تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 262 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

داره خودمونی میشه GamesEdit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من که نفهمیدم چی شد
    خودمم هم نفهمیدم چی شده البته مشکل از من و شما نیست مشکل از طرز اطلاع رسانی کونامیه که با این خبراش دعای خیر کاربرا رو به جان میخره توی اون خبری که اعلام شد دو نوع برداشت شده 1. قراره 22 آبان فقط دمو منتشر بشه 2. قراره در اون تاریخ دموی بازی همراه خود بازی منتشر بشه حالا سوال اینجاست که منظور کونامی از اون حرف چی بوده ! چون از قبل که تاریخ انتشار دمو و خود بازی اعلام شده بود دلیلی نداشت دوباره بخوان اعلام کنن بیشتر کاربر توی کامنت بعضی از فروم ها گفتند که ما منتظر نسخه اصلی بازی در تاریخ 22 آبان هستیم چرا شما تاریخ دموی بازی رو اعلام کردید ( از این دست از کامنت ها و سوال ها زیاده )

2. این کاربر از GamesEdit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

پارسال هم همینجوری بود دیگه ...
    دمو و بازی با هم برا پی سی میاد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

ما که زیاد ذوق نداریم !
    معلومه بازم تحفه ای نیست بازیش!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اما یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مطمئنم همه تعجب میکنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حق دارم سرمو بکوبم به همین میز کامپیوتر ؟ کونامیه دیگه کاریش نمیشه کرد

توضیح : حتما خبر دارید که قبلا کونامی اعلام کرده بود که قرار دموی بازی همراه با خود بازی در یک روز منتشر بشه که همون 22 آبان خودمون بود اما با خبر امروز ورق برگشته گویا قراره 22 آبان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر بشه
    کلا کونامی هر سال یه شوک به کاربرا نده دست نمیکشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------------------------------------------------------------------------
    پ.ن : چیزی که الان داشتم از چند تا منابع معتبر نگاه میکردم همین خبر رو زدن ولی نمیدونم منظور کونامی از این موضوع همون چیزیه که من برداشت کردم { فقط دموی بازی در اون روز منتشر میشه } یا اینکه خواستند اطلاع بدن که دموی بازی در اون روز همراه با بازی منتشر میشه ! این سوالی هست که خیلی از کاربر توی فروم ها و شبکه های مختلف پرسیدن ولی هنوز جواب درست و حسابی داده نشده !
    بعد از دیدن این خبر برداشت خودم این بود که قراره برداشت خودم این بود که قراره فقط دموی بازی در اون روز منتشر بشه و خود بازی تاریخ انتشارش معلوم نیست حالا دوستانی که این%<:/:@2Eبر رو خوندن فرض رو بر این بگیرید که خواستند تاریخ انتشار دمو رو اعلام کنن و بازی در همان روز طبق تاریخ خودش پخش میشه در صورتی که جواب درستی از طرف منابع داده شد این پست رو ویرایش میکنم و شکل درست خبر رو میزارم بقیه دوستان هم پیگیر باشن اگه من وقت نکردم در صورت تغییر محتوای خبر بهم اطلاع بدن که اصلاح کنم

چرا اینقدر سخت میگیری مطلب رو میپیچونی .

پست 3 از صفحه 61 تاپیک رو بخون .

6. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 2 کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ما که زیاد ذوق نداریم !
    ما ؟!؟!؟!؟!؟! نماینده مدعی العموم

خیلی امیدوارم بعد ازچندسال این شماره خوب از آب در بیاد .

10. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

چرا اینقدر سخت میگیری مطلب رو میپیچونی .

پست 3 از صفحه 61 تاپیک رو بخون .
    خب اونو که از خیلی وقت پیش اعلام کرده بودند اما خبری که من گذاشتم ابهام داره ! سوالی که خیلی از کاربرا هم کردن ! الان برداشت شما از این خبر چیه ؟ بنظرت اینکه فقط میاد تاریخ انتشار دمو رو November 13 گفته ابهام نداره ! همه منتظر اعلام تاریخ و جزییات بیشتر از نسخه اصلی بازی بودند بعد میاد میگه دموی بازی در اون تاریخ میاد ! با وجود سابقه ای که کونامی داره بنظر من این ابهام زیاد هم دور از ذهن نیست واسه همینه که خیلی ها روش حساس شدن ! جایی هم کسی حرف درست و حسابی نزده در مورد این خبر بیشتر کاربرا هم همین مشکل من رو دارن واسشون جای سواله که آیا منظورش از اون حرف این بوده که فقط دموی بازی در اون تاریخ میاد یا نه !

تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

ما که زیاد ذوق نداریم !
    با وجود سابقه کونامی نمیشه زیاد از طرفداری کرد اما تا الان کسایی که نسخه دمو رو بازی کردن راضی بودند ! بعد این در نظر بگیر که امسال PES 2015 دو جایزه معتبر در دو نمایشگاه معتبر برنده شده ! مطمئنم امسال اگه بازی طوفان نکنه حداقل بهتر از 14 خواهد بود

13. این کاربر از GamesEdit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب اونو که از خیلی وقت پیش اعلام کرده بودند اما خبری که من گذاشتم ابهام داره ! سوالی که خیلی از کاربرا هم کردن ! الان برداشت شما از این خبر چیه ؟ بنظرت اینکه فقط میاد تاریخ انتشار دمو رو November 13 گفته ابهام نداره ! همه منتظر اعلام تاریخ و جزییات بیشتر از نسخه اصلی بازی بودند بعد میاد میگه دموی بازی در اون تاریخ میاد ! با وجود سابقه ای که کونامی داره بنظر من این ابهام زیاد هم دور از ذهن نیست واسه همینه که خیلی ها روش حساس شدن ! جایی هم کسی حرف درست و حسابی نزده در مورد این خبر بیشتر کاربرا هم همین مشکل من رو دارن واسشون جای سواله که آیا منظورش از اون حرف این بوده که فقط دموی بازی در اون تاریخ میاد یا نه !

تاریخ انتشار بازی عوض نشده . گفته نسخه دمو برای PC رو 13 November که همون روز انتشار بازی هستش منتشر میکنیم .

15. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

تاریخ انتشار بازی عوض نشده . گفته نسخه دمو برای PC رو 13 November که همون روز انتشار بازی هستش منتشر میکنیم .
    امیدوارم اینطوری باشه ! اما بازم میگم اینکه قراره دمو همراه با خود بازی منشتر بشه از ماه ها قبل گفته شده بود چیز تازه ای نبود دلیلش هم گفته شده بود ولی اینکه یهو میاد دوباره این حرفو بدون اینکه حرفی از نسخه اصلی بزنه ، بگه یکم عجیبه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by GamesEdit; 08-11-2014 at 18:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •