تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 535 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

اگه میشه یکی از این سایت های خرید انلاین رو معرفی کنین که من انلاین ویستا رو بگیرم dvd باشه و نسخه دائم 30 روزه نباشه؟
    در ضمن شما که میگین موقع نصب از ما می خواد که 32 بیتی یا 64 بیتی بودن رو مشخص کنیم چه تفاوتی با هم دارن (cpu کامپیوترم 64 بیتی هست)
    یعنی شما میخوای 700 هزار تومن پول بدی !؟
    برو توی ebay ، اونجا حراجی خوبی داره .
    32 یا 64 بیتی هم برای سازگاری بهتر با سی پی یو شما هست . مثلا اگه سی پی یو شما 32 هست و شما ویندوز 64 بیتی نصب کنی ، مدام هنگ میکنه و برنامه ها به درستی روش اجرا نمیشه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

دوست من شما براي اينكه خيالت راحت بشه از لينك Lopez عزيز برنامه Windows Vista Upgrade advisor را دانلود و نصب كن و سيستم خود را با آن اسكن كن و نتيجه را ببين.در ضمن براي اينكه اين برنامه كار كنه شما بايد برنامه net Framework. رو سيستم شما نصب باشه.
    با رم 512 هم ميتوني ويستا را نصب كني.مشكلي نيست ولي خوب ممكنه قدري احساس كني كه سيستم كند عمل ميكنه.
    من این برنامه رو نصب کردم error داد به این معنی که باید این برنامه رو انستال کنم و نسخه جدیدترشو نصب کنم
    منکه هر که کشتم نسخه جدیدی پیدا نکردم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جناب EhsanHF من یه سایت ایرانی گفتم کجا 700 هزار تومن
    مگه تو سایت های ایرانی نسخه دائمش نیست که 30 روزه نباشه؟
    میشه مزیت های 64 بیتی به 32 بیتی رو بگین

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

محمد جان ،
    اگه نسخه ارژینال خود مایکروسافت رو میخوای ، توی ایران شاید 1 میلیون هم باشه !
    اما اگه نسخه کرک شده اون رو میخوای ، من با 1500 تومن بهت میدم ! تازه کرک هم میشه و میتونی باهاش بری توی سایت مایکروسافت و به بیل گیتس بخندی !
    مزیت های 64 و 32 هم معلومه ،
    هر کدوم از اینها برای سی پی یوهای خاص خودش طراحی شده . سی پی یو های 64 بیتی با خیلی از برنامه های 32 بیتی سازگار نیست و همچنین ویندوزش .
    حالا برای این دو نسخه سی پی یو ، دو نوع ویندوز با کارایی های مناسب هر کدوم طراحی شده .
    از نظر چهره و قیافه هیچ فرقی با هم ندارن ، فقط تفاوت توی نوع پردازش و سرعت اونهاست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه StAtIc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام من یه لپ تاپ dell inspiron 6400D دارم می خوام مویندوز ویستا سفارش بدم! cpu خودش 64 بیتی هستش!
    ولی بعصی ها می گن 32 بیتی بگیرم بهتره و مشکل پیدا نمی کنه حالا من موندم کدومش رو بگیرم!؟
    Last edited by StAtIc; 25-02-2007 at 20:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baharan_2122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تو device manager نوشته unknown pci یعنی اصلا تشخیص نمیده چه نوع کارتی هست البته اینی که من دارم نسخه bussinse هست شاید unlimited نسخه کاملش که اومد این مشکل هم برطرف بشه
    سلام
    من فکر می کنم اگه بتونی با برنامه my driver درایورت رو تو ایکس پی بگیری و بعد بری تو ویتا بهش معرفی کنی می شناسه من هم مشکل تو رو داشتم همین کار رو کردم و درست شد مودم من هم مودم مثل تو بود . کمکی از دستم بیاد در خدمتیم

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

امتحان کنم ببینم چی میشه
    ممنون

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من ويدوز ويستا را نصب كردم.مشكل تايپ حروف "پ" و "ژ" هنوز پابرجاست و حل نشده.من اين مشكل را تو ويندوز xp حل كردم ولي تو ويستا چه بايد كرد؟

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

اقا من این ویستا رو نصب کردم عقب افتاده مودممو نشناخت zoltrix همچین قدیمیم نیست
    قربونش برم معلوم نیست با کداش چی کار کردن 3/4 نرم افزارهای من نصب نشد!! دوباره رفتم سراغه xp
    از من هم zoltrix smart sprit هست که نشناخت ولی راحت با استفاده از سی دی درایورش اونو نصب کردم و راحت کار میکنه

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

سلام من یه لپ تاپ dell inspiron 6400D دارم می خوام مویندوز ویستا سفارش بدم! cpu خودش 64 بیتی هستش!
    ولی بعصی ها می گن 32 بیتی بگیرم بهتره و مشکل پیدا نمی کنه حالا من موندم کدومش رو بگیرم!؟
    اگه میخوای توی اجرای برنامه ها و کارکردن با اونها مشکلی پیش نیاد ، همون 64 بیتی رو نصب کن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •