شمال تهران معمولا وضع اینترنت ش از جنوب بدتره
شمال تهران معمولا وضع اینترنت ش از جنوب بدتره
این پینگ بالا رو که میدونم به خاطر ماهیت ارتباط هست نمیشه کاریش کرد!
اما آیا سرعت آپلود هم به خاطر نوع سرویسمون هست یا میتونن یکم بیشترش کنن اما نمیکنن؟
سرعت آپلود مشکل داری؟ چقدره سرعت آپلودت؟ من الان سرویس خودم رو تست کردم 4 مگابیت سرعت آپلود داد. البتع با وی پی ان تست کردم کلا با وی پی ان همیشه سرعت بالاتره.
![]()
Last edited by amires; 17-09-2022 at 15:27.
والا واسه منم همون چهار پنج مگابیته
منظورم این بود چرا بیشترش نمیکنن
آیا دلیل فنی داره مثلا به خاطر ماهیت این نوع از شبکه هست
یا خودشون شیرفلکه رو بستن
حدس من اینه که از اونجاییکه ماهیت سرویس TDLTE نامتقارن است یعنی ارسال و دریافت به صورت همزمان انجام نمیشه سرعت آپلود رو محدود کردند تا در سرعت دانلود اختلال ایجاد نکنه.
آها پس به خاطر همین در سرویس FDD این مشکل رو نداریم یا بنده تفاوت این دو شبکه رو درست متوجه نشدم![]()
استاندارد FD-LTE از باند فرکانسی متقارن استفاده میکند که از توسعه شبکه نسل سه به وجود آمده و این در حالی است که استاندارد TD-LTE از باند فرکانسی نامتقارن بهره میبرد که از تکامل TD-SCDMA به وجود آمده است. شبکه TD-LTE به باند فرکانسی متقارن احتیاجی ندارد چون ارسال و دریافت اطلاعات در همان کانال و در بازههای زمانی مختلف اتفاق میافتد. درحالیکه شبکه FD-LTE به باندهای فرکانسی متفاوتی جهت ارسال و دریافت اطلاعات بهاضافه باند محافظ میانی احتیاج دارد. در TD-LTE این امکان وجود دارد که ظرفیت Uplink و Downlink با تغییر آرایش فریمها تغییر کند ولی در FD-LTE براساس پهنای باند اختصاص یافته به اپراتورها، این ظرفیت ثابت است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amires; 18-09-2022 at 01:03.
سرعت افتضاح شده
شبا به 2 مگ میرسه ، 2مگابیت منظورمه
اشتراکم 10 روز دیگه تموم میشه ، تموم شد میگم بیان جمع کنن
2 مگابیت خوبه که برای من بعضی وقتها شبها به زور 128 میده. ولی در کل شرکت زیتل ادعا میکنه که به دلیل اشتراکی بودن سرویس حداقل سرعت 1 مگابیت میباشد.
ولی حالا بی انصاف نباشم بعد از مدتها که شبها به شدت کند میشد سرویس الان 2، 3 روزه که شبها مثل سابق کند نمیشه و خیلی بهتر شده فکر کنم آون پاپ سایتی
که بهش وصل میشم تغییراتی روش اعمال کردند بهتر شده سرویس. من طرف باغ فردوس هستم.
Last edited by amires; 19-09-2022 at 21:03.
محتوای مخفی: سرعت آپلود بسیار پایین
Last edited by mehrabooni; 20-09-2022 at 02:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)