اولا سلام
ثانيا تبريك و من شيريني مي خوام!(خودت رو نزن به اون راه انتخاب واحدتون دسته منه)
ثالثا خوب حالا كه مسئول نداره ممكنه بچه ها منو با لگد ازروي صتدلي بندازن كنار!
رابعا متاسفانه من زياد اهل دروغ گفتن نيستم و بچه مثبت شايد به حساب بيام البته از ديد بعضي ها!
خامسا من پدرم ميگه رضا چهارشنبه سوري بيرون رفتن دردسر داره.ترس اون بنده خدا بابت اين قضيه است كه توي بچه گي به خاطر اشتباه يكي از دوستاي خلفم شنوايي گوش راستم رو به طور 90%از دست دادم!نمي دونستم گوش دادن به حرف بزرگتر بار الكتريكي مثبت داره!
يا من يكي جلوم سيگار بكشه تا دو ساعت سرفه رو در دستور كارم قرار ميدم چون بيماري كوفتي تنفسي دارم!يا اونكه نماز مي خوني بله من نمازم رو مي خونم اما روزه نمي گيرم چون طاقت گرسنگي رو ندارم!
اما اگه حالا مي خواين سرحال بشين چشم من همينجا جوابامو ويرايش ميكنم:
بله سيگار ميكشم فقط بهمن و 57! اونم روزي 2باكس!
چهارشنبه سوري ها من با ارتش آمريكا برابري ميكنم!و از صبح تا شوم در حال بمب بارون خيابون ها هستم!
نماز؟ چي؟ من كه جدم كوروشه و زردشت نماز بخونم؟ روزه؟حرفش رو نزن من چون توي سن رشدم نبايد كم غذا بشم!
بله.من شب و روز در حال گردش توي خيابون هستم و توي ماشين انواع آدم ها رو سوار ميكنم(از اون آدمهاي خوب كه خودت بهتر ميدوني!)
من اولين بار كه on ميشم ميرم به سايت هاي----- شكن و گشتن توي سايتهاي غير اخلاقي و دوستيابي و به همه دختر خانوم ها فحاشي ميكنم.
توي دوران كودكي فقط كف گرگي ميزدم البته دوسه باري هم قداره كشيدم و اون وسط يكي دوتا شكم سفره كردم!
تفريهات هم مزاحمت تلفني!ساعت 3 ظهر و 2 شب!
فكر كنم اينجوري بهتر باشه چون به قول معروف پياز داغش بيشتر ميشه؟