ممنون از تمام دوستان
مشكل از كابل بود و الان خيلي سريع اسكن ميكنه
ممنون از تمام دوستان
مشكل از كابل بود و الان خيلي سريع اسكن ميكنه
آره برو دنبالش البته ممکنه 50 صفحه اول توی ذوقت بزنه ولی بعدش دیگه نمیتونی نخونیش.من هم علاقه به خوندن اين کتاب داشتم ، اما نرفتم دنبالش ، اگر جالبه برم !؟
من الان روزی 60-70 صفحش را میخونم فردا هم تمومش میکنم.
راستی کتابش توی بازار 12000 تومن پولشه ولی میتونی از اینترنت بگیری و خودت چاپش کنی.
آره برو دنبالش البته ممکنه 50 صفحه اول توی ذوقت بزنه ولی بعدش دیگه نمیتونی نخونیش.من هم علاقه به خوندن اين کتاب داشتم ، اما نرفتم دنبالش ، اگر جالبه برم !؟
من الان روزی 60-70 صفحش را میخونم فردا هم تمومش میکنم.
راستی کتابش توی بازار 12000 تومن پولشه ولی میتونی از اینترنت بگیری و خودت چاپش کنی.![]()
باسلام
ازدوستاني كه باپرينترHp Photosmart C5183 All-in-One آشنايي دارندلطفا بفرمايندچطورميشودفهميد كداميك ازشش كارتريج جوهرتمام كردندونيازبه شارژياتعويض دارند واينكه نحوه شارژ كردن چگونه است آياخودم ميتوانم اينكارراانجام دهم وچطور.
باتشكر
كسي بااين پرينترآشنايي نداردكه يك پاسخي هم به بنده دهد.
در مورد شارژ کردن باید کیت شارژ و رنگ مختلف که بهشون نیاز داری رو بخری هر رنگی رو با سرنگ به داخل کاتریج تزریق می کنی و سپس هواگیری می کنی . بگه می خوای به طور کامل یاد بگیری باید سرچ کنی :
Refill instructions C5183
با سلام
من پرینترمو با راهنمایی شما خریدم hp1018
الان بعد از استفاده ی تقریبا زیاد حدودا بعد از هر 4 یا 5 برگ پرینت کیفیت پرینت کم میشه و یه خط سفید در طول صفحه میفته که واسعه رفع این مشکل کارتریج رو خارج می کنم و چند بار می چرخونمش خواستم بدونم مشکل از چیه؟
شارزش داره تموم میشه؟
1 سوال دیگه: اگه شارژ تموم میشه می تونم خودم 2باره شارژش کنم؟
شیطوری؟
ممنون
سلام
آخرش کسی میدونه که برای شارژ کارتریج سیاه پرینر لیزر رنگی Hp1600 چیکار باید کرد. میگن کیتش رو باید عوض کرد و بعد شارژش کرد. اگه کسی میدونه کجا کیتش رو میتونم با قیمت مناسب گیر بیارم و شارژش کنم و یا روشش رو توضیح بده ممنون میشم.![]()
چند برگ تا حالا پرینت گرفتید ؟ احتمال داره مشکل از درام باشه .
امکان شارژ وجود داره می تونید از این فایل pdf استفاده کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي من هم همين مشکل پيش آمد. دادم شارژ اما هنوز 50 تا صفحه هم پرينت نگرفته بودم که دوباره همون طوري شد.الان بعد از استفاده ی تقریبا زیاد حدودا بعد از هر 4 یا 5 برگ پرینت کیفیت پرینت کم میشه و یه خط سفید در طول صفحه میفته که واسعه رفع این مشکل کارتریج رو خارج می کنم و چند بار می چرخونمش خواستم بدونم مشکل از چیه؟
دوباره دادم يک جايي گفت درام خرابه.
شما هم يک جاي مطمئن بده، قيمت درام 15000 تومن هست. قيمت شارژ هم استاندارد 10000 تومن.
البته اون Pdf رو هم بخون و اگر تونستي خودت شارژ کني به ما هم بگو.
سلام اين پرينتر clp 300 بفرماييد وقتي كارتريجاش تموم شد بايد عوض بشه يا پر و چقد هزينه داره. بعد اين درام چيه؟ اون چقد درمياد.
يه چيز ديگه. وقتي يكي از كارتريجاش تموم بشه ديگه كار نميكنه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)