مرسی از کمکت![]()
![]()
مرسی از کمکت![]()
![]()
9 فروردين 1386: با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!
این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (sms) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!
دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (mms) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (gprs) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.
تاکنون شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کرج، ارومیه، ساری، مراغه، ری، قم، شیراز، اردبیل، کرمانشاه، خرم آباد، همدان، مشگین شهر، گرمی، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ایلام، الیگودرز، بجنورد، باقرشهر، چهاردانگه، آمل، میاندوآب، قوچان، چالوس، کمال شهر، زنجان، پاکدشت، قرچک، کیش، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، شبستر، کنگاور و بروجرد تحت پوشش شبکه ایرانسل درآورده ایم و تا پایان فروردین شهرهای اراک، گرگان، بهشهر، فریدونکنار، نکا، تربت حیدریه، قائم شهر، فردوس، ساوه، قزوین، سرپل ذهاب، خوی، گنبدکاوس، بابلسر، جویبار، بیرجند، نیشابور، امیرکلا، محمودآباد، تایباد و تربت جام را نیز به شبکه ایرانسل اضافه خواهند شد.
سلام به تمام دوستان؛
چون تعداد صفحات خيلي زياده همه صفحه ها رو نخوندم.از دوستان خواهش ميكنم كه منو راهنمايي كنن چون من خطم مال مخابراته و تصميم دارم كه اونو با سيم كارت ايران سل عوض كنم.بنظرتون كدوم بهتره؟(البته هم نظر سنخي رو ديدم هم از امكاناتش خبر دارم.اما شايعه شده كه كم كمك يخواد امكانتش رو محدود كنه.مثل مخابرات)راستي آنتن دهي كدوم بهتره؟
اگه تهران هستی و سمت غرب و یکم بالاتر رفت و آمد زیاد هست ، اونطرفا وضع زیاد جالبی نداره ، بعدن شاکی نشی ها !!!!
ولی تقریبا بقیه جاها اکثر چیزها درسته !
با سلام؛
عزيزم من تو كاشان زندگي ميكنم و اگه هم بخوام سيم كارت بگيرم سيم كارت ايران سل رو اينجا خرداد تحويل ميدن.يعني تا اون موقع وضيت خوب ميشه؟اصلا ممكنه قيمت سيم كارت بالا بره؟(ايران سل)
کلا ایرانسل اومده که نرخ سیم کارت رو ثابت کنه . احتمالش تقریبا صفره که قیمت سیم کارت ایرانسل تغییر کنه
تا اونجایی که من تجربه کردم ایرانسل یا انتن نمیده یا اگر بده خوب انتن میده
خب در كل اگه شما باشين از ايران سل استفاده ميكنيد يا tci ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)