چطور میشه لپتاپ رو تنظیم کرد که تو یه زمان مشخص روشن شه؟
چطور میشه لپتاپ رو تنظیم کرد که تو یه زمان مشخص روشن شه؟
ابتدا وارد بایوس میشیم
بعد میریم تو قسمت power management setup
بعد resume by alarm رو Enable می کنیم ، بعدش هم بهش time میدیم تا روشن شه !
مثه شکل زیر
![]()
ممنون ، در این حد بلد بودم
مشکل اینه که بایوس این لپتاپ همچین گزینه ای نداره توش![]()
اگر خاطرتون باشه من مشکل تاچپد داشتم
آخرش مجبور شدم دادم گارانتی،بعد از یه هفته بلاخره تحویلش دادن،نمیدونم چیکارش کردن چون میگفتن بازش نکردیم،آوردم خونه ویندوزش عوض کردم و درایورهاش هم دوباره نصب کردم که مطمئن بشم مشکل کامل از بین رفته،خب الحمدلله بعد از گذشت یه هفته دیگه قاطی نکرده،ولی تاچپدش هنوز به نظرم مشکل داره چون به صورت دو انگشت کلیک راست نمیکنه ولی صفحه با دو انگشت بالا پایین میشه،تنظیمات هم درسته،درایورش هم حتی آپدیت کردم.
خلاصه بگم معلوم نیست داستان این تاچپد چیه،امیدوارم دیگه قاطی نکنه.
برای کلیک راست باید با دو انگشت کلیک کنین. یعنی two finger click باید بکنین نه two finger tap
سلام به همه
منم احتمالا تا چند روز اینده جزو خریداران این لپ تاپ بشم
چیزی که برام مهمه با توجه به بودجه ای که دارم پردازنده قوی هستش
اگر راهنمایی پیشنهاد دارید که قبل از خرید باید بدونم بگید
با تشکر
سلام
حس می کنم که فن لپ تاپ من بیش از حد روشن و خاموش میشه
مثلا دارم تو اینتر نت می گردم و دمای کلی سی پی یو 43 هست و کارکردش 2 - 3 درصد... ولی هر یه دقیقه یه بار برای 30 ثانیه فنش روشن میشه
رفته رو اعصابم!
طبیعیه؟
کسی بلد نیست؟
یه چیز دیگه:
صفحه نمایش توی بازی ها خیلی تاخیر داره...چطور میشه یکم تاخیرش رو کم کرد؟ یا refresh rate رو از 60Hz بیشتر کرد؟
اوه .... بله نگاه کردم متاسفانه بایوس z510 گزینه powermanagement نداره !خب شما میتونید از نرم افزار Auto.PowerOn.ShutDown استفاده کنید (البته از طریق خط فرمان cmd نیز این امکان برقراره)، اینم لینک دانلود ش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پسورد :
فقط هنگام استفاده باید 2 نکته رو رعایت کنید ، یکی اینکه باید سیستم و بعد از ایجاد کردن یک تسک در نرم افزار ،hibernate کنید نه shut down ، دو اینکه باید منبع تغذیه لپ تاپ روشن باشه یعنی به شارژ وصل باشه اگه از ویندوز 8 استفاده می کنید و گزینه Hibernate فعال نیست اول به poweroption در داخل controlpanel برید و سپس در سمت چپ روی Require a passwoed on Wakeup کلیک کنید سپس روی نوشته آبی رنگ change settings that are currently unavailable کلیک کنید و بعد برای Hibernate تیک بذارید و اپلای کنید ....
Last edited by onlinefarhad; 24-03-2014 at 13:42.
من که باهاش وبگردی و کارای عادی می کنم فنش اونقدر روشن نمیشه (البته روشن که همیشه هست ولی اینکه دورش زیاد بشه بطوریکه صداشو من بشنوم نه)
ولی شاید شما کارای سنگین باهاش می کنی ؟!
میتونی از dustremoval ، energi managerment استفاده کنی که به مدت 2 دقیقه کار می کنه و سیستم و به حالت نرمال می رسونه
اگه هم که نه ، شاید مشکل از ویندوز باشه ، !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)