عزیز تست سرعت گذاشتم دیگه.سرعت دانلود فعلا بالای ۲۰۰هست(همین الان خریدم)
مهم بلاهایی هست که بعد از ۲۰گیگ دانلود سرم میاد[emoji3]
عزیز تست سرعت گذاشتم دیگه.سرعت دانلود فعلا بالای ۲۰۰هست(همین الان خریدم)
مهم بلاهایی هست که بعد از ۲۰گیگ دانلود سرم میاد[emoji3]
<p>
سلام من سرویس اکو512 دارم جدیدا مصرفم زیاد شده و یک روز در میون مجبورم ترافیک بخرم الان تصمیم گرفتم یه سرویس نامحدود بگیرم.سوالم اینه تو سرویس آرت منظور از مصرف زیاد مثلا چقدر هست؟ در صورت محدودیت سرعت به چه صورت هست؟</p>
<p>
دیگه اینکه اگر سرویس game رو مثلا با آرت 2 بگیری و مصرف مناسبی داشته باشی سرعت سرویس رو چند میزارن؟</p>
Last edited by bahadorgamer; 08-11-2014 at 00:08.
باید قبول میکردی اشتباهی محض!!!
من خودم ۵ سال مشترک مخابرات بودم ۷ ماهه پیش قطع کردم ۲ماه پیش فرم پر کردم برای وصل کردن که گفتن port های خالی نداریم شما آرشیو شدی تا یکی خطو خالی کنه بدیم به خط بی برکت شما!!!
که ۱ماه منتظر موندم خبری نشد آخر سر خریت کردم شاتل گرفتم
به شماهم توضیح دادم که آرت ۱ فکر کنم حجمش ۱۱ گیگ باشه اگه در ماه بیش از ۱۱ گیگ استفاده نمیکنید پس بگیرین ولی اهل دانلودی مثل ما بالای ۱۰۰ گیگ دانلودته توی ماه
بیخیال شو
دقیقا دوست عزیز
تازه اگه طرف با ویندوز زیاد آشنا نباشه که هیچ ۲روز بعد از دریافت اینترنت میبینه ۶ گیگ مصرف داشته که پی گیر بشه میفهمه
همش دانلودهای اتوماتیک ویندوز از آپدیت های برنامه ها گرفته تا خود ویندوز
سلام
art 6
دوستان چرا یهو یه ساعتایی قاطی میکنه دیگه سایت باز نمیکنه ؟؟؟
خداییش شاتل از همه بهتر بود . اگه میدونستم اینجوری هیچ وقت نمیومدم صبا نت
شاتل به هر مناسبتی میشد حجم هدیه میداد . وقتی حجمت تموم میشد 200 مگ اضافه میداد . اگه اون 200 مگ رو هم به گا میدادی تا 15 روز میتونستی از اینترنت محدود استفاده کنی . سرعت و ... هم برای من با صبانت فرقی نداشت . حجم هم نمیدزدید و روابط عمومیشون هم عالی بود
فقط ده تومن از صبانت گرونتر بود
باید برگردم شاتل![]()
سرعت دانلودت چند بود؟
380
الان دیگه ۱۱ شب تا نمیدونم چند صبح میشه ۶۴
تا حالا آرت 3 و 4 داشتی؟
اگه آره سرعت اونا چند بود؟
آرت ۳ سرعت دانلود تقریبا ۱۵۰
آرت ۴ هم بالای ۲۰۰
ولی باید مدیریت دانلود داشته باشی،اگه تا ۲برابر حجمی که تو سایتش نوشته هم مصرف کنی محدود نمیشی ولی بعد از اون بسته به منطقه احتمالا محدود میشی
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)