تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 452 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

اینجا مشکل بخاطر مخابرات گور به گور شده هست که بقیه مجبور شدند از رو هوا سرویس بدند
    بازم جای شکر داره وگرنه چندین سال دیگه باید با این کابلهای درپیت مسی می ساختیم
    خیلی از اوپراتورها در خیلی از کشورها در حال حاضر دارند این سرویس رو ارائه میدند. مثالا اپراتور Tele2, یکی از بزرگ ترین اپراتورهای اروپا، در سوئد، آلمان، اتریش، هلند و چند کشور دیگه اروپایی همین سرویس ایرانسل و مبین نت رو ارائه میده و به همین صورت با حجم های محدود.

سیم کشی و بهبود زیرساخت کار آسونی نیست. گوگل با اون عظمتش تو سرویس «گوگل فایبر» شکست خورده. دیگه مخابرات بماند!

همین اینترنت ملی که همه فقط شکایت میکنند ازش، یکی از پروژه های اخیر استرالیاست.

متاسفانه ما مردمان ناسپاسی هستیم و قرن هاست که داریم چوبشو میخوریم. برعکس آمریکا که مردمان شکرگذاری دارن و خدا هم جواب شکرگذاری هاشونو داده.

دوام دولت اندر حق شناسیست
    زوال نعمت اندر ناسپاسی است

اگر فضل خدا بر خود بدانی
    بماند بر تو نعمت جاودانی

- حافظ

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

2. این کاربر از alimoosavi15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که مشکل پورت فورواردینگ (Port Forwarding) داشتن:

مطمئن هستید قبلاً این کارو انجام داده بودید؟؟؟! چون خیلی ساده بود. اگر هم مبین نت گفته آی پی ثابت میخواد برای این گفته که واقعاً میخواد ولی میشه با یه DDNS اونم حل کرد که دیگه آی پی ثابت نخواد. در کل خیال همه راحت مبین نت Port Forwarding رو نبسته اینم مدرکش:

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که مشکل پورت فورواردینگ (Port Forwarding) داشتن:

مطمئن هستید قبلاً این کارو انجام داده بودید؟؟؟! چون خیلی ساده بود. اگر هم مبین نت گفته آی پی ثابت میخواد برای این گفته که واقعاً میخواد ولی میشه با یه DDNS اونم حل کرد که دیگه آی پی ثابت نخواد. در کل خیال همه راحت مبین نت Port Forwarding رو نبسته اینم مدرکش:

هه. شما یک هفته استفاده کن وقتی بستنش زنگ زدی گفتی بهت گفتن امکان پورت فورواردینگ روی این مودم اصلا نیست میای همینجا یاد من میوفتی. من دقیقا همینجوری شدم دیگه اوکی بود یک هفته باز بود بعد که دیدن دارم استفاده میکنم یهو یکروز دیگه نه تونستم آی پیم رو از خارج شبکه پینگ بگیرم نه پورت فورواردینگ کنم!

5. این کاربر از rezausa2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خیلی از اوپراتورها در خیلی از کشورها در حال حاضر دارند این سرویس رو ارائه میدند. مثالا اپراتور Tele2, یکی از بزرگ ترین اپراتورهای اروپا، در سوئد، آلمان، اتریش، هلند و چند کشور دیگه اروپایی همین سرویس ایرانسل و مبین نت رو ارائه میده و به همین صورت با حجم های محدود.

سیم کشی و بهبود زیرساخت کار آسونی نیست. گوگل با اون عظمتش تو سرویس «گوگل فایبر» شکست خورده. دیگه مخابرات بماند!

متاسفانه ما مردمان ناسپاسی هستیم و قرن هاست که داریم چوبشو میخوریم. برعکس آمریکا که مردمان شکرگذاری دارن و خدا هم جواب شکرگذاری هاشونو داده.

دوام دولت اندر حق شناسیست
    زوال نعمت اندر ناسپاسی است

اگر فضل خدا بر خود بدانی
    بماند بر تو نعمت جاودانی

- حافظ

دوست عزیز من خیلی معذرت میخوام ولی تا همین 4سال پیش سرعت 128 به بالا کارت دانشجویی میخواست . پینگ هم زیر 350 میگفتن خیلی خوبه. همین الانشم یک پینگ درست حسابی نمیدن . کیفیت تک کانکشن کلا افتضاحه . یک روز خوش نداریم از دست این اینترنت بعد شما یک جوری میگی شکرگذار نیستی انگار ما 10ساله اینترنت 100مگ داریم و راضی نیستیم.

7. این کاربر از rezausa2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دوست عزیز من خیلی معذرت میخوام ولی تا همین 4سال پیش سرعت 128 به بالا کارت دانشجویی میخواست . پینگ هم زیر 350 میگفتن خیلی خوبه. همین الانشم یک پینگ درست حسابی نمیدن . کیفیت تک کانکشن کلا افتضاحه . یک روز خوش نداریم از دست این اینترنت بعد شما یک جوری میگی شکرگذار نیستی انگار ما 10ساله اینترنت 100مگ داریم و راضی نیستیم.
    من کارم با اینترنته و هرروز دارم با این سرویس کار میکنم. رو تلویزیونم یوتوب فول اچ دی بدون یک ثانیه بافر وسط stream میگیرم. سرور NAS ام فیلم و سریال فول اچ دی دانلود میکنه و بک آپ های گیگابایتی فایلای کارمو آپلود میکنه رو سرور آمازون بدون هیچ مشکلی. یک سری پورت رایج هم هرروز استفاده میکنم.

همون احتیاجات اینترنتیم که تا چند ماه پیش خارج ایران با خط ۱۰۰ مگ کابلی برطرف میکردم، الان داخل ایران مبین نت با خط ۲۰ مگ برطرف کرده واسم. من که راضی و شاکرم. البته از مبین نت راضیم. ایرانسل هرروز قطعی داشت.

شما اگه مشکل پینگ واسه بازی کردن داری، تا بوده همین بوده و همین خواهد بود. مشکل مختص ایران نیست. مشکل Latency بین قاره ای، مشکل جهانیه. شما نباید انتظار داشته باشی از داخل ایران با سرور مثلا آلمان بدون مشکل Latency بتونی بازی کنی و برعکس یا از داخل آمریکا با سرور آلمان و برعکس. شما باید با سرور داخل کشورت بازی کنی.

9. 2 کاربر از alimoosavi15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من کارم با اینترنته و هرروز دارم با این سرویس کار میکنم. رو تلویزیونم یوتوب فول اچ دی بدون یک ثانیه بافر وسط stream میگیرم. سرور NAS ام فیلم و سریال فول اچ دی دانلود میکنه و بک آپ های گیگابایتی فایلای کارمو آپلود میکنه رو سرور آمازون بدون هیچ مشکلی. یک سری پورت رایج هم هرروز استفاده میکنم.

همون احتیاجات اینترنتیم که تا چند ماه پیش خارج ایران با خط ۱۰۰ مگ کابلی برطرف میکردم، الان داخل ایران مبین نت با خط ۲۰ مگ برطرف کرده واسم. من که راضی و شاکرم. البته از مبین نت راضیم. ایرانسل هرروز قطعی داشت.

شما اگه مشکل پینگ واسه بازی کردن داری، تا بوده همین بوده و همین خواهد بود. مشکل مختص ایران نیست. مشکل Latency بین قاره ای، مشکل جهانیه. شما نباید انتظار داشته باشی از داخل ایران با سرور مثلا آلمان بدون مشکل Latency بتونی بازی کنی و برعکس یا از داخل آمریکا با سرور آلمان و برعکس. شما باید با سرور داخل کشورت بازی کنی.

منظورتونو متوجه میشم . بله فاصله رو خیلی نمیشه کاریش کرد قبول . ولی بحث من پینگ فاصله ای نبود . نوسان پینگ بود و کیفیت adsl ها که پینگ آلمان که حدود 100 باید باشه به 300 350 هم میرسه تو زمان های خاص . تازه الان مثلا بهتر شده.

ولی راجب بحث اصلی : من واقعا توی اینترنت هایی که داشتم , مبین نت از همه بهتر بوده شکی درش نیست . فقط شبا افت کیفیت پیدا میکنه (10 شب) که بازم با افت کیفیتش بهتر از adsl هست . قبول دارم ولی شما بحث adsl رو کشیدی وسط من اون حرفارو زدم.
    Last edited by rezausa2020; 09-05-2017 at 02:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

این پینگ من از داخل پنل مودم و سرور آلمانی:

PING 91.250.106.100 (91.250.106.100): 56 data bytes
    64 bytes from 91.250.106.100: seq=0 ttl=47 time=108.980 ms
    64 bytes from 91.250.106.100: seq=1 ttl=47 time=108.420 ms
    64 bytes from 91.250.106.100: seq=2 ttl=47 time=104.300 ms
    64 bytes from 91.250.106.100: seq=3 ttl=47 time=104.180 ms

حدود ۱۰۰ ساعت ۴ نصفه شب که حداکثر ۴ مگ میشه.

در ضمن من حرفی از adsl نزدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شاید من اشتباه متوجه شدم ولی مبین نت سیم کشی نداره

در ضمن من حرفی از adsl نزدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

شاید من اشتباه متوجه شدم ولی مبین نت سیم کشی نداره
    اون قسمت در جواب یوزر whitehat بود که در مورد زیرساخت نوشته بودند.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

عزیز تازه ایران امدی؟ شاکری؟ خوبی؟ میدونستی تو ایران (فقط و فقط تو ایران) مردم از نداشتن اینترنت پر سرعت تک کانکشن جهانی رنج میبردند و می برند؟ این قدر که برنامه ای مثل IDM و انواع مشابه اش تو ایران سبز شده و فقط تو ایران استفاده می کنند؟ آن ور دنیا به طرف میگی IDM یا دانلود منیجر میگه چی هست؟ عزیز برادر مارو گرفتی؟
    پینگ ملی هم تو ایران عدد 2 نیست! اینو میدونستی؟ آن ور طرف بعد از پینگ 1 مودم/روتورش پینگ بعدی رو 2 هست! اینو میدونستی یا تبلیغی چیزی می کنی؟
    Last edited by italodance; 09-05-2017 at 08:59.

15. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •