تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 114 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1139

نام تاپيک: Wimax Mobinnet / وایمکس شرکت مبین نت

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    گزینه مشاهده جزئیات کارکرد بر اساس ساعت که تو فایل اکسل هم خروجی میداد در اکانت کاربری برداشته شده؟
    از چه طریقی میشه جزئیات کارکرد مصرفی رو براساس بازه مصرف دقیق مشاهده کرد؟
    متاسفانه بر داشتن. میشد از طریقش فهمید چقدر در چه زمانی مصرف شده.

- - - Updated - - -

سلام
    گزینه مشاهده جزئیات کارکرد بر اساس ساعت که تو فایل اکسل هم خروجی میداد در اکانت کاربری برداشته شده؟
    از چه طریقی میشه جزئیات کارکرد مصرفی رو براساس بازه مصرف دقیق مشاهده کرد؟
    متاسفانه بر داشتن. میشد از طریقش فهمید چقدر در چه زمانی مصرف شده.

2. این کاربر از AMNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

مبین نت عیدی داده! یک گیگ عیدی برای همه و یک طرح 6ماهه 2مگ سرعت با 28گیگ که 240هزار تومان بود حالا شده 190تومان! کسی فعال کرده؟ به نظرم بصرفه نیست چون هر گیگ اضافش 14هزار تومان هست هرجور حساب میکنم می بینم همون 512 6ماهه بصرفه تره حالا شاید سرعتش کمتر باشه ولی به هرحال فرق زیادی ام نداره

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مبین نت عیدی داده! یک گیگ عیدی برای همه و یک طرح 6ماهه 2مگ سرعت با 28گیگ که 240هزار تومان بود حالا شده 190تومان! کسی فعال کرده؟ به نظرم بصرفه نیست چون هر گیگ اضافش 14هزار تومان هست هرجور حساب میکنم می بینم همون 512 6ماهه بصرفه تره حالا شاید سرعتش کمتر باشه ولی به هرحال فرق زیادی ام نداره
    زیاد به صرفه نیست، من با ۳ تا مودم تست کردم ظاهرا به هرکدام طرح های مختلف داده
    تنها طرح خوبش برای مشترکین جدید هس که یه مودم بخری 180 گیگ حجم میده 290 تومن

Sent from my D6503 using Tapatalk

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من مودم مبین نت bm632w دارم و اون طرح ۴ مگ ۱ ماهه ۱۰ گیگ که قیمتش ۳۵ تومن هست رو فعال کردم و تقریبا ۵ ماهه از این طرح استفاده میکنم و سرعت دانلودم هم تا ۶۵۰ کیلو بایت میره و شبانه رایگان راحت بین ۴ تا ۱۰ گیگ دانلود میکنه ( بستگی به سرور دانلود داره ) و پینگم هم که قبلا ۵۰۰ تا ۶۰۰ بود خیلی بهتر شده و تقریبا بین ۱۹۰ تا ۲۲۰ متغیر هست و ازش تقریبا راضیم ولی یه مشکلی که هست اینه که من مودم رو خونه خودمون گذاشتم که طبقه دوم هست و خانواده خالم طبقه اول زندگی میکنن و وقتی پسر خالم میخواد وصل بشه لپ تاپ اصلا سیگنال رو پیدا نمیکنه یا فقط ۱ خط سیگنال میاد که اونم قطع و وصل میشه . میخواستم بدونم راهی برای افزایش برد وای فای هست یا نه ? چون پشت مودم جای آنتن داره و فکر کنم بشه کارایی کرد ولی در این کار حتی یک ذره هم اطلاعات ندارم و اگه میشه منو راهنمایی کنید تا یه آنتن خوب بخرم
    Last edited by Dark_Priest; 26-03-2016 at 09:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

سلام متوجه نشدم کدوم طرح رو فعال کردی اما این قضیه ارتباطی با طرح نداره تقریباً این مشکل شما رو خودمم داشتم میخواستم دوتا اتاق دیگه هم سیگنالش بره برای اینکار وارد تنظمات مودم شدم و در قسمت بالا سمت چپ Networking رو انتخاب و Wifi-Setting یک گزینه داره به اسم Tx Power که 13 dbm رو انتخاب کردم البته فکر کنم برخی مودمها گزینه های قویتری هم داشته باشن و Apply رو زدم بعدش توی دو اتاق دیگه هم سیگنالش رسید اگر شما میخواهی سیگنال طبقه پایین برسه مودم رو بذار لبه پنجره و در طبقه پایین لپ تاپ هم نزدیک پنجره باشه مطمئن باش سیگنال رو میگیره

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر کنم محدودیت دانلود دو برابر حجم خریداری شده برای مشترکان قدیمی هم اعمال داره میشه چون به یکباره از دیشب حجمم صفر شد بعد ا دانلود شبانه
    کسی مشکلی نداره؟

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فکر کنم محدودیت دانلود دو برابر حجم خریداری شده برای مشترکان قدیمی هم اعمال داره میشه چون به یکباره از دیشب حجمم صفر شد بعد ا دانلود شبانه
    کسی مشکلی نداره؟
    مشترکین قدیمی یعنی کیا؟ چون من خودم خیلی قبل از این طرح های مسخره دوبرابر حجم، مشترک بودم حدودا ۲ سال قبلش الانم اکانتم فعاله هر چند وقت یکبار میرم مسافرت یه ۱ ماهه میزنم تا مسافرت بعدی مودمو جمع میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشترکین قدیمی یعنی کیا؟ چون من خودم خیلی قبل از این طرح های مسخره دوبرابر حجم، مشترک بودم حدودا ۲ سال قبلش الانم اکانتم فعاله هر چند وقت یکبار میرم مسافرت یه ۱ ماهه میزنم تا مسافرت بعدی مودمو جمع میکنم
    مشترکین قدیمی کسایی که فکر کنم از یک سال پیش به قبل مشترک مبین نت شدن، چون برای جدیدا محدودیت دو برابر دانلود حجم هست،گفتم ببینم کسی دیگم همچین مشکلی داشته یا نه، چون مبین نت رو برای شبانه شارژ میکنم

Sent from my D6503 using Tapatalk

10. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی مشکلی نداره؟
    والا دیشب از مسافرت برگشتم تازه طرح تمدید کردم ی سه گیگی دان گردم خبری نشد یه دو روز دیگه خبرشو میدم بهت تا دوبرابر رد بشه

12. 2 کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

آخرین وضعیت دانلود شبانه مبین نت به چه صورته؟ هنوز بین کاربران قدیمی و جدید تفاوت هست؟ یا همه بدون محدودیت میتونن استفاده کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •