تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 168 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

وضعیت آنلاین واقعا تعادل نداره

مسعود جان شرمنده عزیزم اصلا دیگه کلا نتونستم آنلاین بشم

رفتم یه دست هم UT بزنم یارو با Overall 80 رو 2 تا زدم باز دوباره DNF داد.
    دو دست ازم یک هیچ باختی تا گل میخوردی سریع دیسی میشدی فکر کردی ما ... ؟ نه داداش
    بعدشم که گفتی دیسی میکنم میام پیچوندی

===========

بازی شدیدا به اپدیت نیاز داره ... تو افلاین حالا مشکلی نیست بازی ولی تو انلاین اصلا در حد فاجعه شده و عین اب خوردن گل رد و بدل میشه دیروز یه بازی کردیم 6-6 شد ! اولین بازیم هم نیمه اول 4 تا خوردم نیمه دوم 5 تا زدم به یارو 5-4 بردم
    دفاع کردن در حد فاجعه شده اصلا نمیشه دفاع کرد یارو الکی با بازیکن سرعتی توپ میگیره از جلوتم رد میشه کاری نمیتونی بکنی . حتی بازیکن سرعتی هم نباشه فرقی نداره خیلی راحت دفاع دریبل میخوره و بعضی جاها هم میبینی دو دفاعت بهم میخورن پخش زمین میشن مهاجم راحت میره توپ میکنه تو گل دروازبان ها هم یه موقعیت هایی رو ازت میگیرن شاخ در میاری یه توپایی رو هم راحت گل میخورن که گند میزنه به اعصابت تو تک به تک ها هم خیلی ضعیفن با یه تغییر جهت جا میمونن در حالی که تو فیفا14 به سختی میشد دروازبان دریبل بزنی و شوت از راه دور هم خیلی بیشتر گل میشه اگر تو چهارچوب بزنی . چون دروازبان ها کلا چند قدم میان جلو و توپ از بالا سرشون گل میشه
    همین دو مشکل رو با اپدیت ردیف کنن دیگه بهترین بازی فوتبالی که تا حالا ساخته شده میشه چون از بقیه موارد عالی هست بازی

2. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دو دست ازم یک هیچ باختی تا گل میخوردی سریع دیسی میشدی فکر کردی ما ... ؟ نه داداش

===========

بازی شدیدا به اپدیت نیاز داره ... تو افلاین حالا مشکلی نیست بازی ولی تو انلاین اصلا در حد فاجعه شده و عین اب خوردن گل رد و بدل میشه دیروز یه بازی کردیم 6-6 شد ! اولین بازیم هم نیمه اول 4 تا خوردم نیمه دوم 5 تا زدم به یارو 5-4 بردم
    دفاع کردن در حد فاجعه شده اصلا نمیشه دفاع کرد یارو الکی با بازیکن سرعتی توپ میگیره از جلوتم رد میشه کاری نمیتونی بکنی . حتی بازیکن سرعتی هم نباشه فرقی نداره خیلی راحت دفاع دریبل میخوره و بعضی جاها هم میبینی دو دفاعت بهم میخورن پخش زمین میشن مهاجم راحت میره توپ میکنه تو گل دروازبان ها هم یه موقعیت هایی رو ازت میگیرن شاخ در میاری یه توپایی رو هم راحت گل میخورن که گند میزنه به اعصابت تو تک به تک ها هم خیلی ضعیفن با یه تغییر جهت جا میمونن در حالی که تو فیفا14 به سختی میشد دروازبان دریبل بزنی و شوت از راه دور هم خیلی بیشتر گل میشه اگر تو چهارچوب بزنی . چون دروازبان ها کلا چند قدم میان جلو و توپ از بالا سرشون گل میشه
    همین دو مشکل رو با اپدیت ردیف کنن دیگه بهترین بازی فوتبالی که تا حالا ساخته شده میشه چون از بقیه موارد عالی هست بازی
    شما همون کسی هستی که 5 6 صفحه پیش منو 2 3 تا از دوستان اومدیم گفتیم بازی ارکید شد ه و راحت میشه دریبل زد و غیره.... بهتون برخوردو اعتراض کردین و ادامه داستان.....

خوشحالم خودتم به این نتیجه داری میرسی... EA گند زده به گیم پلیی که ما بهش مینازیدیم....!!!

4. 2 کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

شما همون کسی هستی که 5 6 صفحه پیش منو 2 3 تا از دوستان اومدیم گفتیم بازی ارکید شد ه و راحت میشه دریبل زد و غیره.... بهتون برخوردو اعتراض کردین و ادامه داستان.....

خوشحالم خودتم به این نتیجه داری میرسی... EA گند زده به گیم پلیی که ما بهش مینازیدیم....!!!
    ارکید ارکید چیه یه کلمه یاد گرفتید دم به دقیقه میگی
    بعدشم من اعتراضم به نظر کسی نبود هر کس هر چی عشقش میکشه میتونه نظر بده گفتم صد بار یه پست کپی نمیکنن یه بار میگی ملت میخونن و بسه لازم نیست ده بار هر صفحه بگی
    بعدشم کی گفت شما به این نتیجه برسی از صحبت های من ؟ گیم پلی عالیه فقط همین دو تا مشکل داره که اونم همیشه تو هر فیفا اولش هست بعد با اپدیت درست میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا من تو 48 ساعت گدشته با رفیقام نزدیک 20 ساعت با ps4 بازی کردیم..... بازم میگم بازی از نظر گرافیک و نورپردازی و ریزه کاریا فوق العاده شده.... واقعا فوق العاده....

ولی..... ولی بازم میگم... من خودم فن فیفا هستمو از رو خراب کردن اینارو نمیگم.... بازی 2 3 تا مشکل داره... یکی دریبل کردن با جهت گرفتنو سرعت خیلی خیلی خیلی اسون شده توش نقطه قوت فیفا که ما همیشه بهش مینازیدیم شده نقطه ضعفش.... بچه 7 8 ساله ام مسی و برداره دستشو بزاره رو سرعت نصف یه تیمو میتونه دریبل کنه.....

مشکل دیگه شوتاس.... نزدیکه 10 تا گل فقط از فاصله 30 40 متری رد و بدل شد... شوتایی که ما اصطلاحا میگیم ول بلا استسنا دروازه بان از خط خیلی جلو تره و توپ قوس میگیره میره تو گل... دقت کنید 1 2 بار این اتفاق نیوفتادا... میگم 10 15 بار....

ایراد دیگه ای واقعا به گیم پلی نمیشه گرفت.... دوستان دقت کنید روونی گیم پلی نیست این اسمش این مورد که با جهت و سرعت میشه دریبل کرد چند نفرو ادمو یاد بازیه مسخره PES میندازه

===========

خوب شما جاهای که مشخص کردمو بخون اگه تکرار بده پس شمام اشتباه کردی حرفایی که ما 1 ماه داریم تکرار میکنیمو میای دوباره میگی.... یا نه میشه اینطوریم نگاه کرد که حتما مشکلی هست که دقیقا هممون میایم دست میزاریم روش...!!!

شما ارکید دوست نداری ؟؟ چی دوست داری بگیم ؟؟؟ هرچی شما دوست داری بگو ما هم همونو میگیم ؟؟؟

واقعا این بازیو میشه اسمشو شبیه ساز فوتبال بزاریم ؟؟؟؟ یا نه بهتره بگیم یه بازیه ویدییویه فوتباله ؟؟؟

من حاضر بودم گرافیک انقدر پیشرفت نکنه بجاش این مشکلارو نداشته باشه....

حرف دیگه شما... دریبل راحت مارپیچی و حرکت راحت و دریبل راحت با سرعت جزو انیمیشنای بازی میشه ؟؟؟؟ که شما میگی گیم پلی نیست !!!! اقا fifa 15 اخرت فوتبال اصلا.... فک کنم شما اینطوری بگیم بیشتر خوشحال میشی !!!

7. 2 کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خوب شما جاهای که مشخص کردمو بخون اگه تکرار بده پس شمام اشتباه کردی حرفایی که ما 1 ماه داریم تکرار میکنیمو میای دوباره میگی.... یا نه میشه اینطوریم نگاه کرد که حتما مشکلی هست که دقیقا هممون میایم دست میزاریم روش...!!!

شما ارکید دوست نداری ؟؟ چی دوست داری بگیم ؟؟؟ هرچی شما دوست داری بگو ما هم همونو میگیم ؟؟؟

واقعا این بازیو میشه اسمشو شبیه ساز فوتبال بزاریم ؟؟؟؟ یا نه بهتره بگیم یه بازیه ویدییویه فوتباله ؟؟؟

من حاضر بودم گرافیک انقدر پیشرفت نکنه بجاش این مشکلارو نداشته باشه....

حرف دیگه شما... دریبل راحت مارپیچی و حرکت راحت و دریبل راحت با سرعت جزو انیمیشنای بازی میشه ؟؟؟؟ که شما میگی گیم پلی نیست !!!! اقا fifa 15 اخرت فوتبال اصلا.... فک کنم شما اینطوری بگیم بیشتر خوشحال میشی !!!
    حالت خوبه انشالله ؟
    من دارم میگم یکی ده بار یه پست نباید با تغییر 4 کلمش هی کپی پیست کنه کلا فکر کنم از این 123 پست که داری 122 تاش همش در مضمون ارکید و دریبل سرعت هست
    در ضمن شما اگر خیلی ناراحتی میتونی به بازی فوق العاده شبیه ساز p.e.s رجوع کنی و لذت وافی و کافی رو ببری

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حالت خوبه انشالله ؟
    من دارم میگم یکی ده بار یه پست نباید با تغییر 4 کلمش هی کپی پیست کنه کلا فکر کنم از این 123 پست که داری 122 تاش همش در مضمون ارکید و دریبل سرعت هست
    در ضمن شما اگر خیلی ناراحتی میتونی به بازی فوق العاده شبیه ساز p.e.s رجوع کنی و لذت وافی و کافی رو ببری
    حال شما بهتره.... ماشالا شیرین زبونم هستی

اولا مشکلم اینه که فن فیفا هستم برای همین حرص میخورم اینطوری شده بازی... PES ام که بدرد جرز دیوار میخوره اون مورد بحث ما نیست....

بحثو کشش ندیم بهتره من با شما بحث منطقی میخواستم بکنم شما خوش مزه بازیو .... در کل امیدوارم مشکلات بازی حل بشه هممون بتونیم ازش لدت ببریم

10. این کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

حال شما بهتره.... ماشالا شیرین زبونم هستی

اولا مشکلم اینه که فن فیفا هستم برای همین حرص میخورم اینطوری شده بازی... PES ام که بدرد جرز دیوار میخوره اون مورد بحث ما نیست....

بحثو کشش ندیم بهتره من با شما بحث منطقی میخواستم بکنم شما خوش مزه بازیو .... در کل امیدوارم مشکلات بازی حل بشه هممون بتونیم ازش لدت ببریم
    حال من با دیدن حال تو بهتر شده ... به شیرین ادایی شما نمیرسه

در ضمن گفتی ea گند زده به گیم پلی این پستت رو بد نیست دوباره اینجا بذارم :

اقا تا الان میگفتم عالیه.... الان باید بگم فوق العادس.... حرف نداره این نسخه از فیفا.... واقعا نمیدونم چجوری توضیح بدم دوستان تا 10 15 دست بازی نکنید نمیشه متوجه شد....

اکثر اشکلات اصلی بر ظرف شده.... 1- شادی پس از گل که تو 14 به قبل خوابت میبرد... نمیفهمیدی اصلا گل زدی بدشم بازیکن مثل اسکلا با سرعت جت اینور اونور میشد... ولی الان گل که میزنی استادیوم منفجر میشه... دوربین از بالا پایین پریدن تماشاگرا میلرزه.. انیمیشن شادیا عالی کار شده....
    2- بازیکنا از حالت ادمکای مصنوعی که فرقشون فقط تو قدشون بود درومدن... هر بازیکنی استیل بدنیش عالی طراحی شده... عضلات عالی طراحی شدن.... تکون خردن عضلات عالیه... چروک خوردن لباس و حرکت موها تو حرکت عالیه..... به وضوح میشه حس کرد بازیکن درک داره... مثلا تکل زدم تو صحنه اهسته وقتی پایه بازیکنه دیگه داشت میخورد تو صورتش بازیکنم با دستش پاشو پس میزد.....
    3- چمن که فوق العادس دیگه چی میشه گفت راجه بش ؟؟؟؟ تو صحنه اهسته ها معلومه تکل که میزنن دونه های چمن کنده میشن بلند میشن.... یه انیمیشن باحال دیدم دقیقه های اخر بود هوای بارونی بازیکن میخواست خطارو سریع بزنه... چون زمین خراب بود اول با پاش چمنو کوبید بعد بازیو شروع کرد....
    4- دراوازه بانا عالی کار شون.... عکس العملا خیلی خیلی عالیه... شیرجه های طبیعی... بعضی وقتا حس میکنم دروازه بان واقعی گزاشتن تو دروازه

5- تو فیفا های قبلی وقتی به مهاجمی که پشت به دروازه حریف بود پاس میدادی و میخواستی با اون سر ضرب بدی پاس به بغل به صورت مصنوعی بقل پا پاس میدادن.... ولی الان 3 4 بار این اتفاق افتاد و بازیکنی که تحت فشاره اصلا نمیتونه کارای تخیلی بکنه....

6 قبلنا یادمه سی پی یو گوشه زمین که پرس میکردی توپو میکشید کنار خیلی قشنگ میزد زیرش وسظ زمین.... الان وقتی کناره ها پرس میکنی مدافع حریف مجبور میشه توپو میزنه تو اوت.... کلا دیگه سی پی یو کارایی که دلت میخواد کلتو بزنی به دیوار خیلی کم میکنه....
    7- پاسای بلند عمقی که قبلا بازیکن تحت هر شرایطسی که بود یه پاس بلند عمقی مشتی میتونست بفرسته... ولی الان خیلی این پاسا طبیعی کار شده بستگی به تحت فشار بودن و نبودن پاس دهنده داره....
    انیمیشنام که خیلی عالی شدن.... هر چقدر بازی میکنی انیمیشنای جدیدتری میبینی.... یه صحنه دقیقه های اخر بود جلو بودم فرار عمقی کردم افساید شد... توپ جم کن یه توپ انداخت براشون یه توپ دیگه که تو زمین بود دفاع دویید زد بیرون بازی زودتر شروع بشه....

این نظرات من بعد 15 20 دست بازی کردنه

خوب شد ea گند زده این قدر سر ذوق اومدی از بازی کردن فیفا15 ! :لول:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

جالبه همونایی که چند صفحه قبل می گفتیم گیم پلی بازی مسخرست میومدن می گفتن ایراد از شماست نه از بازی ، با گذشت زمان و فروکش شدن علاقشون به گرافیک و افکتای بازی تونستن گیم پلی بازی رو هم بفهمن و متوجه بشن که چه آشغالی داده بیرون امسال شرکت

قبلا گفتم بازیم میگم فیفا امسال فقط رو گرافیک و انیمیشن و ... کارکرده گیم پلی از بازیهای میکرو و سگای 15 سال پیش هم غیر واقعی تره
    شعارش باید این میشد FEEL THE FICTION

13. این کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جدی بازی ارکید شده؟
    --------
    کریر چه تغییراتی داشته؟
    مخصوصا در ترنسفر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حال من با دیدن حال تو بهتر شده ... به شیرین ادایی شما نمیرسه

در ضمن گفتی ea گند زده به گیم پلی این پستت رو بد نیست دوباره اینجا بذارم :

خوب شد ea گند زده این قدر سر ذوق اومدی از بازی کردن فیفا15 ! :لول:
    عزیز دل میخوای بیشتر ببینمت حالا که انقدر خوشحال میشی ؟؟؟ بیشتر خوشحالت کنم

این پستمم بعد از 1 روز بازی کردن دمو هستش... 7 8 ساعت تقریبا.... هممون تو نگاه اول به علت تغییر نسل از بازی خوشمون میاد... ولی بعد از یه مدت بازی کردن اون هیجان اولیه که خوابید به مشکلاتش پی میبریم.... همونطوری که تو پست بعدیم گفتم... میتونی بری بخونیش... نقل قولم کردمش بالا....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •