بازی رو نصب کردم کرک رو هم کپی کردم ولی اصلا وارد بازی نمیشه حتی روی ستینگ هم کلیلک میکنم چیزی باز نمیکنه
وقتی بازی رو اجرا میکنم رو تسک منیجر میاد که داره از رم استفاده میکنه ولی تصویر نمیاد
بازی رو نصب کردم کرک رو هم کپی کردم ولی اصلا وارد بازی نمیشه حتی روی ستینگ هم کلیلک میکنم چیزی باز نمیکنه
وقتی بازی رو اجرا میکنم رو تسک منیجر میاد که داره از رم استفاده میکنه ولی تصویر نمیاد
سلام دوستان من به مشکل برخوردم.بازی به طور کامل نصب و کرک میشه در تنظیمات هم همه موارد good ولی وقتی بازی اجرا میکنم یه صفحه باز میشه و سریع بسته میشه.
بازی چند بار نصب کردم درست نشد.ویندوز من 10 64 بیته کارت گرافیک هم آپدیت.
کسی راه حلی داره ؟؟؟؟ تشکر
ویندوزت رو بکن 7
سلام
دوستان ، بازی واسه من روون اجرا میشه فقط مشکلی که دارم اینه که توی Replay ها و صحنه آهسته ها ؛ این توپه گیر میکنه وسط تصویر و خیلی دیر میره.....
اینو نمیشه کاریش کنم ؟ کسی این مشکلو نداره ؟
محتوای مخفی: تصویر
سلام
آقا من ی مشکلی دارم
گرافیک من Ge Force 310 M هستش
متاسفانه بازی گرافیک لب تابمو شناسایی نمیکنه
و مجبورم با گرافیک آنبرد بازی کنم
چطوری مشکلمو حل کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Setting بازی رو با گرافیک Nvidia اجرا کنید و تنظیمات رو انجام بدین . راست کلیک روی آیکون بازی و اجرای با گرافیک Nvidia .![]()
Last edited by ™...; 20-09-2015 at 13:33.
سلام
این نسخه 5 گیگی ریلودد نهایی هست ؟
اگه نهاییه پس چرا حجمش انقد کمه؟
پس ایشالله یه فوتبال آس بسازه که رو دست PES و FIFA بزنه؛ حال کنیم.
حالا از کجا شایعه شده که احتمال داره فوتبال درست کنه؟
سلام. 9400 که جزء سری های قدیمی NVIDIA هستش! مال حول و حوش سال 2009 ولی 730 مال 2، 3 سال پیشه که قوی تر از 9400 هستش و 820 هم مال پارساله که قوی تر از 730 هستش!
سلام. آره؛ نهاییه. من از سایت رسمیش که بچّه ها چند صفحه قبل لینکشو گذاشتن، همین 5 گیگی رو دانلود کردم و الآنم بدون مشکل بالا میاد. بهترین و کامل ترین نسخه، همینه!
حجم کمش به خاطر اینه که خیلی مشکل داره و به غیر از رفع خطاهای بیخودی که تو 2015 می گرفت و بهتر کردن قیافه ها، هیچ کار دیگه ای نکردن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)