سلام
برای مودم Coreces برای ویستا به احتمال زیاد درایوری وجود نداره
سلام
برای مودم Coreces برای ویستا به احتمال زیاد درایوری وجود نداره
پس بايد چيكار كرد؟؟؟؟؟؟؟![]()
واسه من ننوشته،پس 32 بیته؟
دوستان من چند ماه پیش درایور ویندوز ویستا کارت گرافیک خودم (7600Gs) رو دانلود کردم که نصب هم شد و مشکلی نداشت . این نسخه ای که دانلود کردم 32 بیت یا 64 بیت نبود . یعنی اینکه توش نوشته نشده بود .
اما چند روز پیش اومدم دانلود کنم دیدم که 32 بیت و 64 بیت جداست . من هم 32 بیت رو دانلود کردم اما بعد از دانلود 30 مگ دیدم نصب نمیشه . نمی دونم مشکل از چیه .
سلام
شما بسته به 32 یا 64 بیت بودن سیستم عاملی که از اون استفاده می کنی ، راه انداز مناسب رو بگیر
سلام
اگه مودم شما پورت شبکه ( Ethernet ) داره ، از طریق این پورت و با کابل شبکه ( بهتره
از نوع آماده باشه ( یعنی پچ کرد : Patchcord ) نه دست ساز و مارک خوبی باشه مثل 3M )
مودم رو به کامپیوتر وصل کنید و اگه نداره یه راه دیگه ای به نظرم می رسه که شاید جواب نده و
اون اینکه تبدیل USB به RJ45 ( تبدیل یو اس بی به پورت شبکه ) بگیری و بزنی به پورت USB و
بعد یک طرف کابل شبکه رو بزنی به تبدیل و طرف دیگه ش رو به کامپیوتر به پورت شبکه ی
کامپیوتر وصل کنی
بله همین طوره
شما درایور کارت گرافیکت رو از اینجا دانلود کن : tinyurl.com/ybls3g
درخواست راه اندازهای سخت افزاری : tinyurl.com/29z55f
درسته عزیزم . من هم ویستای 32 بیت رو نصب کردم (X86) اما همونطور که گفتم درایور 32 بیت توش نصب نشد !
حالا مطمونی بهش می خوره؟ چون من با دایل آپ باید 46 مگ رو دانلود کنم هاااا!
با سلام خدمت دوستان عزیز :
اگر کسی درایور جدید مودم زولریکس 3چیپ v92 را داره خواهش می کنم ادرس اون رو برام بزاره
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)