سلام دوستان عزیزم
ویجت برای ویندوز 10 وجود داره که بتونم بذارمش روی دسکتاپ و باهاش سریع Ethernet رو فعال و غیرفعال کنم ؟؟؟
سلام دوستان عزیزم
ویجت برای ویندوز 10 وجود داره که بتونم بذارمش روی دسکتاپ و باهاش سریع Ethernet رو فعال و غیرفعال کنم ؟؟؟
سلام دوستان عزیزم
سی دی ویندوز میذارم اما بوت نمیشه بره واسه نصب. حتی توی خود ویندوزم میزنم واسه ستاپ ارور میده. باید چکار کنم![]()
دوستان من ویندوز جدید رانصب کردم وقتی می خوام مرورگر اج استور ایمیل هرکدام که می خوام باز کنم می نویسد که نمی توانی بایک سرپرست دیگر اقدام کنید مشکل از کجاست
- - - Updated - - -
دوستان من ویندوز جدید رانصب کردم وقتی می خوام مرورگر اج استور ایمیل هرکدام که می خوام باز کنم می نویسد که نمی توانی بایک سرپرست دیگر اقدام کنید مشکل از کجاست
این ارور برای همه برنامه ها می دهد
با سلام
فرق این چهار تا ویندوز 10 در چیه ؟
Windows 10 N (Multiple Editions), Version 1607 (Updated Jul 2016) (x86) - DVD (English)Windows 10 (Multiple Editions), Version 1607 (Updated Jul 2016) (x86) - DVD (English)
Windows 10 Enterprise, Version 1607 (Updated Jul 2016) (x86) - DVD (English)Windows 10 Enterprise 2016 LTSB (x86) - DVD (English) - NEW
- - - Updated - - -
سلام
دوستان من هر کاری میکنم یکسری از برنامه هام و نمیتونم پاک کنم حتی از تو ریحستری هم رفتم ولی نیست
نمیدونم مشکل کجاست مسیر رو هم در ریجستری درست میرم ولی نمیشه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
- - - Updated - - -
سلام
دوستان من هر کاری میکنم یکسری از برنامه هام و نمیتونم پاک کنم حتی از تو ریحستری هم رفتم ولی نیست
نمیدونم مشکل کجاست مسیر رو هم در ریجستری درست میرم ولی نمیشه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام لبتاب من به اینترنت وصل نمیشه نمیدونم چرا یهو اینطوری شد داشتم میرفتم اینترنت یهو قطع شد و نمیره.تو کنترل پنل نتورک شارینت سنتر اصلا اون نوشته اینترنت نمیاد میزنه موجود نیست.درایورای لبتابم نصب کردم ولی نشد.امکان داره از قندشکن باشه چون اونو پاک کردم اینطوری شد.
مشکلم از خود لبتابه و از مودم یا اینترنت نیست چون الان دارم با گوشی میام
سلام دوستان شرمنده مزاحم شدم لب تاب داداشم عکس ها و فیلم ها رو باز نمیکنه هر چی هم برنامه و نرم افزار میریزیم جواب نمیده هم فیلم و هم عکس ویندوز هم عوض کردم ولی باز هم نشد دوستان چکار کنم لب تابش ایسوس ویندوز 8 و 64 بیتی اصلا فرمت فایل ها رو شناسایی نمیکنه با همه نرم افزار ها هم آزمایش کردم ولی نمیشه انگار کلا فایل های عکس و فیلم ها خراب شده .شرمنده میخاستم عکسی از فایل ها آپلود کنم ولی نمیشه نمیدونم مشکل چیه راستی لازم به ذکره هم ویندوز عوض کردم هم ویروس کشی کردم .تو رو خدا جواب بدین فقط
سلام
بیشتر توضیح بدید. یعنی دوربین دارید وصل میکنید و عکس و فیلم را آپلود میکنید: ولی ویندوز باز نمیکنه؟
یا فیلم و عکس از وب دانلود کردید؟ بقیه برنامه ها مشکل ندارند؟ روی وب فیلم و عکس را راحت نگاه میکنید؟ (با مرورگر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)