تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 103 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

دوستان
    یک سئوال دارم
    درقسمت پیام خصوصی برای دونفر ازدوستان پیام خصوصی فرستادم ولی وقتی به قسمت پیامهای ارسالی میروم میبینم که نوشته 0پیام ارسالی .چرا اینطور است؟
    البته مشکل مشابهی درتالار بورکس داشتم که یکی ازکاربران توضیح داد که درمورد ان تالار بورسی علت این است که هنوز گیرنده نامه را دریافت وبازنکرده است ووقتی که دریافت کرد وبازش کرد انگاه دربخش نامه های ارسالی شما ثبت میشود که نامه ارسالی داشته اید .ایا دراینجا هم اینطو ر است؟
    باتشکراز وقتی که میگذارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام خدمت بچه ها گل

آقا من یه مدت طویل گوشیام همه سونی بودن ! اونا آپدیتشون مث آب خوردن بود ! الان سوپر فون (!) نوت 3 گرفتمو بلد نیستم آپدیت کنم ! کسی از دوستان می تونه یه کمکی بهم بکنه ! اصلا با سیستم آپدیت گوشی های سامسونگ آشنا نیستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

سلام خدمت بچه ها گل

آقا من یه مدت طویل گوشیام همه سونی بودن ! اونا آپدیتشون مث آب خوردن بود ! الان سوپر فون (!) نوت 3 گرفتمو بلد نیستم آپدیت کنم ! کسی از دوستان می تونه یه کمکی بهم بکنه ! اصلا با سیستم آپدیت گوشی های سامسونگ آشنا نیستم.
    اقا محسن سلام
    بعدازچهار سال تازه اولین پست رازدی . این دیگه ایول داره . انگار سونی خیلی وقتتو میگرفته ولی تادلت بخواد سامسونگ بی ازار است انشالله تجربه خوبی خواهی داشت

4. 2 کاربر از nesvapc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا محسن سلام
    بعدازچهار سال تازه اولین پست رازدی . این دیگه ایول داره . انگار سونی خیلی وقتتو میگرفته ولی تادلت بخواد سامسونگ بی ازار است انشالله تجربه خوبی خواهی داشت
    آقا شما اطلاعاتی در مورد آپدیت نداشتی به ما بدی ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

یکی دوروزه درگیر تحقیق وبررسی راجع به نت 3 مدل i9000هستم وبالاخره تصمیم خود راگرفتم گفتم نتیجه بررسیها ورفت وامده ارا به اطلاع دوستان برسانم.
    پایتخت سرمیرداماد : اغلب فروشگاه ها بدون گارانتی وطنی داشتند وقیمتها برای سفید وسیاه مدل i9000 بین 1740 الی 1780 متغیر بود وسیاه گرانتر بود .یک فروشگاه با بیمه بدنه وگارانتی ناشناس که نشنیده بود نام انرا قیمت 1840 را به من پیشنهاد کرد
    درعلاالذین باگارانتی سام تل 1950 میفروختند ومیگفتند که کارت طلایی گارانتی سامتل راهم میدهند
    ازدوفروشگاه در بازارموبایل قیمت گرفتم
    اولی با گارانتی سامتل 1900 وباگارانتی هماهنگ و بیمه بدنه 1980 قیمت داد
    دومی میگفت گارانتی ها همه دروغ است وقیمت را پرت میداد که انرا بیان نمیکنم
    سایت دیجیتال هم که باگارانتی سامتل برای سیاه قیمت 1930 وبرای سفید قیمت 1900 رادارد وهمین سایت با گارانتی هماهنگ وبیمه بدنه ایران قیمت هردورنگ را دومیلیون ارائه میدهد

والسلام نامه تمام
    Last edited by nesvapc; 14-02-2014 at 19:08.

7. این کاربر از nesvapc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

آقا شما اطلاعاتی در مورد آپدیت نداشتی به ما بدی ؟؟
    اطلاعاتم خیلی کم است وبا اطلاعات کم هیچوقت کسی را راهنمایی نمیکنم ولی نگران نباش وکمی صبر کن تواین تالار کاربرانی با معرفت وسالار خیلی زیادی هست که همه سئوالات شما را پاسخ میدهندقطعی بدان تافردا شب پاسخ خود راگرفته ای
    ولی انتخابت عالی بوده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز گارانتی تو ایران کلا تعطیله پولتو تو جیب سایتهایی امثال دیجی کالا و......... هم نریز خودت برو علاالدین طبقه ششم بگرد با چشم باز گوشیو تست کن و بخر قیمت کف هم 1705 هست

خواستی من یدونه ان900 در حد تست دارم کلا یه روز کار کرده در حد نصب برنامه لوازمش هنوز دست نخورده با یه کاور iface به ارزش 30 تومن بهت میدم 1650

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

دوست عزیز گارانتی تو ایران کلا تعطیله پولتو تو جیب سایتهایی امثال دیجی کالا و......... هم نریز خودت برو علاالدین طبقه ششم بگرد با چشم باز گوشیو تست کن و بخر قیمت کف هم 1705 هست

خواستی من یدونه ان900 در حد تست دارم کلا یه روز کار کرده در حد نصب برنامه لوازمش هنوز دست نخورده با یه کاور iface به ارزش 30 تومن بهت میدم 1650
    به نظرم درست میگویید ولی ترک عادت موجب مرض است .
    حتی فکر میکنم این گوشی بعلت بزرگی بیمه کردنش مهمتر از گارانتی دارکردنش است
    ضمنا نقش اصلی گارانتی برای این است که بااحتمال خیلی کم اگر ازشانس بد گوشی مشکل اساسی داشت بتوانیم انرا عوض کنیم این مشکل یک بار برای یکی ازبستگان رخ داد که بدون گارانتی خرید ازشانس بد گوشیش مشکلی نرم افزاری پیدا کرد واصلا درست نشد وهمه چیز پر.
    البته قبول دارم که این اتفاق یک در هزار یا ده هزار میافتد

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام خدمت بچه ها گل

سلام.

شما برای آپدیت رسمی گوشیتون 3 تا راه دارید :
    1: بصورت OTA که میرید توی ستینگ گوشی قسمت About Device و Software update رو میزنید و قسمت Update رو میزنید تا چک کنه ببینه بصورت OTA آپدیتی برای گوشیتون هست یا نه اگر بود دانلود و نصب میکنید.
    2:اما راه دوم اینه که برنامه Kies رو روی کامپیوترتون نصب میکنید و گوشی رو با کابل یو اس بی یا از طریق Wifi با Kies سینک میکنید و اونجا بهتون میگه که برای گوشیتون آپدیتی از طریق Kies وجود داره یا نه اگر بود که دانلود و نصب میکنید.
    3:اما راه سوم هم اینه که شما رام گوشی رومیگیرید (دانلود میکنید) و از طریق برنامه Odin که روی کامپیوترتون بازش میکنید رام رو نصب میکنید که باز هم از طریق کابل یو اس بی اینکار رو انجام میدید.اگر برنامه Kies رو روی سیستمتون نصب نکردید برای استفاده از Odin باید درایورهای سامسونگ رو دانلود و روی سیستمتون نصب کنید اما اگر Kies رو نصب کردید دیگه نیازی به این درایورها نیست چون با Kies نصب میشه.
    اما اگر شما بخواید رام کاستوم نصب کنید(رام غیر رسمی) یا فایل از طریق راه سوم نصب میشه یا از طریق ریکاوری که اون خودش یک مراحل خاص دیگه ای داره وقتی مشخص شد رامتون چیه بفرمائید همین جا دوستان (یا من ) راهنماییتون میکنیم.
    در کل آپدیتهاش خیلی راحت تر و دم دست تر از سونی هست.

12. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.

شما برای آپدیت رسمی گوشیتون 3 تا راه دارید :
    1: بصورت OTA که میرید توی ستینگ گوشی قسمت About Device و Software update رو میزنید و قسمت Update رو میزنید تا چک کنه ببینه بصورت OTA آپدیتی برای گوشیتون هست یا نه اگر بود دانلود و نصب میکنید.
    2:اما راه دوم اینه که برنامه Kies رو روی کامپیوترتون نصب میکنید و گوشی رو با کابل یو اس بی یا از طریق Wifi با Kies سینک میکنید و اونجا بهتون میگه که برای گوشیتون آپدیتی از طریق Kies وجود داره یا نه اگر بود که دانلود و نصب میکنید.
    3:اما راه سوم هم اینه که شما رام گوشی رومیگیرید (دانلود میکنید) و از طریق برنامه Odin که روی کامپیوترتون بازش میکنید رام رو نصب میکنید که باز هم از طریق کابل یو اس بی اینکار رو انجام میدید.اگر برنامه Kies رو روی سیستمتون نصب نکردید برای استفاده از Odin باید درایورهای سامسونگ رو دانلود و روی سیستمتون نصب کنید اما اگر Kies رو نصب کردید دیگه نیازی به این درایورها نیست چون با Kies نصب میشه.
    اما اگر شما بخواید رام کاستوم نصب کنید(رام غیر رسمی) یا فایل از طریق راه سوم نصب میشه یا از طریق ریکاوری که اون خودش یک مراحل خاص دیگه ای داره وقتی مشخص شد رامتون چیه بفرمائید همین جا دوستان (یا من ) راهنماییتون میکنیم.
    در کل آپدیتهاش خیلی راحت تر و دم دست تر از سونی هست.

ممنون دوست عزیز.
    راه اول و دوم رو تست کردم گفته شد که رامم آخرین چیزیه که اومده.
    ولی چون اندروید 4.3 هست و شنیدم 4.4 اومده شک کردم که شاید راه دیگه ای هم باشه.
    احتمالا راه سوم برام خوب باشه !
    البته بگم که من نمی خوام بجز رام اصلی رام دیگه ای نصب کنم. گوشیم 900 هست و برای رام وقتی به kies وصلش می کنم اطلاعات زیرو می نویسه :

CSC:MJ3 (XSG) PDA:MK2 PHONE:MK1

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •