تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 64 اولاول ... 1353596061626364 آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 634

نام تاپيک: آرشیو / لیگ جهانی والیبال | FIVB World League 2015

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

خوب آمریکا تونست 3-0 بازی رو ببره و طبق معمول به دلیل ذیق وقت که منبع چک کردن همه چیز من شده ورزش 3 که باید بگیم بیشتر شبکه ی داخلی تا زمانی که ایران در عرصه های جهانی باشه ! بازی رو از دست دادم
    آخراش رسیدم و دیدم شبکه ی ورزش که نمیذاره و ری اسپورت 2 هم تا من رسیدم مصاحبه با سرمربی آمریکا تموم شده بود!
    آمریکا با اقتدار 3-0 برده بود و شاید من دلیلش رو بازی های سنگین قبلی لهستان میدونم که 2 تا 3-2 با هم بود ولی آمریکا توی دور مقدماتی هم نشون داده بود به لهستان باج نمیده!
    دو دقیقه دیگه هم میرم بازی فرانسه رو ببینم
    ری اسپورت 1 به نظر بازی رو میذاره (شایدم 2 بود ها ؟ نمیدونم ) چون گزارشگر ایتالیایی بعد از بازی نیمه نهایی اشاره ای به فینال داشت و اگر نیمه نهایی رو گذاشتن فینال هم میذارند
    شبکه ورزش هنوز نمیدونم میذاره یا نه
    ===
    پینوشت : شانس ... من ری اسپورت همین الان سیاه شد!
    تف! ببینیم حالا چی میشه این فینال
    چون بازی فرانسه رو جز پارسال امسال ندیدم نظری ندارم ولی صربستان جز دریافت در سایر بخش ها توی بازی با لهستان کامل نشون داده بود مخصوصا سرویس های پرشی

2. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خوب آمریکا تونست 3-0 بازی رو ببره و طبق معمول به دلیل ذیق وقت که منبع چک کردن همه چیز من شده ورزش 3 که باید بگیم بیشتر شبکه ی داخلی تا زمانی که ایران در عرصه های جهانی باشه ! بازی رو از دست دادم
    آخراش رسیدم و دیدم شبکه ی ورزش که نمیذاره و ری اسپورت 2 هم تا من رسیدم مصاحبه با سرمربی آمریکا تموم شده بود!
    آمریکا با اقتدار 3-0 برده بود و شاید من دلیلش رو بازی های سنگین قبلی لهستان میدونم که 2 تا 3-2 با هم بود ولی آمریکا توی دور مقدماتی هم نشون داده بود به لهستان باج نمیده!
    دو دقیقه دیگه هم میرم بازی فرانسه رو ببینم
    ری اسپورت 1 به نظر بازی رو میذاره (شایدم 2 بود ها ؟ نمیدونم ) چون گزارشگر ایتالیایی بعد از بازی نیمه نهایی اشاره ای به فینال داشت و اگر نیمه نهایی رو گذاشتن فینال هم میذارند
    شبکه ورزش هنوز نمیدونم میذاره یا نه
    ===
    پینوشت : شانس ... من ری اسپورت همین الان سیاه شد!
    تف! ببینیم حالا چی میشه این فینال
    چون بازی فرانسه رو جز پارسال امسال ندیدم نظری ندارم ولی صربستان جز دریافت در سایر بخش ها توی بازی با لهستان کامل نشون داده بود مخصوصا سرویس های پرشی
    شبکه ورزش نشون میده

ست اول 25-19 فرانسه برد

-----------

فرانسه برد
    قهرمانی فرانسه نشون داد سید بندی چقدر مذخرفه
    تیمی که تو سید 2 هست میاد قهرمان میشه

بعد گروه اول ایران یکی از 3 تیم قدرتمند حذف میشه
    بعدش با قوانین بعدی روسیه از سید 1 حذف و استرالیا جایگزین میشه

!!!
    Last edited by albertxx; 19-07-2015 at 19:30.

4. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بازی جالبی بود
    ما اتفاقی از ست سوم دیدیم. مونده بودم فرانسه چطور دو ست قبلی رو برده؟
    دفاع و سرویس صربستان حرف نداشت.
    فرانسه قهرمان شد...آخر بازی نشون داد قدرت خودش رو...

6. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ری اسپورت انداخت روی توردو فرانس و اون شبکه دیگه اش هم مسابقات شمشیر بازی مهمی برای ایتالیا رو نشون میداد حیف:(
    مجبور شدم از ورزش ببینم
    دو ست اول واقعا فرانسه عالی بود ست اول فقط 5-0 جلو بود و شروع کرد
    همه چیز این تیم پرفکت بود
    ست سوم من انتظار داشتم صرب ها بهتر عمل کنند و همینطور هم شد دوبار 2 امتیاز جلو افتادند ولی فرانسه جبران کرد و باز 2 تا جلو افتاد! ولی صرب به بازی برگشت و طوری شد که شدند 22-18 به نفع صربستان
    آقا ما داشتیم میزدیم کانال جم خانوممون سریال ببینه و ست چهارم رو بعد بیام ببینم که فرانسه تایم آوت گرفت
    گفتم ببینم چی میشه !
    هیچی! فرانسه کولاک کرد! بازی رو 25-23 برد!!
    توی این سطح این اختلاف امتیاز اونم اون بالا کمی غیر ممکن بود ولی اینا نشون دادند فوق العاده بودند!
    اونایی هم که میگن سید بندی مشکل داره! سید یک جای 6 8 تیم بیشتر نیست
    الان بین ایتالیا برزیل لهستان آمریکا همین صرب و ایران و روسیه و استرالیا فقط جای تیم آخر جای شبهه داشت
    مگه باید چنتا تیم رو اون بالا جا کرد؟ خوب معلومه دیگه چنتا تیم قلدر هم اون پایین باید با هم بجنگن یکیش همین فرانسه
    یکیش آلمان یکیش بلغارستان یکیش بلژیک و آرژانتین (حالا به تناسب قدرتشان کمی فرق میکنه)
    به هرحال تیمی که شایسته بود قهرمان شد چون بازی که امشب از اونا دیدم نشون داد فرانسه به عنوان یک تیم بی بدیل خودش رو مطرح کرد

8. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از بازی لهستان فرانسه ۲ ست و فینال هم ست اخرشو دیدم از روونی و قدرت بازی فرانسه نمی شد گذشت واقعا
    لهستان و صربستان رو واقعا تو منگنه گذاشته بودن و شایستگی قهرمانی رو داشتن
    در مقایسه با تیم خودمون انصافا باید گفت تیم یکدست تری بود در واقع اگه ما بازیکنان هر کدومشون نقاط ضعفی دارن فرانسوی ها بازیکنای کامل تری داشتن فرض کنید که معروف بتونه به خوبی دفاع کنه یا سرویسهای خیلی خوبی بزنه و یا موسوی در دریافت اول خوب باشه و ...
    بازیکنهای فرانسه صرفا در تخصص خودشون خوب نبودن که در سایر مهارتهای والیبال هم عملکردی بیشتر از اون چیزی که به نظر میاد و یا لازمه نشون دادن فکر می کنم دلیل نتیجه فوق العادشون هم همین بود

10. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت boobeger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

خیلی خوشحال شدم از قهرمانی فرانسه. یه دهن کجی کرد به قوانین مسخره ی فدراسیون جهانی. واقعا ایول داره که از سطح دو قهرمان بشی.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

همه پست ها به حق فقط و فقط از فرانسه تعریف می کنن؛ این فرانسه همونطور که قبلا هم گفته بودم واقعا شایسته این قهرمانی بود.
    2 ست اول که عالی بودن ! ست آخر رو پیش بینی می کردم صربستان بهتر بازی کنه و وقتی 22-18 جلو افتاد و سالن هم حسابی به هیجان اومد، اصلا فکر نمی کردم فرانسه بتونه به بازی برگرده ولی 2 تا وقت استراحت شاهکار مربی فرانسه بود که تونست فرانسه رو به بازی برگردونه.
    این تیم، کامل ترین تیمی هست که دیدم، با اومدنشون به سطح 1، بازی های لیگ جهانی سال آینده هم بسیار جذاب تر میشه.

13. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فینال اونطور که انتظار داشتم بازی خیلی قشنگی از آب در نیومد
    فرانسه راحت تر از اون چیزی که برای یک فینال میشد متصور شد قهرمانی رو بدست آورد.

صربستان آماده این بازی نبود .. کلی سرویس خراب کرد و مجبور شدن امتیاز آورترین بازیکنشون رو هم بزارن رو نیمکت. البته فرانسه واقعا خیلی خوب بود و هر کاری می خواست با روند بازی می کرد.
    +
    با این اوضاع اگه ایران می رفت سید دوم، شانس بیشتری برای صعود به مرحله پایانی لیگ جهانی داشت.

15. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تاریخ قرعه کشی لیگ ۲۰۱۶ مشخص نیست؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من همیشه طرفداری کواچ رو کردم این رو هم میدونم فدراسیون تلاشش رو انجام داد مربی خیلی بهتری بیاره و بنا بر مسائل سیاسی و مشکلات کشور مربی مشهوری حاضر به ورود به ایران نشد تا به کواچ رسید.من با نظر محتشمیان موافق نیستم اما با این موافقم که کواچ باید عوض شه ؟؟؟ چرا ؟ چون با اینکه مربی بدی نیست و دانش خوبی هم داره اما ضعفهایی داره که داره تو ایران خطا و آزمون میده برای آیندش . الان برای تیم ما وقت خطا و آزمون یه سرمربی نیست چرا که اولویت فدراسیون سکوی المپیک بوده و هست ! با کواچ فکر نمیکنم اون تیم کاملی باشیم که بخوایم به سکو فکر کنیم !! به نظرم فدراسیون باید به فکر سرمربی طراز اول باشه و مخفیانه مذاکراتش رو انجام بده اگر نشد باید به کواچ بسنده کرد و بهش تذکر داد که ضعفهای خودش رو بپوشونه .

فرانسه هم نشون داد اتفاقات جام جهانی شانسی نبوده و یه تیم فوق العاده هستند . آفرین به این تیم که حتی تو فینال هم با قدرت بازی کرد ! این است فرق کشور جهان اولی با جهان سومی . این است فرق ذهنیت مثبت و پیروز . شما نگاه کنید ایران تو جام جهانی دور سوم چطور وا داده جلو فرانسه و آلمان ! چون دیگه فکر کردند تا همینجا بسه برامون . اما فرانسه تا به قهرمانی نرسید وا نداد و بازیشون رو با قدرت ادامه داد.

18. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •