سلام، تا جایی که من میدونم خط و خش های که با اجسام نوک تیز یاتوسط برخورد اجسام سخت ایجاد شده باشد برگشت پذیر نیستند، تنها کاری که میشه کرد اینکه از برخوردهای بیشتر جلوگیری کنید.
سلام، تا جایی که من میدونم خط و خش های که با اجسام نوک تیز یاتوسط برخورد اجسام سخت ایجاد شده باشد برگشت پذیر نیستند، تنها کاری که میشه کرد اینکه از برخوردهای بیشتر جلوگیری کنید.
.........................................
Last edited by masuods70; 12-03-2017 at 23:40.
ممنون بابت توضیح منم چندخط اضافه میکنم:
این فناوری نانوسل که توسط رقبا با نام تلوزیون های کوانتومی نیز نام گذاری شده از صفحه بسیار نازکی متشکل از ذرات کریستال شیشه بجای صفحه پلاستیکی نیمه مات برای ایجاد نور پس زمینه استفاده میکنه به همین جهت میزان نور منتشره در پس زمینه از میزان نور صفخات نمایش تلوزیونهای LED معمولی بیشتر و ضخامت بسیار باریک این صفحات امکان تولید پنل های بسیار باریکتر و سبک تر رو فراهم میکنه
شاین ذکر است در این فناوری همچنان مشکل فرار نور یا همون نشت نور که از مشکلات فناوریهای متکی به نور پس زمینه هستند هنوز هم وجود داره .
بنابر این کیفیت کنتراست و تصویر این تلوزیونها با تلوزیونهای با فناوری OLED قابل مقایسه نیست اما با توجه به قیمت تمام شده بسیار ارزانتر هست.
Last edited by masuods70; 12-03-2017 at 23:41.
دوستان، این داستان غیر فعال شدن وایت بلانس چیه، کسی برخورد کرده با این مشکل، بعد از اینکه ما هو اره دستگاه راه اندازی شد توسط نصاب، خواستم از روی سایت rtings کالیبره کنم تلویزیون روی dark room دیدم وایت بالانسم خاموش شده , خیلی رو مخمه کسی میدونه علت چیه، من چیکار باید کنم
بنظر شما به نمایندگی های ال جی زنگ بزنم، چه داستانی شده این![]()
سلام دوست عزیز
شاید مشکل ناشی از اتصال کوتاه یا هرچیز دیگه ای باشه اما توی همین تاپیک تا الان فکر کنم3یا4مورد این مشکل گزارش شده که آمار کمی نیست.
توصیه و تاکید من هم برای این بود که دوستان گرفتار مشکلی که ما شدیم نشند و بقیه اش بخودشون بستگی داره.
من موقع چیدن کانال که قاعدتا کار شاق و بزرگی برای یک دستگاه با پردازنده4هسته ای نباید باشه با مشکل روبرو شدم که متاسفانه به هرعلتی حالا یا نقص در طراحی یا ضعف در سخت افزار یا نقص در نصب و اتصالات این مشکل پیش اومد.
من هم مثل شما فکر میکردم که این طراحی یک شرکت بزرگه که طراحانش دانش و تخصصشون از ما خیلی بیشتره و فکر همه جا رو کردند اما فراموش کردم که همین طراحان بزرگم میتونند توی طراحیشون دچار اشتباه بشند مثل شرکت بی.ام.و و هوندا و تویوتا(که مجبور به دادن فراخوان و جمع آوری محصولات و جایگزینی آنها کردند)و یا همین شرکت LG.
گوشی LG G4 پرچمدار سال2015 این کمپانی که بدون هیچ دلیلی و بصورت ناگهانی دچار مشکل Bootloop میشد و دقیقا شرایطی شبیه همین UH850 براش پیش میومد یعنی بعد از روشن شدن روی آرم LG گیر میکرد و باید برد گوشی عوض میشد.
به هرحال شما و دیگران مختارید که از وسیله اتون به هرشکل و روشی که دوست دارید استفاده کنید و باور بفرمایید استفاده کردن یا نکردن دوستان هیچ سود یا ضرری برای من نداره.
موفق باشید.
پ.ن:
مثالهایی درمورد وجود نقص در طراحی از طرف کمپانیهای معتبر و بزرگ دنیا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by masy222; 14-03-2017 at 04:56.
دوستان سلام
من توی فروشگاه این تلویزیون رو کنار تلویزیون دیگه دیدم رنگ کلی صفحه نمایش مایل به زرد بود
مثلا رنگ های سفید رو کرم رنگ نشون می داد که به نظرم ناشی کیفیت پایین صفحه نمایش بود از دوستانی که این تی وی رو دارن می خوام یع نظر راجع به این مشکل بدن
مورد بعدی که می خوام بدونم اینه که قسمتی که سنسور نور قرار گرفته (زیر آرم ال جی)با توجه به به رنگ نقره ای این قسمت به نظر می رسه باعث اختلال در کار سنسور نور بشه از دوستان خواهشمندم این مورد رو چک کنن تی وی رو روی صرفه جویی در مصرف انرژی بگذارند ببینند میتونه خودش رو با نور محیط هماهنگ کنه
دوست عزیز اتفاقا رنگ سفید این مدل خیلی خوبه و مطمئن باشید تنظیمات اون تلویزیون که شما دیدید درست نبوده و رنگ سفید بقول شما به زردی میزده .
سلام، دوستانی که این تلویزیون دارن از گزینه picture mode setting>expert control<WHITE BALANCE برید نگاه کنید فعاله وایت بالانس البته باید روی حالت EXPERT DARK ROOM باشید؟
داداش یه جور میگی استفاده صحیح و ...... انگار میخوای موشک هوا کنی دیگه استفاده کردن گیرنده داخلی طرز خاصی نداره که شما بلد باشین و دیگران نابلد اکثر دوستان و من جمله خود من هنگام سرچ این اتفاق واسمون افتاده میشه بگید چطور باید سرچ کرد؟؟!!پس مشکل از خود تلویزیون نه کاربران در ضمن مگه کسی بیکاره ساعتها با منوها ور بره مگه چی داره که بشه ساعتها باهاش ور رفت.لطفا طرفداری کورکورانه از این برند نکنید مسلما این مدل مشکل داره چون من کاملا در جریان کار هستم.
دوستان، بالاخره فهمیدم چرا وایت بالانس غیر فعال شده، cinema mode و motion eye care باید خاموش باشه، در غیر این صورت وایت بالانس غیر فعال میشه و نمیتونین وارد تنظیمات برای کالیبره تلویزیون بشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)