اقا تا الان میگفتم عالیه.... الان باید بگم فوق العادس.... حرف نداره این نسخه از فیفا.... واقعا نمیدونم چجوری توضیح بدم دوستان تا 10 15 دست بازی نکنید نمیشه متوجه شد....
اکثر اشکلات اصلی بر ظرف شده.... 1- شادی پس از گل که تو 14 به قبل خوابت میبرد... نمیفهمیدی اصلا گل زدی بدشم بازیکن مثل اسکلا با سرعت جت اینور اونور میشد... ولی الان گل که میزنی استادیوم منفجر میشه... دوربین از بالا پایین پریدن تماشاگرا میلرزه.. انیمیشن شادیا عالی کار شده....
2- بازیکنا از حالت ادمکای مصنوعی که فرقشون فقط تو قدشون بود درومدن... هر بازیکنی استیل بدنیش عالی طراحی شده... عضلات عالی طراحی شدن.... تکون خردن عضلات عالیه... چروک خوردن لباس و حرکت موها تو حرکت عالیه..... به وضوح میشه حس کرد بازیکن درک داره... مثلا تکل زدم تو صحنه اهسته وقتی پایه بازیکنه دیگه داشت میخورد تو صورتش بازیکنم با دستش پاشو پس میزد.....
3- چمن که فوق العادس دیگه چی میشه گفت راجه بش ؟؟؟؟ تو صحنه اهسته ها معلومه تکل که میزنن دونه های چمن کنده میشن بلند میشن.... یه انیمیشن باحال دیدم دقیقه های اخر بود هوای بارونی بازیکن میخواست خطارو سریع بزنه... چون زمین خراب بود اول با پاش چمنو کوبید بعد بازیو شروع کرد....
4- دراوازه بانا عالی کار شون.... عکس العملا خیلی خیلی عالیه... شیرجه های طبیعی... بعضی وقتا حس میکنم دروازه بان واقعی گزاشتن تو دروازه
5- تو فیفا های قبلی وقتی به مهاجمی که پشت به دروازه حریف بود پاس میدادی و میخواستی با اون سر ضرب بدی پاس به بغل به صورت مصنوعی بقل پا پاس میدادن.... ولی الان 3 4 بار این اتفاق افتاد و بازیکنی که تحت فشاره اصلا نمیتونه کارای تخیلی بکنه....
6 قبلنا یادمه سی پی یو گوشه زمین که پرس میکردی توپو میکشید کنار خیلی قشنگ میزد زیرش وسظ زمین.... الان وقتی کناره ها پرس میکنی مدافع حریف مجبور میشه توپو میزنه تو اوت.... کلا دیگه سی پی یو کارایی که دلت میخواد کلتو بزنی به دیوار خیلی کم میکنه....
7- پاسای بلند عمقی که قبلا بازیکن تحت هر شرایطسی که بود یه پاس بلند عمقی مشتی میتونست بفرسته... ولی الان خیلی این پاسا طبیعی کار شده بستگی به تحت فشار بودن و نبودن پاس دهنده داره....
انیمیشنام که خیلی عالی شدن.... هر چقدر بازی میکنی انیمیشنای جدیدتری میبینی.... یه صحنه دقیقه های اخر بود جلو بودم فرار عمقی کردم افساید شد... توپ جم کن یه توپ انداخت براشون یه توپ دیگه که تو زمین بود دفاع دویید زد بیرون بازی زودتر شروع بشه....
این نظرات من بعد 15 20 دست بازی کردنه