تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 630 از 645 اولاول ... 130530580620626627628629630631632633634640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

من یه وای فای مکس wifimax دارم میخواستم ببینم اگه من کامپیوترم سرور بشه یه کامپیوتر دیگه با چه دستگاهی میتونه از اینترنت من استفاده کنه. و قیمت این دستگاه چقدره .منظورم یه گیرنده وایرلس هست؟

و اینکه اینترنت صبانت مودم پارس آنلاین (سیمفونی ) رو ساپورت میکنه؟

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان منم مشكل لينك مودم دارم هي قطع و وصل ميشه بعضي موقعا درسته اما بعضي موقها قطع هست با اين چيزايي كه شما گفتيد احتمال زياد مشكل از مودم درسته ؟ شده كه مثلا 12 ساعت دان كردم اما دوباره قطع شده و بعد از چند لحظه 2باره وصل
    اگه مشکل از سرویس دهندتون نیست
    100 درصد از مودمتونه
    ممنون

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

تقریبا تمام مودم های LAN تنظیماتشون شبیه همدیگه هستن...

شما این راهی که من توی سه عکس زیر گفتم رو برو و در قسمت Idle Time (زمان بیکاری) که بر حسب دقیقه هستش عدد تا جایی که میتونی 9 بنویس... خود مودم تنظیمش میکنه... مثلا میکندش 37024 یا منفی 37024 که اینجوری دیگه مودمت وقتی بیکار میمونه اینترنت رو قطع نمیکنه... این برای اینه که وقتی بیکار هستش هم در مصرف ایرنترنت صرفه جویی کنه و هم در مصرف برق...

مثلا ممکنه که وسط دانلود حدود 15 دقیقه سرور دانلودت از کار بیفته... چون مودمت بیکار میمونه و اطلاعاتی ازش رد و بدل نمیشه، اگه Idle Time ش روی 15 دقیقه تنظیم شده باشه، مودم اینترنت رو به حالت معلق در میاره و یا قطع میکنه...

مثلا مودم من Idle Time ش به صورت پیشفرض روی 20 دقیقه هستش که من زدم 99999 که خود مودم کردش منفی 31073 ...منم اینترنتم هی قطع میشد ولی با این کار دیگه قطع نمیشه... چون امکان نداره که 31 هزار ساعت بیکار باشه...

البته یادت نره که بعدش Save رو بزنی تا ذخیره بشه و بعدش مودمت یه بار Disconnect میشه و دوباره Connect میشه تا تنظیمات اعمال بشن...

اینم عکسا (3 تا) :

دوست عزیز بسیار ممنون از توضیحاتتون!
    ولی وقتی من اون عدد را در صفحه مرورگر وارد میکنم که وارد ستینگ مودم بشم ازم یوزرنیم و پسورد میخواد !؟
    شما میتونی در این زمینه راهنمایی کنید !؟
    من فکر میکنم که کار آن کسی باشه که اومد مودم را برام نصب کردم؟! نظر شما چیه؟! راه حلش چیه!؟

با تشکر: مصطفی عشقی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

Cleeev جان ممنون. امیدوارم جواب بده. برای من 4120 یا یه همچین چیزی بیشتر اجازه نمیداد که میشه 72 ساعت.
    قبلش رو 30 دقیقه بود.
    آخه وسط دانلود دیگه چرا قطع میشه؟ مگه دانلود کار نیست ؟
    اگه درست بشه یه دنیا ازت ممنونم. خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی برام مهم بود.
    و بازم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون.
    منم همین مشکل شما رو داشتم که مودم بعد از 20 دقیقه بیکاری به خواب میرفت... با این تنظیم دیگه مودمم به خواب نمیره و همیشه آماده به کاره...

مثلا ممکنه که سروری که داری ازش دانلود میکنی نیم ساعت از کار بیفته... در این صورت معمولا IDM از کار نمیفته و همینطور میمونه تا بتونه ارتباط برقرار کنه... در این صورت چون اطلاعاتی رد و بدل نمیشه، مودم فکر میکنه که کاری ندارید و به خواب میره...

امیدوارم با این کار مشکلت حل بشه... در غیر این صورت مودمت مشکل پیدا کرده...

من یه وای فای مکس wifimax دارم میخواستم ببینم اگه من کامپیوترم سرور بشه یه کامپیوتر دیگه با چه دستگاهی میتونه از اینترنت من استفاده کنه. و قیمت این دستگاه چقدره .منظورم یه گیرنده وایرلس هست؟

و اینکه اینترنت صبانت مودم پارس آنلاین (سیمفونی ) رو ساپورت میکنه؟
    اون WiFiMax نیست بلکه WiMax هستش... این که کار سختی نیست... فقط کافیه از کارت شبکه سیمی یا بیسیم استفاده کنید که من پیشنهاد میکنم D-Link با 5 سال گارانتی "خدمات ایزی (Easy)" بخرید...

قیمت کارت های شبکه سیم دار D-Link بسته به سرعتی که بخوای از 5000 تومن تا 15000 تومن هستش و کارت های وایرلس یا همون بیسیم هم حدود 40000 تومنه...

البته اگه مادربردتون کارت شبکه سرخود (مثل صدا سر خود) داشته باشه نیازی به کارت شبکه ندارید... البته پورت های شبکه روی مادربردها از نوع سیمی هستن و اگه میخواید شبکه وایرلس داشته باشید از همون 40000 تومنیا باید استفاده کنید... اگر سوالی هم داشتید میتونید به این تاپیک برید و بپرسید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن همه مودم ها به همه شبکه ها میخورن... فقط پارس آنلاین هستش که مردم آزاری میکنه و نمیگزاره که از مودم های دیگه توی شبکه اش استفاده کنید و شما حتما باید از خودش مودم بخرید... البته زنگ بزنید از خود صبانت بپرسیدم بد نیست... همچنین صبانت هم تاپیک داره... اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی وقتی من اون عدد را در صفحه مرورگر وارد میکنم که وارد ستینگ مودم بشم ازم یوزرنیم و پسورد میخواد !؟
    من فکر میکنم که کار آن کسی باشه که اومد مودم را برام نصب کردم؟! نظر شما چیه؟! راه حلش چیه!؟

با تشکر: مصطفی عشقی
    UserNam و Password ازت میخواد یا فقط PassWord... فکر نکنم یوزر بخواد... من تا حالا ندیدم... بگذریم... به صورت پیشفرض هیچ گونه پسوردی برای اون قسمت وجود نداره... البته شما میتونی دفترچه مودمت رو بخونی، شاید مودم شما یه پسوردی مثل 1111 یا 1234 و... داشته باشه... اگرم که دیدی توی دفترچه مودمت مثل من نوشته که هیچ پسوردی به صورت پیشفرض وجود نداره بدون که کار کار همونی هستش که مودمت رو راه اندازی کرده...

دو تا راه وجود داره... اول اینکه از همونی که مودمت رو راه انداخته بپرسی و اگرم که اون کمکت نکرد، دومین راه اینه که اگه که تنظیمات مودمت رو خودت بلدی میتونی ریستش کنی... البته اگه تنظیماتش رو نمیدونی به هیچ وجه این کار رو نکن و هر طوری که شده پسورد رو از دهن اونی که برات راه اندازی کرده بکش بیرون...

مال من اینجوریه...:

Last edited by Cleeev; 20-07-2008 at 18:54.

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشيد من جواب ميدم اما توي يوزر نيم پسورد هر دو رو Admin بذار به احتمال زياد وارد بشه.
    ويا يوزرنيم Admin و پس 12345

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من مودمم رو شب ولش کردم تا صبح واسه خودش چشمک بزنه! صبح که بیدار شدم =درست شده بود.
    فقط یه دور ریست و دوباره تنظیم کردم.
    یه سوال: من هر وقت میزارم یه فیلم 700 مگی دانلود بشه معمولا همیشه یکی دو بار قطعی واسش پیش میاد.
    خود idm میگه اشکال یا از firewar یا از isp یا از کامپیوترتونه. کامپیوتر رو ریست کنید.
    در این مرحله من دیگه ارتباطم با اینترنت عملا تمامه.باید یه دور مودم رو ریست کنم تا درست بشه.
    منظورم اینه که خاموش روشنش میکنم و درست میشه. شاید روزی 5 6 دفعه خاموش روشنش کنم.مجبورم.
    این خاموش روشن کردنا باعث نوسان برق و سوختن مودم نمیشه؟
    من فقط باید خاموش روشن کنم؟
    ره دیگه ای نداره؟
    اشکال از منه یا آسیاتک ؟
    از لینک مستقیمای فیلم دانلود میکنم . سایتای مختلف. همش همینه.
    من لن دارم و گزینه keep alive هم زدم.
    چه کنم ؟
    دوستان منم مشكل لينك مودم دارم هي قطع و وصل ميشه بعضي موقعا درسته اما بعضي موقها قطع هست با اين چيزايي كه شما گفتيد احتمال زياد مشكل از مودم درسته ؟ شده كه مثلا 12 ساعت دان كردم اما دوباره قطع شده و بعد از چند لحظه 2باره وصل
    راستش منم قبلاً ها اين مشكل رو داشتم يعني روزي چند بار چراغ لينك يا سينك مودم چشمك زن ميشد و طول ميكشيد تا وصل. (اگه مشكل شما هم دقيقاً اين باشه چون درست متوجه نشدم) تا اينكه مخابرات اومد كوچمون رو كابل برگردون كرد و كابل ها رو نو كرد. از اون به بعد ماهي يك بار هم قطع نشد. اين مشكل براي قديمي بودن كابل هاست. حالا يا كابل كوچه يا ساختمون. (ما چون خدا رو شكر ساختمونمون نوسازه كابل هاي خود ساختمون هم نو هست و با همون تعويض كابل هاي كوچه حل شد.

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

منم با شركت سپنتا قرار داد بستم حالا ببينيم چي ميشه

بهترين سرويس ها فقط براي سپنتا و شاتل هستند.

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

بهترين سرويس ها فقط براي سپنتا و شاتل هستند.
    سلام

شما خودتون از کدوم استفاده میکنید؟

سرعت دانلود و آپلودتون چقدره؟

ممنون از جواب شما

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستش منم قبلاً ها اين مشكل رو داشتم يعني روزي چند بار چراغ لينك يا سينك مودم چشمك زن ميشد و طول ميكشيد تا وصل. (اگه مشكل شما هم دقيقاً اين باشه چون درست متوجه نشدم) تا اينكه مخابرات اومد كوچمون رو كابل برگردون كرد و كابل ها رو نو كرد. از اون به بعد ماهي يك بار هم قطع نشد. اين مشكل براي قديمي بودن كابل هاست. حالا يا كابل كوچه يا ساختمون. (ما چون خدا رو شكر ساختمونمون نوسازه كابل هاي خود ساختمون هم نو هست و با همون تعويض كابل هاي كوچه حل شد.
    دقيقا مشكل من هم همينه حالا از داتك ميخوان بيان ببينن مشكل از كجاست حالا كو تا سيما رو نو كنن.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

latency به چه چیزایی بستگی داره?؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •