تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 630 از 2376 اولاول ... 13053058062062662762862963063163263363464068073011301630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال 3 - 0 راه آهن
    کسی نبود پیش بینی ما رو ثبت کنه؟؟؟
    سعید جان پیشبینی شما ثبت شد...
    بازی استقلال و راه اهن شنبه ساعت 20:00 هست تا 30 دقیقه قبل از بازی می توانید در پیشبینی شرکت کنید...
    لیست کسانی که تا حال شرکت کردند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سه ميليارد تومان چك استقلال به بازيكنان

مديرعامل سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مديري كه ادعا مي‌كند كارش را بلد است، گريه نمي‌كند.

علي فتح اله‌زاده در گفت و گو با فارس، درباره مجتبي جباري و اظهارات او مبني بر اينكه با دورغ چك او را پس گرفته است، اظهار داشت: صبح همان روزي كه جلسه هيئت مديره تشكيل شد، جباري به باشگاه آمد و همه ديدند كه از چك شخصي خودم به او دادم. بعد با توجه به اينكه دو امضا هستم، متوجه شدم امضاي اشتباه زده ام. بنابراين، از منشي خود خواستم تا اين چك را از او بگيرد تا آن را عوض كنم.

وي افزود: بعد به جلسه هيئت مديره رفتم و ديدم اين بلا را سرم آوردند. جلسه كه تمام شد، اين چك هم رسيده بود. شما خود را جاي من بگذاريد، وقتي ديگر مسئوليتي نداريد، حاضر مي‌شديد اين چك را بازگردانيد؟

مديرعامل سابق استقلال عنوان كرد: بالاي 200 ميليون از باشگاه طلب دارم و اگر اين چك را هم مي دادم، اين پول به 300 ميليون مي رسيد. ديگر چطور مي توانستم اين پول را باز پس گيرم؟ مي‌خواستم به خاطر استقلال از حق زن و فرزندم بگذرم. حالا كه اين اتفاق نيفتاده، آدم بدي هستم؟ باشد؛ اشكالي ندارد.

فتح اله‌زاده با بيان اينكه با اسپانسر جديد به توافق رسيده بود و قصد داشته پول آن را به بازيكنان بدهد، اظهار داشت: با تعاوني شهر به توافق رسيده بودم و قرار بود دوشنبه دو ميليارد به من بدهند. قصد داشتم اين پول را به اضافه يك ميلياردي كه قرار بود سازمان بدهد، به بازيكنان بدهم. اين پول را براي چه كسي مي خواستم؛ به جز مجتبي ساير بازيكنان هم چك هايشان برگشت خورده است. باشگاه سه ميليارد تومان دست بازيكنان چك دارد.

وي تصريح كرد: در مورد جباري چون مسئول باشگاه بودم از چك خود استفاده كردم. اگر او از من ناراحت است، مقصر نيستم. او كه با من قرارداد نبسته، بازيكن باشگاه است و حالا دوستان جديدي كه آمده اند، بايد مشكل او را حل كنند.

فتح ا...زاده در مورد اينكه چرا پس از اين اتفاق به تماس هاي اين بازيكن پاسخ نداده است، گفت: شماره آنهايي كه مي شناسم را ذخيره كرده ام و با آن شماره اي كه از جباري داشتم حتي يك تماس هم به گوشي من زده نشد. احتمالا او از شماره هاي ديگر با من تماس گرفته است.

وي در پاسخ به اينكه اگر در چك داده شده به جباري مشكل امضا نداشت باز اين چك را از او پس مي گرفت، اظهار داشت: پس نمي گرفتم. همان موقع هم به خاطر تيم اين كار را انجام دادم؛ اما وقتي مسئوليت از من ساقط شده اجباري براي اين كار وجود ندارد. با وجود همه اين حرف ها مجتبي را دوست دارم و اگر با تلفن خود به من زنگ مي زد، حتما جوابش را مي دادم.

مديرعامل سابق آبي پوشان درباره اينكه گفته مي‌شود فعلا مديريت جديد در مورد جباري مسئوليتي را قبول نكرده است، عنوان كرد: مگر چنين چيزي امكان دارد؟ يكي بايد اين مسئوليت را قبول كند. بازيكنان با باشگاه قرارداد مي بندند؛ نه با شخص.

علي فتح اله‌زاده در اين مورد كه قرار است بعد از دربي افشاگري كند، گفت: بعد از آن حرفي نخواهم زد. آدمي كه ادعا مي كند كار بلدم، وقتي بركنارش مي كنند كه نبايد گريه كند. حرفي براي گفتن ندارم. بايد بگذاريم استقلال در آرامش به كار خود ادامه دهد.

وي در پاسخ به اينكه توصيه به او شده تا سكوت كند، اظهار داشت: من و توصيه؟! آدم توصيه‌پذيري نيستم! حرفي نمانده كه مطرح شود. تا زماني كه اين باشگاه به بخش خصوصي واگذارنشود، به استقلال بازنمي گردم!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هرموقع عابدینی به پیروزی برگشت این آقاهم به استقلال دوباره برمیگرده

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امير قلعه نويي: تقويت هيات مديره باشگاه استقلال تهران لازم بود
    سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تقويت هيات مديره اين باشگاه لازم بود.

امير قلعه نويي سه شنبه شب در مراسم معارفه مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران در گفت و گو با خبرنگاران گفت: اين باشگاه شرايط مطلوبي را در ماههاي اخير نداشت به طوريكه تقويت هيات مديره احساس مي‌شد.

وي با قدرداني از تلاش‌هاي مديرعامل سابق باشگاه استقلال تهران افزود: علي فتح الله زاده زحمات زيادي را براي اين باشگاه متحمل شد.

قلعه نويي اظهار اميدواري كرد كه واعظ آشتياني مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران بتواند شرايط لازم را براي موفقيت تيم فوتبال اين باشگاه در ميدان‌هاي داخلي و بين‌المللي فراهم كند.

وي با بيان اينكه تيم استقلال تهران پرافتخارترين تيم آسياست، گفت: در صورتي كه امكانات لازم فراهم شود، اين تيم مي‌تواند نتايج درخشان گذشته خود را تكرار كند.

قلعه نويي در مورد وضعيت تيم استقلال تهران در ليگ برتر باشگاههاي ايران افزود: اين تيم با بدشانسي، متحمل چند شكست در اين رقابتها شد به طوريكه كادر فني و بازيكنان در استرس فراواني قرار داشتند.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران به ديدار آينده اين تيم در ليگ برتر اشاره كرد و اظهار داشت: استقلال تهران بازي سختي را روز شنبه هفته آينده مقابل تيم راه آهن تهران پيش رو دارد كه اميدواريم با برتري مقابل اين تيم بتوانيم جايگاه خود را در جدول رده بندي بهبود بخشيم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس، اين مراسم پس از اقامه نماز و صرف افطار به طور رسمي برگزار شد.
    در اين مراسم كامران دانشجو استاندار تهران، علي اكبر جوانفكر مشاور رسانه اي رئيس جمهوري، مسعود زريبافان رئيس مجمع باشگاه استقلال تهران، خسرو دانشجو،‌ محمد سعيد نفريه و سعيد انصاري اعضاي هيئت مديره باشگاه حضور داشتند.
    محمد حسين قريب مديرعامل سابق و ايرواني رئيس اسبق مجمع باشگاه استقلال تهران نيز از ميهمانان مراسم امشب بودند.
    قرار بود امشب مراسم توديع علي فتح ا...زاده نيز برگزار شود كه وي در اين مراسم حضور نيافت تا نماينده اش مامور دريافت لوح تقدير شود.
    دانشجو عضو هيئت مديره از سفر فتح ا...زاده به شهرستان خبر داد؛ اما مديرعامل سابق امروز در گفت و گو با فارس عدم تمايل خود براي حضور در اين مراسم را اعلام كرد.
    همچنين قرار بود محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني نيز در مراسم حاضر شود كه تا اواسط برنامه حضور نيافت.
    امير قلعه نويي و ساير اعضاي كادر فني و بازيكنان تيم استقلال نيز ساعت 19 و پس از اتمام تمرين اين تيم در مراسم حاضر شدند.

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان کسی میدونه الان زرینچه کجاست ؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اونی عزیز ممنون ازگذاشتن دست نوشته قلعه نویی بازهم ادامه بده
    عماد پیداش نیست؟
    دوستان کسی میدونه الان زرینچه کجاست ؟

اخرین خبری که از زرینچه داشتم این بود که مربی صنایع اراک شده! البته تیمش را مطمئن نیستم...

داره خودمونی میشه EsTeGhL@L 70's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

اقا سلام من همون esteghlal 67 هستم من نمیدونم چیکار کردم که انجمن خبر ورزشی برام محدود شده ودسترسی ندارم شما میدونید باید چیکار کنم

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

اقا سلام من همون esteghlal 67 هستم من نمیدونم چیکار کردم که انجمن خبر ورزشی برام محدود شده ودسترسی ندارم شما میدونید باید چیکار کنم
    سلام
    مگه کاری انجام دادی

داره خودمونی میشه EsTeGhL@L 70's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

نه به خدا نمیدونم چی شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •