تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 181 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوب این مشکل شماست.
    من خودم و 3 نفر از اعضای خانواده رو از همراه اول بردم رایتل همگی راضی هستن.
    این رومینگ هم که میگی مشکل از گوشی شماست که زود سوئیچ نمیکنه.
    من واقعا راضیم از رایتل.
    بزرگترین حسن رایتل این هست که همه جا 3g و 4g داره اصلا 2g نداره خداروشکر.
    سلام دوست عزیز گوشی شما چی هست که زود سوییچ میکنه؟ من LG G2 دارم افتضاحه خیلی دیر سوییچ میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

میشه یه توضیحی بعد از فعال کردن سیم کارت همراه اول بگید ( با کدوم شماره تماس گرفتید یا sms زدید)
    ممنون
    از طریق سایت همراه اول جمعه درخواست بازگشت فوری دادم به همراه اول اس ام اس تایید اومد از ۶۶٧ شنبه باهام تماس گرفتن از یه دفتر خدماتی همراه اول برای فرستادن سیمکارت عصر هم آوردن. بعد یه اس ام اس تایید دیگه اومد که تا اونو تایید کنی چند دقیقه بعد سیمکارت قبلیت میسوزه و سیمکارت جدید فعال میشه،
    اما چون سیمکارت جدید منو با شماره سریال اشتباه در سیستم ثبت کرده بود و ارسال کرده بود اون دفتر خدماتی بنابراین هنوز سیمکارتم غیر فعاله و رنگ زدم به ٩٩٩٠ گفت شماره سریال سیمکارت همراه اول شما در سیستم با شماره سریال سیمکارتی که اون دفتر بهتون تحویل داره مغایرت داره و اونها دوباره براتون سیمکارت دیگری باید بفرستن که مشکل رو ثبت کرد و شماره و آدرس گرفت ازم که فردا زنگ بزنه برای ارسال سیمکارت

Sent from my SM-P555 using Tapatalk

3. این کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کلا الجی تو آنتن دهی و سرچ کردن شبکه ضعیف هست .
    من خودم G3 دارم اونم بدرد نمیخوره.
    تو این زمینه ها اول هواوی بعد سامسونگ و بعد سونی. ....

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز گوشی شما چی هست که زود سوییچ میکنه؟ من LG G2 دارم افتضاحه خیلی دیر سوییچ میکنه.
    من سامسونگ اج پلااس دارم مشکلی هم بابت سوئیج شدن ندارم.
    یعنی به محض اینکه میرم داخل مترو کنار انتن R میاد و میره روی رومینگ همراه اول.
    شما میتونی خودت گوشی رو ببری به حالت ایر پلین و خارج کنی تا رومینگ فعال بشه.
    Last edited by A.IvI.I.N; 29-08-2016 at 09:58.

6. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Damask Roses's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

توی این سامانه استعلام تعداد خطوط بعد از ترابرد آیا از تعداد سیمکارت های اپراتور مبدا کم میشه و یکی به اپراتور مقصد اضافه می شه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا اینکه به هر دو اضافه میشه ؟

امکانش هست یکی استلام کنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

از طریق سایت همراه اول جمعه درخواست بازگشت فوری دادم به همراه اول اس ام اس تایید اومد از ۶۶٧ شنبه باهام تماس گرفتن از یه دفتر خدماتی همراه اول برای فرستادن سیمکارت عصر هم آوردن. بعد یه اس ام اس تایید دیگه اومد که تا اونو تایید کنی چند دقیقه بعد سیمکارت قبلیت میسوزه و سیمکارت جدید فعال میشه،
    اما چون سیمکارت جدید منو با شماره سریال اشتباه در سیستم ثبت کرده بود و ارسال کرده بود اون دفتر خدماتی بنابراین هنوز سیمکارتم غیر فعاله و رنگ زدم به ٩٩٩٠ گفت شماره سریال سیمکارت همراه اول شما در سیستم با شماره سریال سیمکارتی که اون دفتر بهتون تحویل داره مغایرت داره و اونها دوباره براتون سیمکارت دیگری باید بفرستن که مشکل رو ثبت کرد و شماره و آدرس گرفت ازم که فردا زنگ بزنه برای ارسال سیمکارت

Sent from my SM-P555 using Tapatalk
    من هم برگشتم همراه اول، الان پنج روز گذشته ولی هنوز سیم کارت همراه اول در شبکه رجیستر نمیشه
    9990 هم میگه همه چیز درسته مشکلی نداره
    تا دیروز میگفتن صبر کن 5 روز بشه ، امروز میگه بررسی میکنیم ....
    متاسفانه بیشتر از پنج روزه که خطم تو هواست

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من سامسونگ اج پلااس دارم مشکلی هم بابت سوئیج شدن ندارم.
    یعنی به محض اینکه میرم داخل مترو کنار انتن R میاد و میره روی رومینگ همراه اول.
    شما میتونی خودت گوشی رو ببری به حالت ایر پلین و خارج کنی تا رومینگ فعال بشه.
    ممنون از پاسختون. مشکل من رفتن روی رومینگ نیست چون وقتی رایتل آنتن نمیده سریع میره رو همراه اول ولی وقتی رایتل آنتن میده دیگه بر نمیگرده روی رایتل و حتی رومینگ رو هم قطع میکنه و no service میده که در نتیجه باید دستی رجیسترش کنم دوباره. شمچنین مشکلی ندارین؟ ینی وقتی از مترو میاین بیرون خودش برمیگرده رو رایتل سریع؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من از ایرانسل ترابرد کردم به همراه اول
    مشکلی که دارم این هست که یکی موقعی که به خط های همراه اول زنگ میزنم اول شمارم +98 یا 0 نمیفته برا طرف !

ودومی هم با اس ام اس های امنیتی از طرف سایت ها مثلا فیسبوک و تلگرام و ... هست یعنی مثلا موقع فعالسازی تلگرام یه اس ام اس میاد کد رو میزنی فعال میشه ! اون کد واسم نمیاد

کسی راه حلی سراغ داره ؟ یا مشکل منو داره >؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ممنون از پاسختون. مشکل من رفتن روی رومینگ نیست چون وقتی رایتل آنتن نمیده سریع میره رو همراه اول ولی وقتی رایتل آنتن میده دیگه بر نمیگرده روی رایتل و حتی رومینگ رو هم قطع میکنه و no service میده که در نتیجه باید دستی رجیسترش کنم دوباره. شمچنین مشکلی ندارین؟ ینی وقتی از مترو میاین بیرون خودش برمیگرده رو رایتل سریع؟
    منم "دقیقا" همین مشکل رو روی نوت ۳ داشتم دوست عزیز. مشکل از سمت گوشی بود. با گوشی جدیدم هیچ مشکلی نیست و شاید ۱ دقیقه هم No service نباشه و سریعا برمیگرده روی رایتل. ممکنه با امتحان کردن رام های مختلف بتونین مشکل رو رفع کنین. ولی من با ۳ تا رام مختلفی که امتحان کردم حل نشد بنابراین حدس میزنم مربوط به سخت افزار گوشی باشه نه نرم افزارش.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

12. این کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از مترو که میام بیرون بعد از چند دقیقه خودش میره روی رایتل ولی no service نمیشه.
    شما همونطور که دوستمون گفت رام گوشیت رو عوض کن و رام جدید ایران بگیر فلش کن ایشالا درست بشه.

14. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •