یه گوشیه خوب تا 200 تومن معرفی کنید. که بین گوشیهای تو این قیمت از نظر آنتن دهی عکس و صدا بهتر باشه. ممنون.
یه گوشیه خوب تا 200 تومن معرفی کنید. که بین گوشیهای تو این قیمت از نظر آنتن دهی عکس و صدا بهتر باشه. ممنون.
ببخشید ولی یکم تفاوت داره از نظر طرح و رنگ!!!ولی در هر حال شرمنده.
گوشی kg300 گوشی خوبیه با توجه به امکانات و ظاهرش ولی در هر حال اطلاعات تجربی کمی از اون در دسترس میباشد. در ضمن موتورولا v3i هم گوشی خوبیه
در مورد d600 که گوشیه خوبیه تنها هندزفری نامطلوب نمیتونه معیاری برای ترجیح دادن kg300 باشه که شاید خیلی چیزهای دیگش از اون پایین تر باشه چون بلاخره d600 امتحانش رو پس داده.
Last edited by amir2011; 19-04-2007 at 14:49.
7610 گزینه مناسبیه ولی الان قیمت دقیقش رو نمیدونم ولی k750 گزینه کاملیه از چیزهایی که شما تو این قیمت میخوای
سلام دوستان.
من يه راهنمائي ميخواستم، من فعلا گوشي سامسونگ دارم و ميخوام يكي جديد بخرم!
ولي موندم بين سامسونگ و نوكيا و سوني اريكسون كودومو انتخاب كنم![]()
به نظر شما كودوم بهتره؟![]()
![]()
....................
Last edited by mojtaba_18843; 19-04-2007 at 18:22.
يه سري به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن تفاوتي جز قيمت ندارن ولي حيف كه به قول شما اطلاعات تجربي از كا جي 300 نيست
Last edited by mojtaba_18843; 19-04-2007 at 18:27.
بله...بدون تردید کا 750 بهترین گزینه با این رنج قیمتی برای شماست
انتن دهی مناسب مثل همه ی se ها....دوربین با کیفیت مناسب وصدای بلند و رسا
خوب شما باید بگی معیارات چیه...دوست داری چه امکاناتی داشته باشه...چه قیمتی باشه و ....
فرضا زیر 200 تومن اگه بخواهید بی شک فقط se رو پیشنهاد می دم...تو قیمت های مناسب تر حق انتخاب بیشتری دارین...که با توجه به امکانات و سلیقتون می تونید انتخاب کنید![]()
سلام شما اول سونی اریکسون را بعد نوکیا وبعد سامسونگ میتونی انتخاب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)