[QUOTE=Saman-tci;1104114]دستت درد نکنه ولی این دانلود نمیشه اگه میشه یک امتحان بکن شاید مشکل از ISP منه؟
[QUOTE=Saman-tci;1104114]دستت درد نکنه ولی این دانلود نمیشه اگه میشه یک امتحان بکن شاید مشکل از ISP منه؟
عزیزان من یه رم 512 انداختم رو گوشیم و یه چند مگی توش موزیک و از این چیزا ریختیم ولی حالا چی این قسمت Tracks که تو گلریه باز نمیشه.میشه بگید چه مرگشه
یه سوال دیگه؟
میشه اسکین پلیر خود ان 70 رو عوض کرد؟
Last edited by elhamandmahdi; 22-05-2007 at 00:20.
در مورد سوال اولت یکبار مموری رو از روی خود گوشی فرمت کن ببین بازم همین طوریه؟
و در مورد سوال دوم فکر نکنم بشه ولی میتونی از پلیر های بهتری مثل power mp3 و... که هم اکولایزر دارن و هم اسکینهای متنوع تر استفاده کنی.
[QUOTE=amir2011;1105783]با سلام
مشكلي نداشت....
براتون upload كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=szr;1110001]دوست عزيز سلام من كه نتونستم دانلود كنم لطفا يك بازنگري در كارتون بكونيد يكجاي كارتون ايراد دارد
لطفا روش دانلود را بفرماييد
ممنون
بچه ها چجوري ميشه گوشي رو فرمت كرد كه حافظه خود گوشي مثل روز اول پاك بشه؟
آقا این عکسا که این زیر گذاشتم برای اسکین همون پلیر ان70 باید باشه ولی رو گوشی من نصب نمیشه میشه شما رو گوشیاتون یه امتحانی بکنید.تو خود سایتش که زده برای ان70 طراحی شده.
امیر جان دستت درد نکنه فرمتش کردم درست شد.خیلی باحالی
[QUOTE=vahoodonline;1111587]سلام
تو صفحه اي كه باز مي شه ،برو پايين،دكمه Free بزن،يه صفحه ديگه باز مي شه،اون كدي كه مي ده رو وارد كادري مربوطش كن و دكمه دانلود و بزن!
اما.....
ظاهرا خود فايل مشكل داره،چون من بعد از اينكه براي شما upload كردم خواستم نصبش كنم ديدم كه مي گه فايل خرابه!!!! شما هم يه تست بزن....
اينم هست ولي زياد جالب نيست! يا شايدم من خوشم نيومده!
سلام
آیا راهی وجود داره که نرم افزارهای سیمبیان ورژن 3 رو روی n70 نصب کرد.
متشکر
نه حامد جان نمیشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)