تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 81 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 806

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شما قبل از خروج باید تنظیمات رو روی یکی از custom _ها ذخیره وموقعی که میخوای بازی کنی دسته رو درست روی همون حالت سوئیچ کنی...
    ممنون که پاسخ دادید
    همین کار رو میکنم. سیو میشه اما تا میای تو بازی دوباره برمیگرده!! چند بار روی چند custom مختلف هم سیو کردم و عوض کردم. این مشکل واسه جوی استیک هم هست.

شما نمیدونید تو فایل تنظیمات کدوم کنترلر کی برده تا دستی عوضش کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده...من آپدیت و کرک ورژن 5 رو دان کردم اون کارا رو هم مو به مو انجام دادم.ولی نمی دونم چرا بازیکنا تند تند مصدوم میشن
    کرک ورژن 4 لازمه دانلود کنم؟
    ویندوزم هشته.
    ممنون میشم اگه منم راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ممنون که پاسخ دادید
    همین کار رو میکنم. سیو میشه اما تا میای تو بازی دوباره برمیگرده!! چند بار روی چند custom مختلف هم سیو کردم و عوض کردم. این مشکل واسه جوی استیک هم هست.

شما نمیدونید تو فایل تنظیمات کدوم کنترلر کی برده تا دستی عوضش کنم؟
    آخه عجیبه،تا حالا همچین مشکلی نشنیدم!!
    شما حین بازی دسته رو روی همون custom_یی که سیو کردی بالا میاری؟؟
    دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده...من آپدیت و کرک ورژن 5 رو دان کردم اون کارا رو هم مو به مو انجام دادم.ولی نمی دونم چرا بازیکنا تند تند مصدوم میشن
    ویندوزم هشته.د
    تا اونجا که من میدونم مصدوم شدن بازیکنها جزء باگهای بازی نبوده!!!...احتمالا طبیعیه!

4. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

با عرض سلام من وین 8.1 دارم آپدیت 5 ریختم بعد دو ساعت جواب داد بالاخره ولی توی بازی بازیکنان پشت سر هم مصدوم میشن چیکار کنم؟؟؟
    سلام بالاخره کرک اخریه رو سیستمم جواب داد ولی یه مشکلی هست بازی زهرمون شد.......
    وقتی بازی شروع میشه دونه دونه بازیکنان مصدوم میشن حالت مصدومیتم غیر فعال کردم ولی بازم مشکل پا برجاست..
    راه حلی برا این مشکل هست یا نه؟
    ویندوزم هشته.
    تا اونجا که من میدونم مصدوم شدن بازیکنها جزء باگهای بازی نبوده!!!...احتمالا طبیعیه!
    دوست عزیز مشکله فقط من یکی نیست...معلومه که باگه.
    مثال عرض میکنم: توپو سانتر کردم وسط زمین بازیکنم که به سمته توپ میرفت نقش بر زمین شد...مصدوم شده بود....همینطور 2 تا از بازیکنای حریف و 3 تا از بازیکنای من دونه دونه همینجور که به سمت توپ میرفتن مصدوم میشدن...صحنه ی خنده داری شده بودطوری شده بود که بعده 5 دقیقه از بازی بازیکنی واسم نمونده بود...این اگه باگ نیست پس اسمشو چی میذارین؟
    Last edited by M O H A MM A D; 08-01-2014 at 16:19.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوست عزیز مشکله فقط من یکی نیست...معلومه که باگه.
    مثال عرض میکنم: توپو سانتر کردم وسط زمین بازیکنم که به سمته توپ میرفت نقش بر زمین شد...مصدوم شده بود....همینطور 2 تا از بازیکنای حریف و 3 تا از بازیکنای من دونه دونه همینجور که به سمت توپ میرفتن مصدوم میشدن...صحنه ی خنده داری شده بودطوری شده بود که بعده 5 دقیقه از بازی بازیکنی واسم نمونده بود...این اگه باگ نیست پس اسمشو چی میذارین؟
    والا اینکه دقیقا چقدر باگ هست رو نمیدونم!!
    ولی فقط این رو میدونم کرک v4 که توی ایران به ورژن 5 معروفه تموم باگهای بازی رو از بین برده...الان خودمن(یعنی داداشم) روی سیستم دارم با این کرک در هر دوحالت career و kick off داره بدون کوچکترین مشکلی بازی میکنه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان آقا کسی بلده چطوری میشه با دروازه بان موقع پنالتی زدن پرید؟؟
    جهت رو با تمام دکمه ها امتحان کردم نمی پره!

مسله دوم هم تو کریر دروازه بانم مثل خیار فقط توپ ها رو تماشا میکنه نه دایو میزنه نه حرکتی نهایتا اگه تو مسیر توپ باشه عکس العمل نشون میده چیکار کنم فعال تر بشه یکی میگفت شاید تنظیمات درست نیست کجا باید دروازه بان رو از حات دستی خارج کرد؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان آقا کسی بلده چطوری میشه با دروازه بان موقع پنالتی زدن پرید؟؟
    جهت رو با تمام دکمه ها امتحان کردم نمی پره!

مسله دوم هم تو کریر دروازه بانم مثل خیار فقط توپ ها رو تماشا میکنه نه دایو میزنه نه حرکتی نهایتا اگه تو مسیر توپ باشه عکس العمل نشون میده چیکار کنم فعال تر بشه یکی میگفت شاید تنظیمات درست نیست کجا باید دروازه بان رو از حات دستی خارج کرد؟؟
    با آنالوگ سمت راست دروازه بان کنترل میشه...
    فقط نکته اینجاست که اگه دسته شما غیر اوریجنال 360 باشه توی بازی آنالوگ سمت راست کار نمیکنه!!
    برای حل این مشکل طبق روش پست اول برید....

داره خودمونی میشه estark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نا کجا

پيش فرض

من بازی نسخه شرکتیش گرفتم.وقتی میخوام بازی اجرا کنم.ارور میده.همون dont send قدیم.رو یه سیستم دیگه اجرا شد.وقتی که lunch یازی میزنم پیغام میده origin رو اپدیت کن.مشکلش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

موقع اجرا بازی وقتی که کرک رو اجرا میکنم (تمام کرک ها رو امتحان کردم) یه لحظه صفحه سیاه میشه ولی داخل بازی نمیره و برمیگرده یه ویندوزs و یه فایل به اسم FIFACrashDump تو فولدر بازی ایجاد میکنه ، رو سیستم قبلیم مشکلی نداشتم اما الان اجرا نمیشه ، دایرکت ایکس هم نصب هستش
    به نظرتون مشکل از کجاست ؟
    Last edited by i!i!i!; 10-01-2014 at 21:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آخه عجیبه،تا حالا همچین مشکلی نشنیدم!!
    شما حین بازی دسته رو روی همون custom_یی که سیو کردی بالا میاری؟؟
    بله.
    فهمیدم مشکلش چیه. وقتی توی دفاع دوتا دکمه رو عوض میکنی توی حمله هم عوض میشه. خیلی مزخرفه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •