سقوط آزاد زیزو و پسرانش
محتوای مخفی: ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرفداری- کریستیانو رونالدو، قبل از شرکت در کنفرانس مطبوعاتی، لحظات پر تنشی را پشت سر گذاشته بود، تحت تأثیر جدایی پائولو بنتو بودن را رد کرد و حاضر به پاسخگویی به خبرنگار روزنامه پرتغالی ‘Correio da Manha’ نشد.
این روزنامه، که پر مخاطب ترین روزنامه پرتغال محسوب می شود، گزارش داده بود که ستاره رئال مادرید و برنده توپ طلای 2013، از تیاگو مندز و ریکاردو کارالیو که بار دیگر به تیم ملی بازگشته اند، خواسته تا به طور عمومی از مردم عذر خواهی کنند
"من این بازگشت ها را به همان خوبیِ سایر دعوت شدگان می بینم. تیم حالا چشم انداز خوبی دارد و در آینده نیز خواهد داشت. این برای ما خوب است."
رونالدو در پاسخ به سؤالی که خبرنگار ‘Correio da Manha’ پرسید، گفت: "من جواب شما را نخواهم داد، چون ارزشی ندارد." رونالدو این روزنامه را متهم کرد که سالها در ترکیب تیم ملی فتنه ایجاد می کند و مسائلی را عنوان می کند که اصلاً وجود ندارند.
"این شرایط باید در یک طرف قرار داده شوند. من ترجیح می دهم به نکات مثبتی که با مربیانم در طول کارنامه حرفه ای داشته ام بچسبم، از بولونی گرفته تا حالا، با کارلو آنچلوتی و فرناندو سانتوس. من همیشه درسهای خوبی از مربیانم یاد گرفته ام. در فوتبال دوره هایی وجود دارد و متأسفانه دوره پائولو بنتو در کنار ما به اتمام رسید. در طول 11 سال گذشته همیشه در مورد مربیان تیم ملی تصمیم گیری شده است و آنها همیشه توسط رئیس [فدارسیون] انتخاب شده اند، و هرگز یک بازیکن یا گروه آنها را انتخاب نکرده اند. صحبت هایی غیر از این باعث ناراحتی من می شود، من نا امید شده ام."
پرتغال روز سه شنبه در مرحله مقدماتی یورو 2016 مقابل دانمارک قرار خواهد گرفت، و رونالدو می خواهد به مانند 80 دقیقه ای که مقابل فرانسه بازی کرد، آنجا هم به میدان برود. کاپیتان پرتغال، که از کسب یک نتیجه خوب مطمئن است، گفت: "آنها وقتی در خانه بازی می کنند، رقیب بسیار قدرتمندی هستند. سبک بازی آنها تقریباً همان است."
از نظر رونالدو، سیستم 2-4-4 بدون پست ثابت که توسط فرناندو سانتوس به کار گرفته می شود، برای بازیکنان پرتغال "مناسب" بوده است. او گفت: "این گروه فوق العاده است. تیم خوب است، و مطمئنیم که در مسیر درستی حرکت می کنیم. این هفته برای ما بسیار خوب و مثبت بوده است."
رونالدو از بازگشت تیاگو، ریکاردو کاروالیو و دنی خوشحال بود. و فکر می کند که دوره جدیدی که آغاز شده است، "برای تیم خوب خواهد بود". "من نگرانی در مورد توپ طلا ندارم و به خاطر آن بی خواب نمی شوم"
او همچنین معتقد است که رافائل واران، که در دیدار مقابل فرانسه روبروی وی قرار گرفت، پتانسیل تبدیل شدن به یکی از بهترین مدافعان مرکزی دنیا را دارد.
بعد از اینکه رونالدو در دیدار شب گذشته مقابل فرانسه تعویض شد و روی زانوی خود یخ قرار داد، نگرانی هایی در مورد مصدومیت اش به وجود آمد، اما وی در کنفرانس مطبوعاتی امروزش گفت: "این یک وضعیت کاملاً طبیعی و نرمال است و آن تنها یک اقدام احتیاطی بود. بعد از بازی بهتر است که یخ روی زانویم قرار دهم."
+
دلم برای دیدن بازی رئال تنگ شده ، این هفته که بازی های ملی بود ، بازی های دو هفته قبل رئالم که نشون ندادن
Last edited by Abdolreza2012; 14-10-2014 at 18:54.
دوستان
یادمه در زمانی هدایت رئال توسط مورینیو،رئال مادرید در رنکینگ بهترین تیم های دنیا بعد ازز سالها تونسته بود در صدر قرار بگیره(اگه اشتباه نکنم همینطور بوده؛نه؟ - بازم مطمئن نیستم)؛
الان در رنکینگ بهترین تیم های دنیا،10 تیم اول کدوم تیم ها هستن؟
زمان مورینیو اصلا رئال تو رنک 1 نرفت و بلکه در زمان آنچلوتی با امتیاز 39.600 که بابت قهرمانی چمپیونز به دست آورد به صدر رفت !
در زمان آنلچلوتی رئال با مجموع تفاضل 13 امتیاز در 2 فصل (( فصل قبل و فصل کنونی )) نسبت به تیم دوم یعنی بارسا تو صدر قرار گرفت !
در حالی که قبلش تقریبا هم امتیاز بودن !
آقا 300 تومن پول رو ندید بگیر یه رسی.. ور با اکانت شرینگ بگیر خودتو خلاص کن! من همین کار رو کردم راحت شدم از دست اینا!
تو فکرش هستم ولی یه کم شرایطش جووور نیست
+
امشب پرتغال با دانمارک بازی داشت
باز رونالدو یه گل دقیقه ی نودی زد و 3 امتیاز رو برای تیمش آورد
دریبل دو طرفش از پهنا تو حلقم![]()
تیم ملی پرتغال در اولین دیدار رسمی فرناندو سانتوس به عنوان سرمربی جدید، در دومین دیدار مرحله مقدماتی یورو 2016 به مصاف تیم دانمارک رفت و پس از شکست خانگی در دیدار نخست مقابل آلبانی، نیاز مبرمی به پیروزی در این دیدار داشت.
در نیمـه نخست تیم میهمان کنترل چندانی روی توپ نداشت اما با وجود ستاره ای چون کریستیانو رونالدو و حرکات او، سلسائو سه موقعیت خوب به دست آورد که در جدی ترین آنها نانی روی ارسال کاپیتان، ضربه سر خود را به بالای دروازه زد. در واپسین دقایق نیمه نخست نیز شاگردان مارتین اولسن روی یک ضد حمله، توسط کرون دلی شوتی به سمت دروازه پاتریسیو زد که تیرک عمودی مانع از گل شدن توپ شد تا 45 دقیقه نخست بدون گل مساوی به اتمام برسد.
در نیمـه دوم هم بازی روند مشابهی داشت و با وجود اینکه دانمارک بیشتر مالک توپ و میدان بود، اما توانایی خلق موقعیت گل خطرناک نداشت و در طرف دیگر نیز پرتغالی ها دل به ضد حمله دوخته بودند. جدی ترین موقعیت گل این نیمه نیز در دقیقه 51 توسط کاپیتان پرتغالی ها از دست رفت؛ او روی پاس عالی دنی در شرایط تک به تک قرار گرفت اما ضربه اش توسط اشمایکل مهار شده و به کرنر رفت.
شرح گل:
دقیقه 5+90 (0-1): در حالیکه به نظر می رسید بازی تمام شده باشد، روی ارسال عالی کوارسما از سمت راست کریستیانو رونالدو با پروازی بلند توپ را به قعر دروازه اشمایکل فرستاد تا ورزشگاه کپنهاگن را غرق در سکوت کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (توضیح اینکه رئال مدعی شده ۶۰۲ میلیون بدهی داره، بارسلونا و اتلتیکو هم هرکدام ۵۰۰ میلیون. حالا باشگاه های عربی میگن ما فیرپلی رو زیر پا گذاشتیم)
رونالدو این همه موقعیت ساخت بقیه خراب کردن، خلاصه خودش کار رو تمام کرد و یک بار دیگه تیمش رو بالا کشید.
اون از جام جهانی که تو دوئلش با زلاتان پیروز شد، اینم از الان.
حیف که جام جهانی مصدوم بود. این بشر مصدوم نباشه خودش یه تیم ۱۱ نفره هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)