سلام
ممنون از اطلاعاتتون
ولی کپی برداری از سایت ایرانسل و نظیر اون که کاره مشکلی نیست
شما هم اگه کسیو میخواهید خفه کنید بهتره یه پیغام خصوصی بدهید که دیگه مجبور نشید ان همه صفحه کپی کنید
سلام
ممنون از اطلاعاتتون
ولی کپی برداری از سایت ایرانسل و نظیر اون که کاره مشکلی نیست
شما هم اگه کسیو میخواهید خفه کنید بهتره یه پیغام خصوصی بدهید که دیگه مجبور نشید ان همه صفحه کپی کنید
سلام
میخواستم از دوست خوبم اقا محسن mjpt و سایر دوستان که منو کمک کردن تشکر خییییلی زیاد کنم
ممنون از همگیتون
مشکلم این بود که باید GPRS و MMS یه جورایی با هم SET بشن که اونم کاره مشکلی نبود با کمک دوست خوبم اقا حسین
به هر حال من MMS درست شده و آماده MMS بازی شما هستم
اینم Tell:: 0935--3347073
واقعا ممنون
![]()
![]()
![]()
Last edited by tatu_mail; 07-03-2007 at 16:19.
سلام
لظف ميكنيد اگر منو راهنمائي كنيد!
شما براي mms پروفايل gprs جدا تعريف كرديد يا براي gprs و mms از يك پروفايل مشترك استفاده كرديد ؟
من w810 دارم و با gprs مشكلي ندارم ولي mms ام كار نميكنه!
با تشكر
Last edited by brightest; 07-03-2007 at 15:39.
سلام
من که جدا انتخاب کردم یکی برای MMS و یکی برای GPRS بعد میری تو قسمت Messege اونجا باید یه جا Messeje Option داشته باشه بهد برای ام ام اس پروفایل ام ام اس انتخاب کن
![]()
سلام اسم من محسن هستش که شما اشتباها حسين نوشتين و دوما اينکه بابا خواهش مي کنم کاري نکرديم
سلام بچه ها مياين يه کلوب ام ام اس راه بندازيم با همديگه هرکي مي خواد عضو شه شمارشو بده
سلام
آقا ببخشید من یه مشکلی با دانلود دارم وقتی می خوام دانلود کنم می زنه در حال دریافت ولی بعد از چند ثانیه می زنه توقف دریافت از وب کسی می دونه این مشکل از چیه مدل گوشیه من هم 6030 هست درضمن حجم فایل هم کمه (80 کیلو)
Last edited by khatat; 07-03-2007 at 16:26.
خواهش میکنم همین که وقت برام گذاشتین کلی برام ازش داشت
یه چیزه خنده دار
همین الان SMS تنظیمات اومد برام اونم 2 تا
![]()
![]()
![]()
چرا دوستان MMS میدن لینک اینترنت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مجانی هست
سرتش توپه که من دارم دانلود میمنم 198 mb
تا 15 فروردین مجانی
سلام فعلا تا 15 فروردين مجاني برو حالشو ببر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)