یعنی شما میخوای 700 هزار تومن پول بدی !؟
برو توی ebay ، اونجا حراجی خوبی داره .
32 یا 64 بیتی هم برای سازگاری بهتر با سی پی یو شما هست . مثلا اگه سی پی یو شما 32 هست و شما ویندوز 64 بیتی نصب کنی ، مدام هنگ میکنه و برنامه ها به درستی روش اجرا نمیشه .
یعنی شما میخوای 700 هزار تومن پول بدی !؟
برو توی ebay ، اونجا حراجی خوبی داره .
32 یا 64 بیتی هم برای سازگاری بهتر با سی پی یو شما هست . مثلا اگه سی پی یو شما 32 هست و شما ویندوز 64 بیتی نصب کنی ، مدام هنگ میکنه و برنامه ها به درستی روش اجرا نمیشه .
من این برنامه رو نصب کردم error داد به این معنی که باید این برنامه رو انستال کنم و نسخه جدیدترشو نصب کنم
منکه هر که کشتم نسخه جدیدی پیدا نکردم
جناب EhsanHF من یه سایت ایرانی گفتم کجا 700 هزار تومن
مگه تو سایت های ایرانی نسخه دائمش نیست که 30 روزه نباشه؟
میشه مزیت های 64 بیتی به 32 بیتی رو بگین
محمد جان ،
اگه نسخه ارژینال خود مایکروسافت رو میخوای ، توی ایران شاید 1 میلیون هم باشه !
اما اگه نسخه کرک شده اون رو میخوای ، من با 1500 تومن بهت میدم ! تازه کرک هم میشه و میتونی باهاش بری توی سایت مایکروسافت و به بیل گیتس بخندی !
مزیت های 64 و 32 هم معلومه ،
هر کدوم از اینها برای سی پی یوهای خاص خودش طراحی شده . سی پی یو های 64 بیتی با خیلی از برنامه های 32 بیتی سازگار نیست و همچنین ویندوزش .
حالا برای این دو نسخه سی پی یو ، دو نوع ویندوز با کارایی های مناسب هر کدوم طراحی شده .
از نظر چهره و قیافه هیچ فرقی با هم ندارن ، فقط تفاوت توی نوع پردازش و سرعت اونهاست .
سلام من یه لپ تاپ dell inspiron 6400D دارم می خوام مویندوز ویستا سفارش بدم! cpu خودش 64 بیتی هستش!
ولی بعصی ها می گن 32 بیتی بگیرم بهتره و مشکل پیدا نمی کنه حالا من موندم کدومش رو بگیرم!؟
Last edited by StAtIc; 25-02-2007 at 20:38.
سلام
من فکر می کنم اگه بتونی با برنامه my driver درایورت رو تو ایکس پی بگیری و بعد بری تو ویتا بهش معرفی کنی می شناسه من هم مشکل تو رو داشتم همین کار رو کردم و درست شد مودم من هم مودم مثل تو بود . کمکی از دستم بیاد در خدمتیم
دوستان من ويدوز ويستا را نصب كردم.مشكل تايپ حروف "پ" و "ژ" هنوز پابرجاست و حل نشده.من اين مشكل را تو ويندوز xp حل كردم ولي تو ويستا چه بايد كرد؟
از من هم zoltrix smart sprit هست که نشناخت ولی راحت با استفاده از سی دی درایورش اونو نصب کردم و راحت کار میکنه
اگه میخوای توی اجرای برنامه ها و کارکردن با اونها مشکلی پیش نیاد ، همون 64 بیتی رو نصب کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)