چه سرعت پایینی داره ... 30 تا لینک لیچ کردم همه افتضاح
------
آپدیت
ساعت 1:50 ص
سرعت خوب شد
چه سرعت پایینی داره ... 30 تا لینک لیچ کردم همه افتضاح
------
آپدیت
ساعت 1:50 ص
سرعت خوب شد
Last edited by ultrasahand; 05-06-2016 at 00:53.
سلام این سرویس شاتلند خیلی عالیه!!! فایلهایی که کاربرها داخل پنل خودشون آپلود میکنند سرعت محدودمیکنه الان ازمن اینطوری شده درصورتی که ازسایت خود شاتلند فایل بزارم دانلود کامل من سرعت 1.5 میگیرم
جالب اینجای با پشتیبانی صحبت کردم میگه محدودیت تو کارشاتل برای شاتل لند نیست بعد میگه که فایلی که شما ازسایت دیگه آپلو د میکنید داخل پنل چون ازسایت دیگه آپلود میشه مستقیم روی سرور شاتل لند آپلود نمیشه واسه همین سرعت افت میکنه بعدش من درجواب ازطرف پرسیدم
من اکانت دانلود آپلود دارم همین فایلی که داخل سایت شما آپلودکردم سرعت نصفحه میگیرم داخل همین سایتی که اکانت اشتراکی دارم آپلود میکنم اونجا به من سرعت اسمی میده واسه دانلود یعنی 1.5 بعد خود پشتیبانی قانع شد که واسه شاتل لند هم کاربرها محدودمیشن فایلی که آپلود کنن داخل پنل![]()
هر چی تلاش میکنم یه چی آلپود کنم اصلا لودینگ هم نمیاره و تشخیص نمیده با این وجود که لینک ها مستقیم هستن.
سلام دوستان یکی اینو برام تیکه کنه هر کاری کردم این یکی فایل نشد ممنون
http://4upld.com/1Ha0U
محدودیت حجم : 2 گیگ برای هر فایل .
تو همون 4 آپلود میخواستم تیکه تیکه کنم این یکی نشد
Last edited by Abolfazl-Star; 06-06-2016 at 01:30.
یک مجموعه مستند اسپانیایی سیاحتی بنام mi-familia-en-la-mochila-family-run:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سری ویدیو توضیح در مورد دو شهر بارسلونا و مادرید اسپانیا، توضیحات توریستی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Danie1; 06-06-2016 at 13:58.
کسی میدونه چرا نمیشه آپلود کرد؟؟
این دوره واقعا این سرویس گند زده!!! یا خرابه یا خیلی کند!الانم که اصلا کار نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)