تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 96 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 957

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آلمان | این گروه خشن

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من هم تبریک می گم این برد تاریخی رو ...

درسته که جز قهرمانی چیز دیگری المان رو راضی نمی کنه اما یقینا این برد و این نتیجه و این بازی تا سالهای سال در ارشیو ذهنی ما خواهد ماند و شاید روزگاری وقتی خواستیم از اصالتمون برای نوه هامون حرف بزنیم به برد تاریخی 8 ژوئن و "بهشت بلوهوریزونته" اشاره کنیم ...

در سایه این برد رکورد میرو کلوزه دوست داشتنی رو هم نباید فراموش کنیم در سن و سالی که دیگر نفس دوران جوانی را ندارد اما به موقع گلهایش را می زند و به تنهایی رکورد اقای گلی جام جهانی را تصاحب می کند ان هم درست جلوی چشم " رونالدوی بزرگ " و درست در کشور برزیل ...

حتی اگر یقین داشته باشیم که خواب نیستیم باور این نتیجه تاریخی سخت است ...

تبریک به همه عاشقان فوتبال ...

اکنون فقط یک قهرمانی می خواهیم

2. 13 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

صفحه ویکی پدیای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب چیز طنزی هست! واردش که میشی، 60 تا رکورد از فاجعه بلوهوریزونته میریزه سرت!
    بعضی از رکوردها:

کلوزه با زدن 16 گل به تنهایی بهترین گلزن تاریخ جام جهانی شد.
    اولین بار در جام جهانی بود که 5 گل در 29 دقیقه زده میشه.
    4 گلی که آلمان در عرض 6 دقیقه زد، سریع ترین 4 گل تاریخ جام جهانی بوده.
    آلمان اولین تیمی بوده که 7 تا گل توی نیمه نهایی زده.
    آلمان اولین تیم تاریخ جام جهانی هست که 8 بار به فینال میرسه.
    بدترین شکست خانگی برزیل.
    در مجموع بدترین شکست تاریخ برزیل در کنار 6-0 که در سال 1920 (زمان نادرشاه افشار) از اروگوئه باخته بودن.
    آلمان با 223 گل زده، تبدیل به گلزن ترین تیم تاریخ جام جهانی شد و برزیل که 221 گل داشت رو جا گذاشت. (فکر کن حتی همچین رکوردی رو هم با بازی جلوی رکورددار قبلی شکوندن!)
    بیشترین گلی که یک میزبان تا حالا دریافت کرده، توی همین بازی بوده. البته استرالیا هم سوییس رو در سال 1954 با نتیجه 7-5 برده، ولی خب این 7-1 هست!
    بازی از یک نظر هم خفن تر از بازی آلمان-عربستان بوده! اونجا آلمان توی نیمه اول 4 تا به عربستان زد ولی اینجا 5 تا به برزیل!
    فقط دو تیم در تاریخ جام جهانی بودن که توی یک نیمه 5 تا گل خوردن: زئیر و هائیتی!!! پیوند عجیبی بین برزیل و این عزیزان برقرار شد!
    توماس مولر زننده 2000ـمین گل تاریخ آلمان بوده.
    توماس مولر تبدیل به سومین بازیکن تاریخ شد که در دو جام جهانی مختلف 5 گل یا بیشتر زده.
    دو تا گلی که کروس توی نیمه اول زد، سریع ترین گل هایی بوده که یک نفر در تاریخ جام جهانی زده. یعنی به فاصله 69 ثانیه دو تا گل.

این هم مولر عزیز که کمتر کسی به چشم یک بازیکن فوق العاده بهش نگاه میکنه و همه فقط سراغ مسی و رونالدو و نیمار رو میگیرن، ولی با همین حرکات خنده دار و ژست های داغونش بهترین جای ممکن رو توی قلب ما باز کرده!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از شما بعیده اتریش درسته نه استرالیا

4. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آلمان ایستاده بود تا برزیل گل بزنه؟ من فکر میکنم که تحت تاثیر گل باران ده دقیقه ای آلمان، مدیریت ادامه بازی توسط آلمانها به نظرتون عجیب رسیده...
    البته در این مورد تاپیکی هم زدید ولی به نظرم حرفی که اینجا میزنید یک مقدار با اونجا نقیضه و اونجا بیشتر این پرسش رو مطرح کردید که آیا هفت گل زیاد نبود؟ در حالی که اینجا میگید چرا بیشتر نزد...(در مورد اون موضوع هم که مطرح کردید بهرحال بازی جوانمردانه میگه بدون توجه به ضعف و قوت تیم مقابل بازی خودتون رو بکنید.)

البته هر نظر محترمه ولی فکر میکنم اگر یکبار دیگه کامل بازی رو ببینید(کاری که من دیشب کردم) نظرتون عوض بشه شاید. الان تحت تاثیر یک نتیجه خارق العاده ممکنه کمی هیجان مثبت یا منفی داشته باشیم.

دوست داشتید میتونید این هایلایت از بازی رو ببنید:
    ممنون. ببینید منظورم اینه که میتونست بیشتر بزنه ولی نخواست بزنه توی اون تاپیک بازی جوانمردانه بحثم اینه که همین هفت ها هم برای میزبان بزرگ خیلی خرد کننده بود شما یک بار دیگه اون موقعیت های نیمه اول برزیل رو ببینید من واقعا حس کردم بازیکنهای آلمان به طور خودجوش ایستادن تا برزیل بیاد و یه گلی بزنه!! من فکر میکنم شاید چون بازی توی زمین برزیل بود آلمانیها از عواقب این نتیجه (در نیمه اول) بدون اینکه کسی بهشون بگه با حس ششم احساس خطر کردن و شاید حس کردن بازی داره به کجا میره؟! چی میخواد بشه؟! مثلا تماشاگرها بریزن تو زمین؟! یا برزیل ول کنه بره بیرون یا بازیکن ها رو بزنن؟! جدا حس میکنم آلمان ها همچین حسی بهشون دست داده بود! آخه اگر اون طور ادامه میدادن به نظرم حتی میتونستن رکود مالدیو رو هم بشکنن!

6. 2 کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از شما بعیده اتریش درسته نه استرالیا
    ممنون از توجهتون، هیجان زده بودم از این همه آمار و ارقام و Austria رو خوندم Australia!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط امیدوارم تو باد این برد نخوابن و این پیروزی و رکوردهای زیادی که در این بازی شکسته شده از لحاظ روحی و روانی تخلیشون نکرده باشه و در فینال هم با تمام قوا و انگیزه بازی کنن برای قهرمانی

نکته دیگه رکوردهای جالب آلمان در مقابل میزبان های جام جهانی و جام ملت هاست
    آلمان به جز فینال 66 که مغلوب انگلیس میزبان شد و 1958 که از سوئد باخت دیگه هر موقع با میزبان ها مواجه شده شکستشون داده

میزبان های یورو که آلمان شکستشون داده :
    2008 اتریش
    1996 انگلیس
    1992 سوئد
    1976 یوگسلاوی
    1972 بلژیک

میزبان های جام جهانی که از آلمان شکست خوردند:
    2002 کره
    1986 مکزیک
    1982 اسپانیا
    1962 شیلی
    2014 برزیل

9. 6 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

میترسم تو فینال اتفاق جام ملتها تکرار بشه و المان الکی الکی ببازه

ولی از طرفی میگم این جام همه چیزش برعکس بوده تا الان . این بار برعکس جام ملتها جاده باز شده فقط واسه قهرمانی المان

11. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام به همه طرفداران آلمان

1- تبریک بابت اون 6 دقیقه تاریخی ، واقعا برزیل تو اون 6 دقیقه گیج و منگ شده بود که داره چه بلایی سرش میاد.

2- امیدوارم که این پیروزی فشار برا قهرمانی را روی بازیکنای ما زیاد نکنه و همچنین دچار غرور و جو زدگی نشن.

3- الان خیلی خوشحالیم ولی یادمون باشه تو این جام چیزی از نسلِ بعدی فوتبال آلمان ندیدیم هرچند این حرف یکم فانتزیِ

4- از دیشب بعد بازی یک عده که هرجام طرفدار یک تیم میشن طرفدار آلمان شدن باید خدمتتون بگم به شما احتیاجی نیست ، اگه بعد باخت به ایتالیا و اسپانیا طرفدار این تیم بودید الانم حق دارید خوشحال باشید، تیم ما طرفدار نمی خواهد هوادار همیشگی می خواهد.

5- امیدوارم قهرمان بشیم چون این برد بدون قهرمانی برا من اصلاً ارزشی نداره.

6- تا ابد آلمان.

13. 8 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

18 تیر 93 (8 جولای 2014) هیچ گاه از ذهن ها پاک نمیشه
    این آلمان باید قهرمان بشه

15. 11 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

همه چیز برای قهرمانی آلمان فراهمه چون امشب هر کدوم از تیمهای هلند یا آرژانتین برسن فینال از هر نظر از آلمان ضعیفترن.تو چند جام گذشته هیچ موقع اینقدر شانس آلمان برای قهرمانی بالا نبوده.

17. 6 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

واقعا حیفه این تیمه دوست داشتنیه که فهرمان نشه..
    امیدوارم قهرمان بشه...
    و فکر میکنم هم که بشه..
    بدون شک یکی از کاملترین تیم ملی های هزاره سوم هست این تیم آلمان
    +
    یه چیزی که خیلی دوست داشتم، این بود که بعد بازی تغریبا همه اعضا تیم، شروع کردن به دلداری دارن به بازیکن ها و مردم برزیل
    در حالیکه راحت میتونستن تحقیر کنن و بزنن تو سرشون...
    بلاخره هرچی نباشه رقیبن..
    اما برعکس همه کلی طرفداری کردن از تیم حریف و اشاره کردن که این بازی یه اتفاق بود و دلداری دادن..
    نمونش اوزیل که پیغام زیر رو برای مردم برزیل نوشته
    شما یک کشور فوق العاده، مردمی بی نطیر و بازیکن های بی نظیری دارید. این مسابقه هرگز نمیتونه غرور شما رو بشکونه!

19. 12 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •