یعنی جواب همه رو میون الا من
یعنی جواب همه رو میون الا من
خیلی راحته مهندس.وقتی با هم درگیر میشید موس رو بچرخون سمت صورتش و شلیک کن سریع.![]()
حالا چاره چیه؟
اگه سیستم خوبه
رم ت بالای 6
میتونی رم فیکس و انیستال کنی ...بدون پچ رم بازی کنی
سیستمم که عالیه.
i5 2500
770 gtx
منتها رمم 4 هست .یعنی تنها راهش افزایش رم هست؟
بله
البته
سیستمت خوبه
بخصوص
گرافیکت که خیلی خوبه اگه واقعا سری gtx باشه
واسه بازی بدون رم فیکس باید رمت حداقل 6 باشه
اگه بدون رم فیکس هم بخوای تنظیمات و بزاری تو حداکثر می پره بیرون
حالا شما بدون رم فیکس یه امتحانی کنید شاید گرافیکت به کمک رمت اومد
من الان دارم با این سیستم کرایسیس 3 رو که صد تا یکی حتی low هم بالا نمیاره الترا میزنم.موندم رو چه حسابی برای کال اف دیوتی رم 6 گیگ در نظر گرفتن.خیلی مسخرس.جواب نداد.
باید رم اظاف کنم
نکته اینجاست که توی بازی crysis3 یه گزینه بود به اسم high resolution texture که با دستکاری اون میشد تا حد زیادی از رم مورد نیاز سیستم رو کاهش داد ولی توی این بازی این گزینه با گزینه texture quality ترکیب شده که باعث میشه با بالا بردن اون میزان رم مورد نیاز سیستم رو تا حد زبادی بالا بره!
ضمنا یادتون باشه هنگام ارائه بازی crysis 3 هنوز مانیتورهای 4K درست توی بازار جا نیفتاده بودند به خاطر همین حتی با بالا بردن گزینه high resolution texture هم اصولا رم مورد نیاز سیستم به شدت بالا نمیرفت...ولی توی این بازی سازنده های روی مانیتورهای 4k خیلی مانور دادن(در واقع میخواستند ضعف کلی گرافیک رو توی این گزینه محو کنند!!)به خاطر همین اگه شما گزینه texture quality رو روی ULTRA بگذارید(مخصوصا در رزولوشنهای 4K)رم مورد نیاز گرافیک و بدنبال اون سیستم به شدت بالا میره!!...در صورتی که در رزولوشنهای HD و زیر اون اگه این گزینه ار high بالاتر ببرید اصولا به غیر از افزایش بی رویه رم مورد نیاز سیستم تغییر محسوسی در کیفیت گرافیک بازی نمیبیند!!
من در بازی کرایسیس 3 تمام گزینه ها رو رو نهایت گذاشتم همگی به جز aa که وسطا قرار داره.ولی هیچ مشکلی نبود.پس به همین دلیله که بازی گوست هف هشتا دی وی دی داره.....
یه جوری احساس میکنم بتلفیلد هم داستانش مثله گوست هست اونم خیلی رم خورش قویه درسته؟
بله البته نه تا این حد!
چون این بازی همینطور که گفتم بر خلاف BT4 و Crysis3 بیشترین مانورش روی حجم بافتها بود تا کیفیت اونها...
حجم بافت هم به طور مستقیم با میزان رم گرافیک و سیستم مرتبط هست به خاطر همین این بازی یا اینکه فشار پردازشی گرافیک اون خیلی پایننتر از BT4 هست ولی میزان درخواست رمش بالاتر هست!!
الیته یادتون هم باشه خیلی از صحبتها در مورد سیستم مورد نیاز این بازی جنیه تبلیغاتی داشت و به واقع این بازی به هیچ وجه به اون 6GB رمی که اول روش مانور داده بودند نیاز نداشت!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)