حیف شد کاش چند تا پایان داشت ارزش بازی مجددش بالا بودش
راستی به نظرتون game spot چند بهش میده؟
نظر من 9.6 هستش: دی
حیف شد کاش چند تا پایان داشت ارزش بازی مجددش بالا بودش
راستی به نظرتون game spot چند بهش میده؟
نظر من 9.6 هستش: دی
این که گیم اسپات چند میده اصلا اهمیت نداره.هر چی میخواد بده.ما که بازیرو میگیریم. ولی فک کنم 9 بده.
من که انتظار 10 از این بازی دارم . 5 ساله گیمر ها رو سر کار گذاشتند .
ولی به نظر من از سایت های معتبر بالای 9 بگیره . مثلا 9.5
گیم اسپات به تازگی دیگه امتیازهایی مثل 9.6 و 9.7 نمیده. یعنی به صورت 0.5 امتیاز میده و دیگه خبری از امتیاز دادن به اون صورت نیست.یعنی مثلا به جای 9.6 یا 9.7 باید 9.5 بده.
این بازی احتمالا 9 یا 9.5 می گیره.
ما که نفهمیدیم شما طرفدار x360 هستی یا ps3 چون اگه واقعا فن ps3 بودی این حرفو نمی زدی.......
5 سال زحمت كشيدن يا 5 سال سر كار گذاشتن ؟5 ساله گیمر ها رو سر کار گذاشتند .
فعلا كه بازي رو خلق كردن كه ميتونه بهترين بازيه كنسولي باشه ! بازي رو كنسول 199$ـي كه از DVD9 استفاده ميكنه !
در كل از بازي و كنسولي كه اين بازي براش منتشر ميشه خوشت نمياد كسي مجبورت نكرده بياي تو اين تاپيك بچه هارو مستفيض كني !
نظرات قشنگت رو براي خودت نگه دار . با پست هات تاپيك رو به هم نريز .
Please delet
معلوم نیست من چی گفتم تو این تاپیک که همه گیر دادن . مگه من از این بازی بد گفتم !
حالا خوبه صفحه قبل گفتم این بازی قشتگ و زیباست و امتیاز بالای 9 می گیره .
نکنه از امضای بنده دوستان داغ کردن !
Last edited by Hunter lord; 20-04-2010 at 16:10.
شما انقدر تفرقه و نفاق و توطئه و خیانت و جنگ نرم و دسیسه و همکاری با مستکبرین و فعالیت علیه x360 کردی که فنای x360 کلا هر چی بگی باهات مشکل دارن............
بابا ول كنين شما هنوز به فن بوی ها عادت نكردين؟
راستی كسی اماری از طرح كاور و DVD نداره؟
واسه بازی مثل این که موضوعش خیلی مهمه و ادامه دار هم خواهد بود و بازی فقط روی یک شخصیت استوار یک پایان مناسبتره تا چند پایان.
به احتمال بسیار زیاد 9 خواهد گرفت ولی اگه یه موقع اومد 9.5 گرفت مطمین باشید که میانگین امتیازات بازی یه چیزی حول و حوش 96 یا 97 خواهد بود(که به نظرم بعید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)