تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 168 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اسامی داوران هفته یازدهم اعلام شد/ قضاوت فغانی برای پرسپولیس و سپاهان

پرسپولیس نیوز : اسامی داوران قضاوت کننده در هفته یازدهم لیگ برتر از سوی کمیته داوران اعلام شد که بر این اساس علیرضا فغانی بازی سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران را سوت می زنند.

فولاد مبارکه سپاهان – پرسپولیس – ساعت 18:30 – فولادشهر اصفهان

علیرضا فغانی – محمدرضا منصوری – حسن ظهیری – موعود بنیادی فر – ناظر: ابراهیم میرزابیگی

2. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض تاریخچه پرسپولیس و سپاهان // مصاحبه مهدی طارمی // دربی نوجوانان و نونهالان

تاریخچه بازیهای رو در روی پرسپولیس و سپاهان

تعداد کل بازی های رو در رو: 60 بازی
    برد پرسپولیس: 20
    تساوی: 26
    برد سپاهان: 14
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    .
    .
    .
    طارمی: از لیگ هلند پیشنهاد دارم/ طلسم نبردن سپاهان در اصفهان را می شکنیم!

محتوای مخفی: متن مصاحبه 

مهدی طارمی در گفت وگویی در خصوص پیشنهاد یکی از باشگاه های هلندی به وی برای حضور در لیگ این کشور، گفت: صحبت هایی در این باره با وکیل من انجام شده و خودم هم در جریان این موضوع قرار گرفتم اما همه تمرکزم بر روی پرسپولیس است و الان که تیم کم کم رو به رشد می رود همه تمرکزمان را بر روی تیم گذاشته ایم تا بتوانیم در جدول بالاتر برویم. می خواهیم در پایان نیم فصل اول جزو سه تیم بالای جدول باشیم و در پایان لیگ هم صدر جدول را در اختیار بگیریم و به همین دلیل همه تمرکزم را بر روی پرسپولیس گذاشته ام.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از نظر روحی توانایی حضور در لیگ های اروپایی را دارد یا نه، خاطرنشان کرد: بازی کردن در تیم های بزرگ همیشه سخت است و حتی زمانی که می خواستم به پرسپولیس هم بیایم این مسائل برایم وجود داشت چرا که من بازیکنی بودم که از لیگ یک به پرسپولیس آمدم و فکر خیلی از مسائل را می کردم. البته عده ای به من می گفتند نمی توانی در پرسپولیس موفق باشی اما من به خودم و توانایی هایم اعتماد داشتم و خوشبختانه دایی و سپس درخشان به من بازی دادند و امیدوارم در ادامه هم بتوانم به روند رو به رشدم ادامه دهم اما درباره پیشنهاد اروپایی باید بگویم اگر شرایط بگونه آی باشد که بتوانم بروم حتما این کار را خواهم کرد چرا که بازی در اروپا باعث پیشرفت می شود و می دانم آنجا هم می توانم موفق باشم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درباره شرایط حاکم در این تیم در چند وقت اخیر هم ادامه داد: خوشبختانه شرایط بهتر شده و بازیکنان از نظر مالی و روحی در شرایط بهتری قرار گرفته اند چرا که هر هفته پول می گیریم و اگر این روند ادامه داشته باشد وضعیت بازیکنان هم خوب خواهد بود. با صدر جدول فقط 6 امتیاز فرصت داریم و فکر می کنم با دو برد پشت سر هم بتوانیم به صدر برسیم.

وی که دوست صمیمی حسین ماهینی هم به شمار می رود در مورد مشکلی که برای کارت معافیت این بازیکن پیش آمده تصریح کرد: برای حسین دعا می کنم که هر چه زودتر مشکلش حل شود چرا که او برادر بزرگتر من است و هر کاری که می خواهم انجام دهم با حسین هماهنگ می کنم و امیدوارم مشکلش حل شود تا بتواند در ادامه لیگ برای پرسپولیس بازی کند.

طارمی در خصوص دیدار این هفته پرسپولیس مقابل سپاهان هم اظهار داشت: قاعدتا بازی با سپاهان در اصفهان سخت است اما ما تمرینات خوبی کردیم و فکر می کنم پیروزی در اصفهان مقابل سپاهان دور از دسترس نیست. من اطمینان دارم که با امتیاز از اصفهان برمی گردیم. چرا که می خواهیم طلسم نبردن پرسپولیس در اصفهان مقابل سپاهان را بشکنیم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در پایان درباره گلش که توسط مخاطبان برنامه 90 به عنوان گل ماه انتخاب شده، گفت: از مردم و مسئولان برنامه 90 تشکر می کنم که گل من را انتخاب کردند اما زمانی که این گل را می زدم فکر نمی کردم که گل من گل ماه باشد. با این همه هواداران پرسپولیس امیدوار باشند که بتوانم باز هم برای تیم محبوب مان گل بزنم.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دربی نونهالان و نوجوانان در انتظار مکان بازی // تا الان تیم های امید و جوانان در دربی شرکت کرده اند!

تیم‌های نونهالان و نوجوانان پرسپولیس جمعه این هفته برابر تیم استقلال قرار می‌گیرند ولی به فاصله 72 ساعت مانده به این دو بازی، هنوز بر سر مکان این دیدار سردرگمی وجود دارد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام مسوولان تیم‌های پایه، هیأت فوتبال تهران زمان برگزاری دربی‌های نوجوانان و نونهالان به ترتیب در ساعات 13 و 15 روز جمعه اعلام شده است.

بنابر همین اطلاع و با توجه به میزبانی استقلال در هر دو بازی و مناسب نبودن شرایط زمین فکوری که محل برگزاری بازی‌های خانگی استقلال است،

هیأت فوتبال تهران ورزشگاه دستگردی را برای این دو دیدار مشخص کرد اما این امر هنوز قطعی نبوده و با توجه به اظهارات مسوولان دو تیم نونهالان و نوجوانان پرسپولیس،

چیزی مشخص نشده است که آیا این بازی‌ها در دستگردی انجام می‌شود یا در جای دیگر!

در این میان برگزاری بازی‌های دربی پایه به شکلی که با برنامه بازی‌های مهم تیم بزرگسالان تداخل دارد از نکات قابل تامل در برنامه‌ریزی دیدارهای پایه تهران به حساب می‌آید.

این هفته تیم‌های جوانان و امید پرسپولیس هم به ترتیب در ساعت 15 روزهای پنجشنبه و جمعه در ورزشگاه‌های اسماعیلی و اما رضا (ع) برابر تیم‌های جوانان و امید پیکان قرار می‌گیرند.

گفتنی است؛ تیم نونهالان پرسپولیس در حالی برای دربی آماده می‌شود که علی خدایی گلزن برتر خود را به دلیل سه اخطاره شدن در اختیار ندارد.
    عملکرد خوب این بازیکن موجب شده است، تیم نوجوانان هم تصمیم به استفاده از وی بگیرد و با طی شدن مراحل اداری شاید از او در بازی با استقلال هم استفاده شود.

محتوای مخفی: سوال 

سلام!
    تمرین فردا (پنجشنبه) صبح پرسپولیس، پشت در های بسته انجام میشه؟
    کسی خبر داره؟

Last edited by Sh-Meteor; 01-10-2014 at 20:59.

4. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام.
    دوستان دغاغله به بازی با سپاهان میرسه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دقیقا آقای ن کیه؟

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نكونام
    بعد من موندم وقتي هنوز كميته استيناف تشكيل نشده واسه پيام اين روزنامه چطور اين خبرو زده؟؟؟؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. این کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام.
    دوستان دغاغله به بازی با سپاهان میرسه؟
    نه نميرسه فك كنم اين اقا هفته اخر ليگم نرسه نوبرشه ديگه اين نمونه

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

اسامی داوران هفته یازدهم اعلام شد/ قضاوت فغانی برای پرسپولیس و سپاهان

پرسپولیس نیوز : اسامی داوران قضاوت کننده در هفته یازدهم لیگ برتر از سوی کمیته داوران اعلام شد که بر این اساس علیرضا فغانی بازی سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران را سوت می زنند.

فولاد مبارکه سپاهان – پرسپولیس – ساعت 18:30 – فولادشهر اصفهان

علیرضا فغانی – محمدرضا منصوری – حسن ظهیری – موعود بنیادی فر – ناظر: ابراهیم میرزابیگی
    باز هم سپاهان و باز هم علیرضا فغانی !!!

دوستان پرسپولیسی از الان بدونید که تیمتون باید با 12 تا بازیکن مسابقه بده که یکی از این بازیکنا همه کاره ی زمینه به اسم فغانی ! کلا ایشون 2 سالی میشه که بازیهای مهم سپاهانو کاملا درمیاره برای این تیم

11. 4 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

باز هم سپاهان و باز هم علیرضا فغانی !!!

دوستان پرسپولیسی از الان بدونید که تیمتون باید با 12 تا بازیکن مسابقه بده که یکی از این بازیکنا همه کاره ی زمینه به اسم فغانی ! کلا ایشون 2 سالی میشه که بازیهای مهم سپاهانو کاملا درمیاره برای این تیم
    شما میگید که پرسپولیس میخوادببازه؟
    منظورتون رو میشه بیان کنید؟
    بله!!!خیلی از داورا هستن که بازی ها رو برای تیم های سرشناس در میارن.......................

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

فعلا دید بدی نسبت به قضاوت علیرضا فغانی ندارم.

ولی همون طوری که دوست استقلالی مون گفت: چرا همیشه بازی های ( سپاهان Vs استقلال ) یا ( سپاهان Vs پرسپولیس ) رو ایشون باید قضاوت کنه؟
    همین امسال هفته سوم بازی استقلال و سپاهان رو ایشون قضاوت کرد! نتیجه شد سه بر یک به نفع سپاهان
    بازی خودمون همین هفته رو ایشون قضاوت می خواد بکنه!
    پارسال هم هفته 25 ام، دیدار پرسپولیس و سپاهان رو فغانی قضاوت کرد. (همون بازی که دهنوی اخراج شد!)
    .
    کلا نمی خوام بگم اگه باختیم تقصیر فغانی هستش و ...
    ولی اینهمه قضاوت پشت سر هم فغانی برای سپاهان در برابر این دو تیم یه کم مشکوکه!

14. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اولین باخت ناجی پرسپولیس در اولین بازی حساسش از زمانی که سرمربی پرسپولیس شده

درباره بازی تیم هم که چیز خاصی نمیشه گفت کل بازی تو زمین خودمون مشغول دفاع کردن بودیم که آخرش هم سر اشتباه خط دفاعی بازی واگذار کردیم

امیدوارم آقای بساز بفروش بازیکنای مدنظر درخشان براش جذب کنه حداقل در آسیا آبروداری کنیم

16. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •