چشم تا نیم ساعت دیگه انجامش می دم
چشم تا نیم ساعت دیگه انجامش می دم
سلام مجدد
اپلودش کردم
اینم ادرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل رو جایگزین فایل فعلی کن و سیستم رو ریست کن !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ازراهنمایی تون
من گراب رودوباره نصب کردم
ریست کردم
با ریشه بالااومدم
این فایل روجایگزین کردم
دوباره ریست کردم
ویندوزبازهم بالانیومد
وبعددوباره تعمیرویندوز با fixmbr
اخرش باید هاردروعوض کنم شایدبایه هارددیگه مشکلم حل بشه
خیلی عجیه...
البته این قسمت یکم مورد داره :
ولی خب حسین جون حلش کرده... البته من حدس میزنم مشکل توی نصب ویندوزه ونه پارسیکس!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوست عزیز، بیایید تفکر اینکه مشکل از لینوکس هست رو برعکس کنیم...
چرا؟
چون هم هر روشی بود رو ما استفاده کردیم، من فروم ubuntuforum و هر فرومی که میشه یکجوری به پارسیکس ربطش داد رو زیر و رو کردم! نهایتا همون راه حلی بود که گفتم و گفتید نشد!
ثانیا شما می گید، وقتی ویندوز رو انتخاب می کنید هیچی نمیشه! درحالی که اگر مشکل از گراب باشه،خطا میده! یعنی برای تمام خطاها کد ارور خاصی هست، ولی شما می گید صفحه سیاه میشه!این یعنی گراب رو رد می کنه و به مشکل می خوره!
بنابراین فکر کنم بد نباشه، ویندوزتون رو عوض کنید و یک ویندوز دیگه رو امتحان کنید، و توجه کنید ویندوز رو حتما جایی که دوست داره بریزیدش یعنی پارتیشن اول هاردتون!
یک کاری هم که الآن به فکرش افتادم نصب لینوکس در ابتدا(بدون ویندوز) بعد نصب ویندوز و بعد نصب گراب هست!
و جا داره واقعا بهتون خسته نباشید بگم،و تبریک بخاطر صبری که دارید! من بودم تا الآن یا ویندوز رو بی خیال شده بودم و یا لینوکس رو، ولی مطمئن باشید یکجوری حلش می کنیم با هم
آقا بذارین من یه سوال بپرسم. البته هر چند کم و بیش فکر میکنم مشکل از بوت لودر ویندوز یا بهتر بگم هماهنگ نشدنش با گرابه، اما میخوام از گراب اطمینان پیدا کنم. نظرتون در مورد نصب لیلو چیه؟
من دیگه دارم شاخ در میارم !!! مطمئنا این مشکل مربوط به پارسیکس , فدورا , گراب و کلا لینوکس نمیشه !! چون خیلی ها این توزیع ها رو در کنار ویندوز نصب کردند و هیچ مشکلی نداشتند !
یا مشکل از سخت افزارتون هست ( که بعید میدونم !؟! ) , یا اینکه مشکل از ویندوزی هست که روی سیستمتون نصبه !
پیشنهاد می کنم پارسیکس رو روی یک سیستم دیگه با یک سخت افزار دیگه که ویندوز داره نصب کنید تا معلوم بشه مشکل سخت افزاریه یا ... !
ممنون ازراهنمایی تون
ببخشید دیشب نبودم
الان می رم خونه یکی ازدوستام وپارسیکس روروسیستم اون نصب می کنم ولی روسیستم سمانه نصب میشه خیلی راحت وبدون دردسر ولی برای اطمینان میرم یه جای دیگه
ونسخه ای ازویندوز که خودتون استفاده می کنید چیه؟؟؟یابهتربگم بهترین ویندوزی که سراغ دارید غیرازویستا اخه رم من 512جوابگوی ویستا نیست
دقیقا فکر خیلی خوبی هست! شاید اینطور کار راه بیافته!
مهم نیست، هر ورژنی غیر از اونی که شما نصب می کنید، اشاره کردید به کامپیوتر دوستتون (سمانه) ویندوز ایشون رو نصب کنید.ونسخه ای ازویندوز که خودتون استفاده می کنید چیه؟؟؟یابهتربگم بهترین ویندوزی که سراغ دارید غیرازویستا اخه رم من 512جوابگوی ویستا نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)