تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 65 اولاول ... 135359606162636465 آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر می کنم یه جورایی پیتر چک بدشانس بود چون اون موقع که چلسی توی سال 2011 کورتوا رو خرید هنوز خیلی بازیکن تاپی نبود و سنش هم پایین بود و فکر کنم چلسی اونو برای آینده یعنی بعد اینکه پیتر چک بازنشست شد در نظر داشت ولی کورتوا بعد سه فصل که توی اتلتیکو قرضی بازی کرد پیشرفت فوق العاده ای داشت و جزو برترین دروازه بان های دنیا قرار گرفت به خاطر همین دیگه در این شرایط بازیکن جوون ترجیح داده میشه چون آینده باشگاه می تونه باشه...

به هر حال پیتر چک جزو اسطوره های باشگاهه و هر جا هست همیشه براش آرزوی موفقیت داریم
    با اینکه آرسنال تیم رقیبه ولی من خودم به شخصه با این تیم اصلا مشکلی ندارم و برعکس تیم قابل احترامیه
    درسته الان رقیبمونه ولی امیدوارم پیتر چک به جز در بازی های رو در رو با چلسی دیگه بقیه بازی ها توی این تیم موفق باشه
    آرسنال فصل بعدی رقیب خیلی جدی برای قهرمانیه و به قول جان تری خود پیتر چک راحت چندین امتیاز اضافی رو برای آرسنال میاره...

راستی این متن اصلی نامه پیتر چک به هوادارانه:

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

فصل گذشته بیشترین چیزی که ازارم میداد نشستن پیتر چک رو نیمکت بود الانم با رفتنش به ارسنال از اینکه رقیبمونه ناراحتم ولی به نظرم کار خوبی کرد.مورینیو و مدیران چلسی در حقش ظلم کردند.
    میخواستن ظلم کنن در حقش این یه سال باقیمونده از قراردادش هم مینشوندنش رو نیمکت به جای اینکه اجازه رفتن به آرسنال رو بهش بدن ...

4. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخواستن ظلم کنن در حقش این یه سال باقیمونده از قراردادش هم مینشوندنش رو نیمکت به جای اینکه اجازه رفتن به آرسنال رو بهش بدن ...
    فصل قبل شاید چک نمی دونست دیگه صد در صد کورتوا جاشو می گیره و شاید همون فصل قبل می رفت
    فرقی نداشت اگه نگه می داشتن بالاخره فصل بعد که آزاد بود به آرسنال می رفت
    فقط اونجوری دیگه با دلخوری می رفت ولی الان حداقل از همه تشکر کرد و رفت

به قول بعضی ها هم تنها بازیکنیه که به تیم رقیب رفته و طرفداران اونو دوس دارن
    خود چک هم شاید دوس نداشت به تیم رقیب بره ولی مسائل خانوادگی و همین طور اینکه لیگ برتر رو دوس داشت دیگه تنها گزینه براش آرسنال میشد
    حالا آرسنال و چلسی مثل تیم های رقیب دو آتیشه نیستن و از اون لحاظ مشکلی نیست
    فقط یکی اینکه سخته چک رو مقابل خودمون ببینیم و یکی هم اینکه آرسنال به شدت قویتر میشه و برای قهرمانی لیگ می تونه اذیت کنه

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه از بحث قوی شدن آرسنال و دلایل رفتن چک و اینجور مسائل بگذریم، خلاصه کلام اینه که چک بزرگتر از اونیه که با رفتنش فراموش بشه و یا دلخوری ازش پیش بیاد، تا الان شاید با 90 درصد طرفدارای چلسی که صحبت می کردم همه میگفتن رفتنش به آرسنال هیچی از ارزش هاش کم نمیکنه و چک همیشه اسطوره چلسی باقی میمونه... واقعا هم همینطوره، توی درخشان ترین دوره ای که تاریخ چلسی تا الان داشته دروازبان این تیم بوده و علاوه بر اینکه خودش از بزرگترینای تاریخ باشگاهمونه، در کنار چندین بازیکن بزرگ دیگه تاریخ باگاهمونم بازی کرده و جام های زیادی واسمون کسب کرده... هرجا که هست موفق باشه و همیشه یه آبی باقی می مونه

پیشنهاد 6 میلیونی چلسی واسه بگوویچ رد شد، میگن استوک 10 میلیون واسش می خواد.

8. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

آردا توران در آستانه توافق با چلسی؟

نشریه مارکا ادعا کرد که آردا توران در آستانه توافق با باشگاه چلسی قرار دارد.‏

به گزارش "ورزش سه"، این ملی پوش ترکیه ای به تازگی اعلام کرد که در این تابستان از اتلتیکو ‏مادرید جدا خواهد شد اما هنوز مقصد آینده او اعلام نشده است.‏
    اکنون بعضی از رسانه های ترک به نقل از احمت بولوت، مدیر برنامه های او، خبر داده اند که مقصد ‏احتمالی آردا توران، استمفوردبریج خواهد بود. ‏
    براساس گزارش ها، احتمالا اتلتیکو فیلیپه لوئیس را از چلسی پس خواهد گرفت و در مقابل، آردا راهی ‏لندن خواهد شد. لوئیس تابستان گذشته به چلسی پیوست اما نتوانست در استمفوردبریج جایگاه ثابتی برای ‏خود دست و پا کند
    خیلی دوستش دارم کاش بیاد

10. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا انتقال قرضی فالکائو به چلسی داره نهایی میشه و به زودی باید خبرش توی سایت ها بیاد
    بگوویچ هم برای دروازه بان دوم به شدت چلسی دنبالشه و امروز هم دوباره خبرایی توی روزنامه های مختلف بود ولی مطمئنا 10 میلیون براش زیاده!
    در مورد آردا توران هم خبر زیاده یعنی بارسا و منچستر هم به شدت دنبال اون هستن و کلا خبرهای ضد و نقیضی توی سایت های مختلف هست!
    آردا توران می خواد از اتلتیکو بره و ظرف همین چند روز ممکنه به یکی از این تیم ها بره
    از طرفی براساس خبر امروز روزنامه های اسپانیا کواردادو و فلیپه لوئیز رو اتلتیکو می خواد و شاید بازیکنا با هم جا به جا بشن
    ایده آلش اینه که لوئیز و کوادرادو رو بدیم و توران و گریزمن رو بگیریم و حالا یه پولی هم این وسط داده میشه

گریزمن رو هم که قبلا می خواستیم مطمئنا هم از لحاظ فنی و هم از نظر سنی از اون بهتره ولی خب اتلتیکو به این راحتی اونو نمیده و فکر کنم راحت 40 میلیون پوند قیمت داره
    در هر صورت به جای اون توران هم می تونه خرید خوبی باشه
    با اینکه حاشیه داره از نظر فنی بازیکن خیلی خوبیه و از سال ها پیش بازیشو دنبال می کردم
    اونم بالاخره توی مکتب سیمئونه پروش یافته ولی حداقل از لحاظ حاشیه از کاستا در وضعیت خیلی بهتری قرار داره

12. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آردا توران ظاهرا پیشنهاد بارسا رو رد کرده و احتمالش هست بتونیم بگیریمش
    توی خبرا بود که اسکار رو هم یوونتوس می خواد با مبلغ 20 میلیون پوند که واقعا کمه و مطمئنا باشگاه قبول نمی کنه!
    چند روز پیش هم خبر بود که چلسی می خواد اسکار رو به اضافه 35 میلیون پوند برای خرید پوگبا بده
    ولی بعید می دونم بتونیم پوگبا رو بگیریم اون در شرایطی که یوونتوس پیشنهاد 80 میلیون یورویی بارسا رو قبول نکرده!

+

همون طور که پیش بینی می کردم مورینیو هم از رفتن چک به خصوص به تیم رقیب اصلا موافق نبوده و حتی اونو برای فصل بعد توی تیم در نظر داشته ولی خب مسلما چک می خواست جایی باشه که دروازه بان اول باشه و به خاطر همین دیگه نمیشد کاری کرد
    اینو در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفته که این تقریبا متن کاملشه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرفداری- به گزارش سایت Goal، ژوزه مورینیو اظهار داشت که از پیوستن پتر چک به آرسنال نا امید شده است، اما با این حال بی میلی او را برای بازی کردن در نقش دروازه بان دوم تیم را نیز درک می کند. او همچنین این امر را تصدیق کرد که دوست نداشت چک استمفوردبریج را ترک کند و به تیمی رقیب در کورس قهرمانی بپیوندد. مورینیو در این باره گفت:

پتر برای 11 سال، یک خدمتگزار خوب برای باشگاه بوده است و به ما کمک کرد تا تقریباً هر عنوان ممکن را برنده شویم. همواره گفته ام که می خواستم او در تیم بماند، اما این نکته را درک می کنم که پتر نیازمند ترک باشگاه و پیوستن به تیمی بود که بتواند در آن به عنوان دروازه بان اول بازی کند. باید به خواسته های کسی که احترامات زیادی را به خاطر خدمات و کارهایش برای تیم کسب کرده، احترام بگذارید. من از این تصمیم رومان آبراموویچ برای قدردانی از خدمات چک با موافقت برای پیوستنش به تیمی رقیب حمایت می کنم. موقیت پتر در این باشگاه تا همیشه به یاد خواهد ماند و ما از او برای هر آنچه انجام داد متشکریم.

14. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب، امروز فالکائو رسمن به چلسی اومد، با قرارداد قرضی واسه یک فصل
    فالکائو: "خوشحالم که به چلسی پیوستم، نمیتونم صبر کنم که تمرین ها رو شروع، و به موفقیت تیم کمک کنم."
    مورینیو هم که قبلا هم از علاقش واسه کمک کردن به فالکائو برای برگشتن به روزای اوجش گفته بود: "واسه من دردناکه که مردم انگلسی فکر میکنن فالکائوی واقعی اونیه که توی منچستر دیدن."

16. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد انتقال قرضی فالکائو چلسی هیچ مبلغی پرداخت نکرده و فقط در قبالش ماریو پاشالیچ رو قرضی به موناکو داده
    با اینکه احتمالا حقوقش بالاست فکر نکنم ضرر خاصی کنیم و حداقل شانس این هست که دوباره فاکائو یکمی به زمان اوجش برگرده
    یادمه همین دو سال پیش توی فیفا بازی می کردیم فالکائو توی اون 90 بودش!
    نکته جالب هم اینه که فالکائو قبلا با کورتوا ، کاستا و لوئیز توی اتلتیکو هم بازی بودش

فقط حالا مشخص نیست تکلیف رمی چی میشه و به عنوان مهاجم دوم و سوم می تونه باشه یا نه
    با دیدن بازی دیشب آرژانتین و شیلی هم به این نتیجه رسیدم ایگواین رو نگرفتیم بهتر شد! جدای از اینکه پنالتی رو به آسمون زد توی آخر بازی یه دروازه بان خالی رو گل نکرد
    قیمتی هم که ناپولی گذاشته بود خیلی تخیلی بود و فکر نکنم کسی همچین پولی بده
    پرونده مهاجم نوک تقریبا دیگه بسته شده ولی شاید چارلی آستین رو هم بگیریم

اما در مورد دروازه بان دوم چلسی فعلا بگوویچ رو خیلی جدی در نظر داره
    بگوویچ هم شاید یه لول پایینتر از چک باشه ولی با این حال دروازه بان تاپیه و عجیبه بتونه نیمکت نشینی رو قبول کنه!
    توی خبرا بودش که شاید منچستر اونو بگیره و اگه به منچستر بره هم ضرر نمی کنیم چون برای دروازه بان دوم گزینه زیاده
    دیگه در مورد نقل و انتقالات فعلا خبر خاصی نیست
    امیدوارم مثل پارسال زود خریدای بزرگ داشته باشیم

18. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

اختصاصی | مورینیو قرارداد خود را با چلسی به مدت چهار سال دیگر تمدید کرد. روزنامه اونینگ استاندارد انگلیس اظهار داشت: مبلغ قرارداد وی سالانه 8.5 میلیون پوند خواهد بود.
    -----------------------------------------------------

اختصاصی | ایسکو ستاره خط هافبک رئالی ها که با بازی های درخشان خود جای ثابتی در ترکیب رئال آنجلوتی پیدا کرده بود. اکنون پیشنهادهای مختلفی دارد،که با علاقه وی به ماندن و اصرار بنیتس به حفظ وی، هرگونه پیشنهادی را با شکست روبه رو میکند.

20. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •