاست
    يه بار كه از ريست كردن در وسط بازي بوجود اومده بود كه گفتن مادربوردش خراب شده .يه بارم گفتن هاردش بدسكتور داره و نميدونم از اين حرفا
    اين سوال من هم هست نوبت مارو جلو بندازيد چون دونفريم:دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان من ویندوزم سرویس پک 2 داره اگه بخوام سرویس پک 3 روش نصب کنم از کجا میتونم دانلود کنم؟

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

سلام
    تو کامپیوترم تمامی پوشه ها read only شدن از قسمت properties میرم تیکش رو بر می دارم اما باز هم همونجوری میشه.
    لطفا راهنمایی کنید.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام
    تو کامپیوترم تمامی پوشه ها read only شدن از قسمت properties میرم تیکش رو بر می دارم اما باز هم همونجوری میشه.
    لطفا راهنمایی کنید.
    با سلام
    تيك خورده يا يه مربع سبز هست؟

موفق باشيد.

12. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •