دوستان سلام. از این مودم میشه به عنوان مودم adsl استفاده کرد؟
دوستان سلام. از این مودم میشه به عنوان مودم adsl استفاده کرد؟
فریموری که بنده نصب کردم و تو فیلم ltewatch هم نشون دادم براتون اپلود کردم
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mr-secret; 03-02-2018 at 17:26.
من لینک فیلم ندیدم میشه لطف کنید اونم بدین با تشکر
- - - Updated - - -
من لینک فیلم ندیدم میشه لطف کنید اونم بدین با تشکر![]()
نه پورت تلفن برای استصال تلفن و پاسخگویی به تماس سیم کارت داخل مودم هست یا برای تماس گرفتن
الان مایی که از ویندوز کرک شده و هزاران نرم افزار دیگ استفاده می کنیم توجیهش چیه؟ اینم همون
بعدش مگه ما با این ایرانسل شرط کردیم مودمشو آنلاک نکنیم
این کلک خود چینی هاست که هم کد آنلاک می فروشن پول درمیارن هم خود مودم
اگر می خواستن کاری می کردن که مودم آنلاک نشه
دوست عزیز فایل فریموری که روی مودم هست دستکاری شده برای همون اجازه اپدیت با فریمور اصلی رو نمیده.اگه کسی با کدهای هگز کار کرده میتونه با تغییر کوچک تو فریمور اصلی اونو اپدیت کنه.که بعد اپدیت دوباره مودم لاک میشه ونیاز به انلاک داره.تمامی فریمور های مودم هم تو سایت combinefile هست.پسوردشم اسم سایته.
سلام شما که فریمور اخر گذاشتی خواهش طریقه نصب و انلاکشم بگید و این بحث تموم کنید بره . این همه ادم منتظر اینن . اول و اخر انلاکش مشخص میشه ولی چه خوبه به نام خودتون باشه این ارزشش از مالیش بیشتر . تشکر
دوستان مودم تنها به یک فایل فریمور و ویرایش فایل فریمور احتیاج داره و با عوض کردن فریمور انلاک میشه.
کسانی که میگن باید مودم باز بشه و انلاک بشه میخوان مارو یعنی گم راه کنن و پول خودشونو در بیارن.
پس حواس جمع باشید.
دوستان احتمالا فربمور اصلی این باشه ، هرکی پیدا کرد لینک بذار دم همه اونایی که مشارکت میکنن تا مشکل دوستان حل بشه
HUAWEI B612s-51dTCPU-V100R001B192D00SP00C00_Firmware_Iran (the Islamic Republic of)_Nonspecific_05014GXT OFFICIAL FIRMWARE FLASH FILE
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)