Sony 55X8500C
samsung ju7000
Sony 55X8500C
samsung ju7000
سلام
دوستان من حداکثر با بودجه ی 3 میلیون بهترین انتخابم چی میتونه باشه از بین گزینه های زیر:
TOSHIBA SMART TV LED FULL HD 50L5550رفرش 200
SONY LED 3D FULL HD TV 50W800C رفرش 120
PHILIPS ANDROID TV LED FULL HD 50PFT5500 رفرش 200
از سامسونگ و الجی هم اگر مدلی رو در حد اینها میدونید پیشنهاد بدید
Last edited by pedramgolchin; 11-04-2016 at 13:35.
سلام
- قیمت 55X8500C فکر می کنم بالاتر از 5 میلیون هست
- در مورد ju7000 هم خیلی از مدل معادل داخلیش ارزونتر نیست تقریبا هم قیمت هستند. مدل داخلیش ju7960 هست که البته گارانتی رسمی هم داره
sony w800c سایز 55 با اگارانتی فکر کنم حدود 5 باشه .
دوسا عزیز سایز بزرگ ملاک قرار بدین شاید اولش براتون جالب نباشه اما بدن پشیمون میشین
با چی میخواین بازی کنید دستگاهتون؟
سری سونی اینپونت لگش پایینه برای گیم عالیه مخصوصا سری W ولی توی این سری یکم رفته بالاتر البته اونجوری نیست تاخیر زیاد حس کنید سایتا بیشتر جنبه تبلیغاتی داره من tvخودمuf950 هیچ مشکلی ندارم حتی توی فوتبال اینا دیگه این که ازین کمتره
پیشمهاد من به شما تا 3300
اونایی بود که گفتم اما به نظرم توشون سونی انتخاب کنید بهتره به دلیل بیشتر بودن این برند خدا نکرده چیزیم بشه تی وی راحت میتونید اینجا تعمیرش کنید
سلام
میشه دلیلش رو بفرمایید
حداقل سایزی که شما پیشنهاد میدید چی؟(با توجه به آپارتمان های 60 70 متری)
با تشکر
سلام دوست عزیز مدل داخلی JU7000 مدل JU7960 نیست، من از خیلی فروشنده ها پرسیدم ju7000 سایر 40، 50، 55، .... داره ولی مدلju7960 زیر 55 اینچ نداره فقط 55 اینچ داره و یه سایز بزرگتر از 55 کاش یکی میدونست معادل داخلیش چیه، هرکسی یه مدلی رو معرفی میکنه ولی هیچکدوم درست نیست
سلام دوست عزیزم، ممنونم از راهنماییتون، فرمودین خودتون LG UF950 دارید که شکر خدا معلومه که خیلی راضی هستید، خداروشکر
میشه بفرمایید مدل 950T هست یا 950V ؟؟ چند اینچه؟؟ چند خریدید؟؟ اینترنتی از بانه خریدید یا بازار شهرتون؟؟ ممنونم
سلام ممنون از وقتی که گزاشتید
دوست عزیز من خودم از طرفداران شدید سونی هستم حتی تی وی که الان دارم 40 سری d براویا هستش
منتها دوست عزیز با تحقیقاتی که کردم تو تهران واقعا سونی داره پول بیشتری نسبت به ارزش تی وی میگیره
و من همچنان در حال تحقیق دوستان هم راهنمایی کنند ممنون میشم
سلام ممنون از وقتی که گزاشتید
دوست عزیز من خودم از طرفداران شدید سونی هستم حتی تی وی که الان دارم 40 سری d براویا هستش
منتها دوست عزیز با تحقیقاتی که کردم تو تهران واقعا سونی داره پول بیشتری نسبت به ارزش تی وی میگیره
و من همچنان در حال تحقیق دوستان هم راهنمایی کنند ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)