من میدونم داییت چیکار کرده سیوت پریده.
رفته new game زده بعد خواسته سیو کنه روی سیو تو دوباره سیو زده.
اینقدر از این نوع بلا سر سیو های من اومده.
حالا یک مموری 256 گوشه خونه بوده برداشتم هر شب با psp سیو ها را روی اون مموری هم کپی میکنم.
من میدونم داییت چیکار کرده سیوت پریده.
حالا یک مموری 256 گوشه خونه بوده برداشتم هر شب با psp سیو ها را روی اون مموری هم کپی میکنم.
یادش بخیر , حدود 2 سال پیش بازی فلشش رو که 1 مگ بود تا آخرشو رفته بودم ...بازیه N+ رو تا جایی رفته بودم بودم که فقط 4 chapter مونده بود بعد من psp رو وسط بازی خاموش کردم بعدا داییم اومد psp رو برداشت بعد منم حواسم نبود یه کاری کرد سیوم پرید !!!!!! چه شانسی دارم ! این 4 چپتر رو هم داشتم تموم میکردم
فکر کنم گیم پلی بازیش برای بار اول بالای 50 ساعت بود (به قول سازندش N تا مرحله داره ) مرحله های آخرشم خیلی سخت بود ...فکر کنم پست 6285 صفحه قبل رو میگه ...همان پستی که گفتی از این به بعد با این پوزر میام؟؟ پس چرا بن شدی چیکار کردی؟
نمیدونم چرا پست هاش رو با چند ساعت تاخییر نشون میدن ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاربرایی که تازه اومدن به پی سی باید اول پستاشون تایید بشه!!
+n هم خیلی جالبه و با اینکه هم برای psp و هم ds عرضه شده ولی بخاطر صفحه wide و بزرگ روی psp خیلی بهتر از آب در اومده!![]()
Last edited by Big-Boss; 17-11-2008 at 16:31.
آره همین طوری شدهمن میدونم داییت چیکار کرده سیوت پریده.
البته من هیچی نگفتم
چون بعد از یه مدت که دستش بود منم یه دفعه دوزایم افتاد که فک کنم سیوم رو پرونده باشه تا الان
منم دیگه چیزی نگفتم
star ocean رو حتما بازی کنید
البته اگه اهل RPG هستید
واقعا عالی هست
یه بازی دیگه FF VII رو تبدیل کنید بازیش کنید
شاهکار هستش
یکم در موردش توضیح میدی ؟
rpg هست یا jrpg
اگه لینک دانلود مستقیم هم داره یه لطفی میکنید!![]()
JRPG حساب میشهیکم در موردش توضیح میدی ؟
rpg هست یا jrpg
اگه لینک دانلود مستقیم هم داره یه لطفی میکنید!![]()
ولی RPG خالص نیست
اکشن RPG هست
کلا خیلی حال میکنم باهاش
متاسفانه از این اتفاق ها زیاد میفتهراستی این یوزم هم مطمئنا به زودی بن میشه دوستان هر بدی خوبی از مادیدید حلالمون کنید برای همتون آرزوی موفقیت میکنم![]()
بعید می دونم بن دائم باشی
به زودی منتظرت هستیم![]()
راستی این طور که معلومه یکی تونسته باتری پاندورا بسازه برای 3000
علی آقا من از این باطری های زیاد توی فروشگاه های اینترنتی دیدم.این ها باطری هایی هستند که به صورت پیش فرض پاندورا شده اند و یک سری شرکت های متفرقه تولید میکنند.
مشکل psp 3000 یا همین اسلیم های جدید اینه که وقتی باطری پاندورا را داخل دستگاه میزاریم دستگاه روشن میشه اما مموری مجیک را نمیشناسه برای همین هم منوی نصب نمیاد.![]()
ببخشید من یه دو هفته ای می شه Psp 3000 خریدم. یه دو هفته ای می شه. می خواستم ببینم کسی می دونه چه طوری کرک خورش کنم یا از کجا Umd هاش رو بخرم. چون توی پایتخت چیزی گیرم نیومد. جز دو عنوان بازی مزخرف و یه بازی که توی خودش بود چیزی تو دستم نیست. لطفا راهنمایی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)