سانتافه 2013 فول پاناراما :195 تومن هست
و مدل فول 2012:
135 تا 140
وراکوروز فول 2013 هم فکر میکنم الن 185 باشه
سانتافه 2013 فول پاناراما :195 تومن هست
و مدل فول 2012:
135 تا 140
وراکوروز فول 2013 هم فکر میکنم الن 185 باشه
دوست من
ميخواي سود هم بکني يا نه ؟ اگر بله به نظر من فعلا فقط مگان سود دار خواهد بود تا شب عيد اگه نگه داشتي بايد نگهش داري تا تابستون که خوب سود کني ( البته سود نيستش کمتر ضرر کردنه )
اما مگان نسبت به سوناتا و آزرا ماشين نيست حتي قابل مقايسه با مزدا و سراتو هم نيست اينو بدون همه رو امتحان کردم که ميگم
سوناتايي که خودت ميگي عمرا بنگاه 78 بخوادش، يه 2010 الان زير پامه بنگاه 2009 رو روي 76 يا 77 بخره و تا 80 آبش کنه وگرنه کلا کمتر، 2010 که چون بعضي هاشون هنوز گارانتي دارن رو روي 78 تا 81 بخرن و از 83 تا 88 بفروشن اينايي که گفتم مال بنگاهي هاي منصفه وگرنه يارو بنگاهيه ماشين رو 10 ميليون پايين تر ميخره و بعد به ريش آدم هم ميخنده
اگه تو عيد ماشين خارجي به کارت نمياد بزار بعد عيد ارزون تر ميشه ( بجز مگان که نميتونم قطعي بگم)
اگر هم خواستي از اين چيني ميني ها بخري اصلا برو پرايد بخر راحت
دوست من
کمي از پاسخ سوال آخر تون را در جواب بالا دادم
تو اين دوماهه ماشين زياد رشد نکرده مگر مگان فقط و تندر
اگر تو تعطيلات ماشين لازم ندراي الان خريد خوبي نخواهد بود و در فاصله آخراي فروردين تا آخر ارديبهشت خريد بهترين هست
میخوام یه BMW 320 یا 330 , 2007-2008 بخرم کسی قیمت داره راهنمایی کنه ؟ (تو سایت باما یه 330 مدل 2008 مانیتور کوچیک گذاشته 107 میلیون یه مانیتور بزرگ گذاشته بود 130 )
آپشن 320 و330 باهم فرق داره ؟ آخه شنیدم سانروف و پرده برقی و مانیتور سفارشیه .
به امید سال دیگه نباشید...اگر لازم دارید همین الان بدون فوت وقت ماشینو بخرید..هم عید گرونتر میشه...هم سال بعد...
دوست من سعی کنید قیمت به روز رو از بازار اطلاع پیدا کنی
تا قیمت ها دقیق دستت باشه برای خرید خودروی خارجی
من اطلاعات هردو خودرو رو خدمتت عرض میکنم:
البته این دو مدل در 3 کلاس عرضه میشن که من به کلاس سدان 4 دربشون اشاره میکنم.
کوپه و کروک هم دارن.
BMW 330i مدل 2007
وع گيربكس : 6 دنده اتومانیک - 6 دنده دستی
نوع ديفرانسيل : عقب حجم موتور : 2996 سی سی
تعداد سيلندر : 6
تعداد سوپاپ : 24
قدرت : 6700/272 (اسب بخار/در دقيقه)
گشتاور : 2750/320 (نيوتن متر/در دقيقه)
طول : 4520 میلی متر
عرض : 1817 میلی متر
ارتفاع : 1421 میلی متر
حداكثر سرعت : 250 کیلومتر در ساعت
شتاب 0 تا 100 : 6.3 ثانیه
مصرف سوخت : 7.2 ليتر در 100 كيلومتر
حجم مخزن : 63 ليتر
امكانات
ايربگ : راننده - سرنشین - پرده ای - جانبی جلو ترمز و كنترل : جلو و عقب دیسکی خنک شونده - DTC - ABS - CBC - DSC تهويه هوا : کنترل دستی - تنظیم دستی توزیع هوا - کنترل اتوماتیک و تنظیم دوگانه سفارشی صندلی : دستی - پشت سری هوشمند هنگام تصادف، برقی، گرم کن و حافظه سفارشی شيشه ها : برقی - پرده برقی عقب سفارشی آينه : برقی - گرم کن - تاشوندگی برقی ، حافظه و تنظیم هنگام پارک سفارشی چراغ ها : روشن و خاموش شدن اتوماتیک - چراغ های عقب LED - مه شکن جلو و عقب - زنون،چرخش نور در پیچ و سیستم شستشو سفارشی سایر امكانات : سنسور پارک - سنسور باران - برف پاک کن اتوماتیک - کروز کنترل - سانروف سفارشی
BMW 320i مدل 2007
نوع گيربكس : 6 دنده اتومانیک - 6 دنده دستی
نوع ديفرانسيل : عقب
حجم موتور : 1995 سی سی
تعداد سيلندر : 4
تعداد سوپاپ : 16
قدرت : 6400/156 (اسب بخار/در دقيقه)
گشتاور : 3600/200 (نيوتن متر/در دقيقه)
طول : 4520 میلی متر
عرض : 1817 میلی متر
ارتفاع : 1421 میلی متر
حداكثر سرعت : 226 کیلومتر در ساعت
شتاب 0 تا 100 : 8.9 ثانیه
مصرف سوخت : 6.5 ليتر در 100 كيلومتر
حجم مخزن : 63 ليتر
امكانات
ايربگ : راننده - سرنشین - پرده ای - جانبی جلو ترمز و كنترل : جلو و عقب دیسکی خنک شونده - DTC - ABS - CBC - DSC تهويه هوا : کنترل دستی - تنظیم دستی توزیع هوا - کنترل اتوماتیک و تنظیم دوگانه سفارشی صندلی : دستی - پشت سری هوشمند هنگام تصادف، برقی، گرم کن و حافظه سفارشی شيشه ها : برقی - پرده برقی عقب سفارشی آينه : برقی - گرم کن - تاشوندگی برقی ، حافظه و تنظیم هنگام پارک سفارشی چراغ ها : روشن و خاموش شدن اتوماتیک - چراغ های عقب LED - مه شکن جلو و عقب - زنون،چرخش نور در پیچ و سیستم شستشو سفارشی سایر امكانات : سنسور پارک - سنسور باران - برف پاک کن اتوماتیک - کروز کنترل - سانروف سفارشی
حالا بهتر میتوین تفاوت ها رو مشخص کنی.
320i مدل 2007 قیمتش حدود 90 میلیون تومان
330i مدل 2007 قیمت حدود 105 میلیون تومان
البته این قیمت ها دائم در حال تغییر هستن بین 5 تا 10 میلیون تومان بسته به شرایط ماشین
نوسان دارن
دوستان اسپورتیج 2011 کارکرد تمیز تو بازار الان چنده؟
حول و حوش 90 تومن گیر میاد؟
اسپورتیج مدل 2011 قیمت حدود 110 میلیون تومان
با 90 میلیون تومان مدل 2010 میتونی گیر بیاری
2010 اتاق قدیم هست البته درسته، این اتاق جدید ها که کلا فرق کرده با قدیم و خیلی خوش ریخت تره
سلام تو این 1 ماهه ماشین های داخلی و خارجی رشد قیمت داشتن که اینطور که میگن .. ماشین های خارجی متوسط 10 ت ...
یعنی فروردین بخرم تابستون بفروشم ؟ اصل رشد قیمت تابستون هست ؟در فاصله آخراي فروردين تا آخر ارديبهشت خريد بهترين هست
البته یک ماهه رو تصحیح میکنم به یک هفته گذشته، دوست من فاصله اون پست من تا الان چند روزی گذشته، بله الان قیمتها بالا رفته مخصوصا ماشین صفر و مخصوصا ماشینای ایرانی و ارزون تر، خودتون که شاهدید، گرون شدن بی حساب و کتاب مگان هم به بازار ماشینای هم قیمتش دامن زده و مثلا مزدا 3 قدیمی قیمتش خوب رشد کرده نسبت به ماشینی مثل سوناتا، اما اینا مال تب بی ماشینی تعطیلاته عیده بعد از تعطیلات فروشنده زیاد میشه شاید به قیمت قبل از این گرونی حال حاضر نرسه اما مثل الان نخواهد بود، درست همین اتفاق اواخر خرداد میوفته واسه تعطیلات تابستون مخصوصا اینکه ماه رمضون آخر تیر خواهد بود و فرصت ملت هم کم
بهترین خرید آتی میتونه اوایل اردیبهشت باشه تا آخراش،
ولی به طور قطعی هیچ کس نمیتونه اظهار نظر کنه، یه تئوری هم میگه پول داری بخر تا پولت لااقل حفظ بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)