ممنون که پاسخ دادید
همین کار رو میکنم. سیو میشه اما تا میای تو بازی دوباره برمیگرده!! چند بار روی چند custom مختلف هم سیو کردم و عوض کردم. این مشکل واسه جوی استیک هم هست.
شما نمیدونید تو فایل تنظیمات کدوم کنترلر کی برده تا دستی عوضش کنم؟
ممنون که پاسخ دادید
همین کار رو میکنم. سیو میشه اما تا میای تو بازی دوباره برمیگرده!! چند بار روی چند custom مختلف هم سیو کردم و عوض کردم. این مشکل واسه جوی استیک هم هست.
شما نمیدونید تو فایل تنظیمات کدوم کنترلر کی برده تا دستی عوضش کنم؟
ممنون میشم اگه منم راهنمایی کنید
آخه عجیبه،تا حالا همچین مشکلی نشنیدم!!
شما حین بازی دسته رو روی همون custom_یی که سیو کردی بالا میاری؟؟
تا اونجا که من میدونم مصدوم شدن بازیکنها جزء باگهای بازی نبوده!!!...احتمالا طبیعیه!
دوست عزیز مشکله فقط من یکی نیست...معلومه که باگه.
مثال عرض میکنم: توپو سانتر کردم وسط زمین بازیکنم که به سمته توپ میرفت نقش بر زمین شد...مصدوم شده بود....همینطور 2 تا از بازیکنای حریف و 3 تا از بازیکنای من دونه دونه همینجور که به سمت توپ میرفتن مصدوم میشدن...صحنه ی خنده داری شده بود
طوری شده بود که بعده 5 دقیقه از بازی بازیکنی واسم نمونده بود...این اگه باگ نیست پس اسمشو چی میذارین؟
Last edited by M O H A MM A D; 08-01-2014 at 16:19.
والا اینکه دقیقا چقدر باگ هست رو نمیدونم!!
ولی فقط این رو میدونم کرک v4 که توی ایران به ورژن 5 معروفه تموم باگهای بازی رو از بین برده...الان خودمن(یعنی داداشم) روی سیستم دارم با این کرک در هر دوحالت career و kick off داره بدون کوچکترین مشکلی بازی میکنه!!!
سلام دوستان آقا کسی بلده چطوری میشه با دروازه بان موقع پنالتی زدن پرید؟؟
جهت رو با تمام دکمه ها امتحان کردم نمی پره!
مسله دوم هم تو کریر دروازه بانم مثل خیار فقط توپ ها رو تماشا میکنه نه دایو میزنه نه حرکتی نهایتا اگه تو مسیر توپ باشه عکس العمل نشون میده چیکار کنم فعال تر بشه یکی میگفت شاید تنظیمات درست نیست کجا باید دروازه بان رو از حات دستی خارج کرد؟؟
با آنالوگ سمت راست دروازه بان کنترل میشه...
فقط نکته اینجاست که اگه دسته شما غیر اوریجنال 360 باشه توی بازی آنالوگ سمت راست کار نمیکنه!!
برای حل این مشکل طبق روش پست اول برید....
من بازی نسخه شرکتیش گرفتم.وقتی میخوام بازی اجرا کنم.ارور میده.همون dont send قدیم.رو یه سیستم دیگه اجرا شد.وقتی که lunch یازی میزنم پیغام میده origin رو اپدیت کن.مشکلش چیه؟
سلام
موقع اجرا بازی وقتی که کرک رو اجرا میکنم (تمام کرک ها رو امتحان کردم) یه لحظه صفحه سیاه میشه ولی داخل بازی نمیره و برمیگرده یه ویندوزs و یه فایل به اسم FIFACrashDump تو فولدر بازی ایجاد میکنه ، رو سیستم قبلیم مشکلی نداشتم اما الان اجرا نمیشه ، دایرکت ایکس هم نصب هستش
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
Last edited by i!i!i!; 10-01-2014 at 21:24.
بله.
فهمیدم مشکلش چیه. وقتی توی دفاع دوتا دکمه رو عوض میکنی توی حمله هم عوض میشه. خیلی مزخرفه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)